Güncel Bakım Masrafları

2015 golf 1.2 TSI DSG 105hp için perşembe gününe randevu aldım.

standart bakım işçiliği+ yağ+ yağfiltresi+hava filtresi+polen filtresi + 4 buji değişimi: 1900TL.

eskişehir asil oto
Faturayı da perşembe günü eklerseniz iyi olur

Sadece bujilere+işciligine +450 den fazla miktar yazacaklar gibi gözüküyor indirimli halde bile

500? Gibi

Devirdaim değişiminde eklenen 3 litre G12 Evo soğutma sıvısı (coolant mix -35) sonrası ph 7'den 7.6'ya çıktı. Aldığım örneğin durumu bu şekilde. Ekstra 1 litre karışım daha aldım. Bir süre sonra genleşme kapından çekerek yeni eklemeyi düşünüyorum.
2012 TDI Cay için yapılan periyodik + triger bakım fatura

Ekli dosyalar

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    112.5 KB · Görüntüleme: 46
Faturayı da perşembe günü eklerseniz iyi olur

Sadece bujilere+işciligine +450 den fazla miktar yazacaklar gibi gözüküyor indirimli halde bile

500? Gibi

eklerim. 2 ay önce fiyat almıştım 1830tl. 2 ay içinde küçük bir zam gelmiş gibi.

servise "aracı p konunumunda aracı terkedin" uyarısı aldığımı da bildireceğim. bedelsiz ya da indirimli olarak mikrosviç takılmasını isteyeceğim.

@Culture33 Vatana millete hayırlı olsun.
Her kalem fiyatı değişmiş.

Mehmet hocam yalnız birşeyi merak ettim. Bakım 100 birimdi tekifte 130 yazıyor. Sebebi nedir?

Son düzenleme:
@Culture33 Vatana millete hayırlı olsun.
Her kalem fiyatı değişmiş.

Mehmet hocam yalnız birşeyi merak ettim. Bakım 100 birimdi tekifte 130 yazıyor. Sebebi nedir?
MAşallah takacam Doğuş otoya. maaş hariç herşeyde zamcıklar var buji değişimi için sanırım.

Merhaba, benzinli araçlarda yakıt filtresi değişimi oluyor mu acaba ? Oluyorsa kaç km aralıkla ?

Motor yagi icin tavsiye ettiginiz bir site var mi ?
Hepsiburada,Trendyol gibi sitelerde cok fazla sahte urun sikayeti var

@Semsam 254.sayfada forumdaki ustaların bakım için alım yaptığı bütün sitelerin adresleri var.

Arkadaşlar geçtiğimiz sene servise kendi yağımı alıp götürmüştüm(liqui moly toptech 4200) fakat bu sene servis kabul etmiyor, ben de castrol yağ çok istemiyorum. Aracım 2015 1.2 TSİ manuel 62 bin km de. Satarken daha iyi olur diye servis bakımını da bozmak istemiyorum, siz olsanız ne yaparsınız?

Arkadaşlar geçtiğimiz sene servise kendi yağımı alıp götürmüştüm(liqui moly toptech 4200) fakat bu sene servis kabul etmiyor, ben de castrol yağ çok istemiyorum. Aracım 2015 1.2 TSİ manuel 62 bin km de. Satarken daha iyi olur diye servis bakımını da bozmak istemiyorum, siz olsanız ne yaparsınız?
Servisi değiştirin.

Geri
Üst Alt