Güncel Bakım Masrafları

Forum için uğraşıyoruz.
Net bilgiler geldikçe güncelleyip paylaşıyoruz.
Yok lafım size değil malum piyasa koşullarında zırt pırt değişmeye başladı fiyatlar da …lafım ekonomiye kısaca.sizin elinize sağlık hocam

@Terms Dsg kavrama veya mekatronik değişimi ile ilgili fiyat var mı hocam teşekküler emekleriniz için çok faydalandım.

@Terms Dsg kavrama veya mekatronik değişimi ile ilgili fiyat var mı hocam teşekküler emekleriniz için çok faydalandım.
Zafer bey,
Ben genellikle bakım fiyatlarını paylaşıyor ve takp ediyorum. Sizin bahsettiğiniz bakım değil malesef arıza onarımı. Arızaları da takp etmeye çalışsam çorba olur.

Merabalar, gecen gun filtremarketimden filtre seti aldim. Bu aralar orjinalmi dedikodusu dönünce ayrıntılı inceledim yalniz filtrenin çevresindeki plastik kalıntıları dikkatimi çekti. Resim bırakıyorum. Sizce normal mi?

Ekli dosyalar

• IMG20220114175812.jpg
    IMG20220114175812.jpg
    243 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG20220114175530.jpg
    IMG20220114175530.jpg
    129.7 KB · Görüntüleme: 54
Merabalar, gecen gun filtremarketimden filtre seti aldim. Bu aralar orjinalmi dedikodusu dönünce ayrıntılı inceledim yalniz filtrenin çevresindeki plastik kalıntıları dikkatimi çekti. Resim bırakıyorum. Sizce normal mi?
Hava filtresi gayet temiz duruyor., polen için ön-arka kısım ve yazıların olduğu bölgenin resimlerini görmek lazım

Hava filtresi gayet temiz duruyor., polen için ön-arka kısım ve yazıların olduğu bölgenin resimlerini görmek lazım
Polen filtresinde uç kısımlar ayrılmış gibi içindeki karbon dışına taşmış sanki... Hava filtresindeki hava çıkışlarının kenardaki plastik kalıntıları normal mi yani bilmediğim icin soruyorum gerçekten, önceden alırdım usta direk takardı bakmazdım artik bu kadar para verince bakmak zorunda hissettim.

Sanki çakma adidas gibi hissettirdi öncekiler nasıldı bilmiyorum ama... yeni ürün alan varsa bakabilirler mi?

bugün Kayseri Aykan 9 yaş 1.4 gol benzinli araç bakımı için 1230 tl fiyat verdi. zubizu dahilmiş. Fiyat normal mi ?

edit:yukarda liste varmış,ona göre normal sanırım fiyat

bugün Kayseri Aykan 9 yaş 1.4 gol benzinli araç bakımı için 1230 tl fiyat verdi. zubizu dahilmiş. Fiyat normal mi ?
Fiyat normal de, bakım içeriği pek normal değil bana göre..

Geçmiş yorumlara ve sayfalara göz atarak fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.

Yukarıda tablo var.

Fiyat normal de, bakım içeriği pek normal değil bana göre..

Geçmiş yorumlara ve sayfalara göz atarak fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.

Yukarıda tablo var.
telefonda yağ değişimi, hava filtresi değişimi ve conta bakımı dediler.

telefonda yağ değişimi, hava filtresi değişimi ve conta bakımı dediler.
İsterseniz teklif olarak e-posta isteyiniz.
Ezbere olmamış olur böylelikle.

Yukarıdaki (en üstteki) @Terms Ahmet Hocamın hazirladığı tabloda not kısmında "mini bakım tsi" yazıyor.
7 yaş üzeri fiyat da var. Size söylenen fiyat da yakın..

Polen filtresinde uç kısımlar ayrılmış gibi içindeki karbon dışına taşmış sanki... Hava filtresindeki hava çıkışlarının kenardaki plastik kalıntıları normal mi yani bilmediğim icin soruyorum gerçekten, önceden alırdım usta direk takardı bakmazdım artik bu kadar para verince bakmak zorunda hissettim.

Sanki çakma adidas gibi hissettirdi öncekiler nasıldı bilmiyorum ama... yeni ürün alan varsa bakabilirler mi?
Hava filtresi gayet düzgün duruyor., resimde anormal bir durum görmedim., daha detaylı resimler paylaşırsanız yardımcı olabiliriz

İsterseniz teklif olarak e-posta isteyiniz.
Ezbere olmamış olur böylelikle.

Yukarıdaki (en üstteki) @Terms Ahmet Hocamın hazirladığı tabloda not kısmında "mini bakım tsi" yazıyor.
7 yaş üzeri fiyat da var. Size söylenen fiyat da yakın..
dediğiniz gibi yaptım ,bu bakımda yağ, yağ filtresi ve karter taoası değişiyormuş sadece, diğer filtreler eklenirse 1900 gibi bir rakam olacakmış

Geri
Üst Alt