15.000 km'den ziyade, 1. yılında yani 05 Şubat 2021 yılında yaptırmanız gerekiyordu. 15.000'i beklemeden hemen götürün derim. 8 ay geçmiş.05.02.2020 de almıştım aracı
15.000 km'den ziyade, 1. yılında yani 05 Şubat 2021 yılında yaptırmanız gerekiyordu. 15.000'i beklemeden hemen götürün derim. 8 ay geçmiş.05.02.2020 de almıştım aracı
Herhangi bir sorun falan olur mu ? Servis bir sorun olmaz falan demişti Ankara Eskihisar servisi15.000 km'den ziyade, 1. yılında yani 05 Şubat 2021 yılında yaptırmanız gerekiyordu. 15.000'i beklemeden hemen götürün derim. 8 ay geçmiş.
Servis sizin dediğiniz gibi demez.2020 trafige çıkışlı aracım ilk bakımına gideceğim servisi aradım sordum ya senesinde gelin yada 15.000 km de gelin dedi 15.000 de gideceğim
Anladım teşekkür ederim. Şuan Çorum ahlatçı servisini aradım yarın için randevu aldım iyi niyet garantisini sordum sorgulama yaptı dediği şu bundan sonra hep vw servisinde bakım yaptırırsanız garantiniz devam edecektir dedi. 1866 TL fiyat çıkardılar işçilikte arkadaşlarımız yardımcı olur dedi yarın gidince konuşacağım işte son fiyatı size aktarırımServis sizin dediğiniz gibi demez.
Servis; "Yıl yada 15.000km hangisi önce dolarsa gelin" der.
Normal zamanlarda olsaydık sizin aracınızın garantisi ölmüştü. Bakımı @Culture33 Mehmet hocamın dediği gibi 8 ay geçirmişsiniz.
Ancak şuan pandemi nedeni ile garantinizi devam ettirebilirler.
Ayrıca ilk tescil tarihinden itibaren 2 yıl dolmadan zubizu indirimi yok malesef.
Zizin araç 05.02.2022'den sonra zubizu indirimi alabilir. Öncesi servise kalmış(5-7-10) artık ne verirse.
Hocam merhaba çorumda mi? ikamet ediyorsunuz.Anladım teşekkür ederim. Şuan Çorum ahlatçı servisini aradım yarın için randevu aldım iyi niyet garantisini sordum sorgulama yaptı dediği şu bundan sonra hep vw servisinde bakım yaptırırsanız garantiniz devam edecektir dedi. 1866 TL fiyat çıkardılar işçilikte arkadaşlarımız yardımcı olur dedi yarın gidince konuşacağım işte son fiyatı size aktarırım
Hayır yozgattayımHocam merhaba çorumda mi? ikamet ediyorsunuz.
VW bu ne yapacağı belli olmaz, hokkabaz gibi bu gün yok derler yarın bu durumu bahane edip size zorluk çıkartırlar. ama genelde ilk bakımları zamana da veya öncesinde yaptırmak gerekiyor. araçta nelerin olup olmadığı fabrika çıkışı sonrasındaki oluşmuş veya oluşabilecek hatalar giderilir.Herhangi bir sorun falan olur mu ? Servis bir sorun olmaz falan demişti Ankara Eskihisar servisi
bu konuda size katılamayacağım. Triger seti önemlidir ustaya götürdüğün araç 1 hafta 10 gün garantilidir, serviste parçalar 2 yıl garantilidir. heleki triger gibi can damarı olan bir parçada.Yetkili serviste
2100 devirdaim
2300 triger
İşcilik dahil fiyat
Eder 4400.
1722 burada triger+devirdaim
Ankarada 500 işcilik var
Eder 2222
Yarı yarıya.
Üstelik yetkilide belki gates yada conti kullanacaklar ??
Antifriz full değisim isi hem yetkilide hem serbest piyasada soru işareti tabi.
Benim yetkili tercih etmem icin aradaki farkın 2200 degil 1000 ve altında olması lazım.
Ali hocam sizin araç 2015 ekim öncesi trafik çıkışlı mıydı. Öyle ise ve zam gelmedi ise 1.311₺ normal bakım.20Ekim 2021
Golf 1.2tsi 110hp 105binkm bakımı için alınan fiyat ( Uzay Oto Kasımpaşa Vw )
Fren hidrolik yağı değişimi dahil 1570₺ Fiyat aldım.
Mart ayında 89.000kmde bakım yaptırdığımda 1200₺ ödemiştim. Şuan 1300 gibi bir şey olmuş yalnızca periyodik bakım.
Eklenen suyun miktarı önemli 0,3-0,5 l ise herhangi bir sıkıntı olmaz, ama afaki olarak fazla konulduğuna inanıyorsanız ve 3-4 yıldır antifirizi değiştirmiyorsanız saf suyu kendiniz götürerek komple değiştirin derim.Merhaba Arkadaşlar, Golf aracımı bir süredir eşim kullanmakta. Geçen Shell'den benzin alırken antifirizli motor suyu minimuma gelmiş ekleme yapalım mı demişler ekleme yapmışlar. Tabi eminim ki saf su eklemediler. Bu bir soruna sebep olur mu? Bakıma gittiğimde antifiriz suyunu değiştirmeme gerek kalacak bir durum var mıdır?
Tabiki normal değil.@Terms Alakasız olacak ama hocam dün aracın balata ve disklerini değişmeye özel bir servise gittim. Mercedes yetkili servis çalışanı geldi. Topluca disk ve balata aldı götürdü. Sordum ustaya. Servis bizden sürekli mal alıyor dedi. Baya şaşırdım. Bunun normal bir prosedür olduğunu düşünmüyorum. @forzaGilles
Hocam 2016 yılı şubat ayı çıkışlı, aynen normal periyodik bakım 1300tl küsürAli hocam sizin araç 2015 ekim öncesi trafik çıkışlı mıydı. Öyle ise ve zam gelmedi ise 1.311₺ normal bakım.