Km dolup ta gidilyorsa tam bakım diye duydum sanki. Yıl dolupta 5.000Km den az kullanılmış ise hava+polen değişmiyor sanırım.Yetkili servis çalışanının verdiği bilgi: "Bakım paketleri bu yıl değişti 2 bakımda bir hava ve polen filitresi değişiyor artık".
hocam bu fiyat bilgisini nasıl alabiliriz?@Terms 6 ocak itibariyla servisten mail ile alinan fiyat listesi tabloya yardimci olur
dogus'ta genel olarak sikinti var sanirim hocam. banka hisseleri, n11 hisseleri vb. falan ellerinden cikardilar. gorecegiz neler olacak. bakarsiniz vw bile gider...Ankarada 2 doguştan 1 i kapanıyor yazmıştık 1 ay önce. (Doguş oto etimesgut ist. Yolu)
Özelleştirme doğuşa da bulaşmış
Doğuş oto tabelası indi
ARCA vw tabelası asıldı (yine yetkili bayi)Ekli dosyayı görüntüle 53685
Bunların alayı Artistik adamlar.dogus'ta genel olarak sikinti var sanirim hocam. banka hisseleri, n11 hisseleri vb. falan ellerinden cikardilar. gorecegiz neler olacak. bakarsiniz vw bile gider...
https://www.google.com/amp/s/t24.co...-5-milyar-551-milyon-tl-zarar-acikladi,938628
Yarım bakımYok mu tam bakım yaptıran TSI/TDI
Artık mersedesle aynı sınıftayız A bakımı B bakımı…Yarım bakım
Tam bakım
Bundan sonra böyle
Yok mu tam bakım yaptıran TSI/TDI
Yarım bakım
Tam bakım
Bundan sonra böyle
Bakımdan sonra daha 5 bin km geçen 2018 1.0 tsi Aralık ayında bakımı vardık girmedik. Madem filtreleri değişmeyecekler, yağ değişecek, bakımcık yapacaklar yani. Haziran Temmuz Ağustos a sarkıtsak...
İyi niyet garantisini yaktık zaten, araç manuel
Bu arada yağı şimdiden aldım(toptec 4200 övgüler doğru mu bakalım), filtreleri de yarın netten sipariş vereceğim (mann) yine 1000 lik olduk...
4 Ocak arkadaş f.hidroliği değiştirdi onun faturasında gördüm.@forzaGilles Ali hocam tek başına onun fiyatı değişmez sanırım yine herşeye zam gelmiştir.