Güncel Bakım Masrafları

@Semsam Geçtiğimiz haftalarda daha önce yazmıştım.
Komşunun poloyu ilk bakıma götürdük.
1.0 TSI DSG Comfortline Online randevu aldığımız için iskonto yaptılar 1.830₺ ödedik.
Neden yüksek dediğimde de 0-20 yağ kullanıyoruz oldu cevap.
Oo yandık yine hocam bizimki dizel dsg bide bu ücretten de yüksek çıkacak o zaman.
Yağı kendimiz alacağız artık yapacak bir şey yok.Sadece yağ için 800 lira ödedim 1 ay önce

@Semsam Sizin araç trafik çıkışı modeli ne?

Arkadaşlar Etimesgut doğuş ile görüştüm, 2015 model 1.2 TSİ manuel 62000 km deki aracım için indirim dahil 1407 TL fiyat aldım(bana çok geldi) ayrıca yağımı dışarıdan getirmek istediğimi söylediğimde kabul etmediklerini söylediler, halbuki geçen sene aynı servise dışarıdan getirmiştim yağımı

Arkadaşlar Etimesgut doğuş ile görüştüm, 2015 model 1.2 TSİ manuel 62000 km deki aracım için indirim dahil 1407 TL fiyat aldım(bana çok geldi) ayrıca yağımı dışarıdan getirmek istediğimi söylediğimde kabul etmediklerini söylediler, halbuki geçen sene aynı servise dışarıdan getirmiştim yağımı
Buji değişim zamanınız gelmiş ondan dolayı fiyat artmıştır.

Şuan piyasa sahte filtre, yağ ve yedek parça dolu. Kabul etmemelerinin sebebi bu.

Şuan piyasa sahte filtre, yağ ve yedek parça dolu. Kabul etmemelerinin sebebi bu.
İyi de distribütör faturası ile yağ götürsek te kabul etmiyorlar.
Distribütör de de sahte yağ olacak değil ya!

Ayrıca doğuşun kendi servisleri kabul ederken diğerlerinin etmemesi tamamen saçmalık ve işgüzarlık bence.

Geri
Üst Alt