maile düz yazı göndermişler bilgi amaçlı.yani fatura gibi bişey yok maalesef@tyll Fatura payaşabilseydiniz keşke
Evet doğru söylemişler .geçmiş sayfalarda konuşuldu.Yıllık bakım yaptırdım bugün. Aracımın 5. Bakımı 51000 km de. Sabah bıraktım şimdi almaya gidiyorum. Fren hidroliği değişimi ile birlikte 1681 TL cik. Yalnız servis danışmanının dediği; Vw yeni aldığı karara göre hava ve polen fitresini bu bakımda değiştirmeyeceğini bir sonraki bakımda değişim olacağını söyledi. Yıllık 10k yapıyorum km yapmadığınız hava ve polen değişimi olmayacak dedi. !!! Var mıdır aslı arkadaşlar.
Teşekkür ederim. Bakındım denk gelemedimEvet doğru söylemişler .geçmiş sayfalarda konuşuldu.
Hocam dediğiniz gibi 450₺ değil fark.Mc donalds
Çocuk menüsü ? Gibi mini bakım muhabbeti çıkardılar
Kasada soruyorlarmı ki
450 lira farkla hava/polen filtresi istermisiniz diye ?
Yanlız şu var ? Az km çok km gectim
2 yıl hava filtresi ömrüne eskiden herkes olurmu öyle sey derdi ?
Kimseden itiraz yok.
Doguşun fetvasıyla herkes kabullenmiş...
Bu mini bakım tam bakım teknik olarak doğru gözükmüyor. Bakımlarını aksatmadan yapanlar ister mini olsun ister tam olsun ayıplı arızalarda haklı sayılmalılar.Hocam dediğiniz gibi 450₺ değil fark.
7 Yaş üstü araçlarda 522,45₺
3 Yaş altı araçlarda yanı iskonto hiç yapılmaz ise. 746,35₺
Fark var.
Tam bakımla Mini bakım arasında.
Yani konu sadece filtre fiyatları değil değiştirme işçilik fiyatları da var.
Ayrıca Tam bakımda aracın bütün kontrolleri de yapılıyor.
Saçmalık. Şu anda hiç öyle bir şey yokken nereden çıktı bu? Ne yapacaklarını şaşırdılar!@ogzogz Tabloya göre artık her 60 bin km’de bir V kayışı değiştirilecek diye yazıyor.