Güncel Bakım Masrafları

Öncelikle herkese SELAMUN ALEYKÜM aranıza yeni katılabildim Bügün golf 7 aracımın 65 bin bakımı için Ankara aydoganlar servisine gittim Buji değişimi ve periyodik bakım için Aydoğanlardan fiyat aldım 1,930 TL fiyat aldım servis günüme 23 gün daha var ondan sonra doğuş otoya gittim orda ise buji değişim demediler normal periyodik bakıma 1,420 civarı rakam verdi iyi niyet garantisi şuan bizde yok dedi gerekli yerlere yazılar yazılacak onlar yapın derlerse uygun görürlerse bize dönecekler filan uzun şeyler anlattı sonuçta gerçekten yetkili serviste Allah korusun dsg ile ilgili bir arıza meydana gelse sonumuz akıbeti belli olmayacak yetkili servislerin Ankara da ki hepsi bana samimiyet siz geliyor bilmiyorum 23 gün sonra hangi servise gidicem kafam çok karışık herkese hayırlı işler olsun

Son düzenleme:

bende Başaran Antalyadan fiyat aldım 1,4 tsi dsg ocak 2015 çıkışlı, 36.800km. bakım+buji değişimi dahil 1900 lira dendi.cuma paylaşırım de
bende Başaran Antalyadan fiyat aldım 1,4 tsi dsg ocak 2015 çıkışlı, 36.800km. bakım+buji değişimi dahil 1900 lira dendi.cuma paylaşırım dekontu
Fren hidroliği dahil değil sanırım.

Öncelikle herkese SELAMUN ALEYKÜM aranıza yeni katılabildim Bügün golf 7 aracımın 65 bin bakımı için Ankara aydoganlar servisine gittim Buji değişimi ve periyodik bakım için Aydoğanlardan fiyat aldım 1,930 TL fiyat aldım servis günüme 23 gün daha var ondan sonra doğuş otoya gittim orda ise buji değişim demediler normal periyodik bakıma 1,420 civarı rakam verdi iyi niyet garantisi şuan bizde yok dedi gerekli yerlere yazılar yazılacak onlar yapın derlerse uygun görürlerse bize dönecekler filan uzun şeyler anlattı sonuçta gerçekten yetkili serviste Allah korusun dsg ile ilgili bir arıza meydana gelse sonumuz akıbeti belli olmayacak yetkili servislerin Ankara da ki hepsi bana samimiyet siz geliyor bilmiyorum 23 gün sonra hangi servise gidicem kafam çok karışık herkese hayırlı işler olsun
Hoş geldiniz :) aracınız kaç model..?

Servisin biri buji değişimini söylemiş, diğerinin söylememiş olmasını dikkate almayınız..!! aracınızın bujileri her 60 bin km'de bir değişmesi gerekir.,

Aynı şekilde her 2 yıl da bir fren hidroliğinizin değiştirmeniz gerekir (trafiğe ilk çıkış tarihinden itibaren 3. yılın sonunda ve sonraki her 2 yılda bir fren hidroliğiniz değişmesi gerekir., araç km yapsada/yapmasada fren hidroliğinin değişmesi gerekir).

Hoş geldiniz :) aracınız kaç model..?

Servisin biri buji değişimini söylemiş, diğerinin söylememiş olmasını dikkate almayınız..!! aracınızın bujileri her 60 bin km'de bir değişmesi gerekir.,

Aynı şekilde her 2 yıl da bir fren hidroliğinizin değiştirmeniz gerekir (trafiğe ilk çıkış tarihinden itibaren 3. yılın sonunda ve sonraki her 2 yılda bir fren hidroliğiniz değişmesi gerekir., araç km yapsada/yapmasada fren hidroliğinin değişmesi gerekir).
2015 model 65,000 km de aracım fren hidroliğinden bahsetmediler beyfendiler serviste 😃sistemle çalıştıkları için bilgisiyardan baktıklarıyla konuşuyorlar sorsan beyfendi içerdeki arkadaşlar gerek görürlerse die şimdi bi ton ağız yapacak valla bu yetkili servis can sıkıcı sırf dsg için yaptıracam Fren hidroliği de tahmini ne çıkar fiyat bilmiyorum sanırım 400 500 de ona yazarlar

2015 model 65,000 km de aracım fren hidroliğinden bahsetmediler beyfendiler serviste 😃sistemle çalıştıkları için bilgisiyardan baktıklarıyla konuşuyorlar sorsan beyfendi içerdeki arkadaşlar gerek görürlerse die şimdi bi ton ağız yapacak valla bu yetkili servis can sıkıcı sırf dsg için yaptıracam Fren hidroliği de tahmini ne çıkar fiyat bilmiyorum sanırım 400 500 de ona yazarlar
fren hidroliği ile ilgili olarak geçen hafta yapmış olduğum teklif paylaşımından faydalanabilirsiniz.

Eskiden şu değişecek ilaveten bu da değişmesi lazım diyee müşteriye söylerlerdi ama şimdi ülkenin ekonomik durumu vs.. sebeblerden şu da değişmesi lazım bu da değişmesi lazım söyleyip müşteriyi kaçar diye korktuklarından müşteriyi bilgilendirmeyi 2. plana attılar., Aslında sistemden baktıklarında bilgisayar ekranında değişmesi gereken ne var ise yazar ama dediğim gibi müşteriyi kaçırmaktan çekiniyorlar., ülkenin ekonomik durumu malum..,

Aracınız 6 yaşında olduğunu hesaba katarsak yedek parça ve işçilikte %25 zubuzi indirimi hakkınız var., fren hidroliği değişimi (işçilik dahil) en fazla 250-260 tl. gibi bir rakam tutar. :) fren hidroliğini araç km yapsın veya yapmasın her 2 yıl da bir mutlaka değiştirmenizi öneririm.

Önümüzdeki sene aracınız 7 yaşını doldurduğu vakit indirim hakkınız yedek parça ve işçilikte %30 olacak. ilk trafiğe çıkış tarihinden itibaren 7 yaşını doldurduğu zaman indirim hakkınız %30 olacak https://binekarac.vw.com.tr/tr/kamp...is-kampanyalari/zubizu-servis-kampanyasi.html

garantiye girmesi gereken birşey var mı şuanda?

iyi niyet garantisini de servis merkeze yazıyor. orada değerlendiren kişiler yedek parçanın bedelsiz ya da indirimli verilmesini istiyor. işçilik için servis ayrıca para alıyor. bu nedenle yetkili servislik bir durum yok aslında. onlar için daha iyi oluyor, işçilik cirolarını artırıyorlar.

Bilgi vermesi açısından aracım 2015 1.2 TSI bugün aldığım teklif..(120000 km bakımı)ihtiyaç duyulması halinde devirdaim değişecekmiş.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211103-200512__01.jpg
    Screenshot_20211103-200512__01.jpg
    58.5 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20211103-200505.jpg
    Screenshot_20211103-200505.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
sw32915374-0.jpg

@furkanmk7

Servıste degıstırın derım

Geri