Bu arada bende Manueli iyi kullanırım hocam. Hiç bi aracımda sorun yaşamadımHerkes sizin kadar hassas kullanmıyor Ali hocam.
@Nfk Nevzat hocam peki servisten sonra debriyaj da veya kavrama noktasında bir değişiklik oldu mu?
Bu arada bende Manueli iyi kullanırım hocam. Hiç bi aracımda sorun yaşamadımHerkes sizin kadar hassas kullanmıyor Ali hocam.
@Nfk Nevzat hocam peki servisten sonra debriyaj da veya kavrama noktasında bir değişiklik oldu mu?
Hangi servis bu hocam.? Yarın servisi arayıp niçin böyle bir işlem ücreti almışlar bir sorun isterseniz., benden böyle bir ücret almadılar., fren sisteminin havasını aldılar dicem fakat ellerindeki cihaz zaten bunu otomatik olarak yapıyor., İlaveten bu zamana kadar forumda paylaşılan faturalarda da fren hidroliği değişiminde (debriyaj sisteminin havasını almak) diyee bir işçilik kalemi duymadım/okumadım/görmedim.!Tutturabildiklerine mi yani hocam.?
Kartal doğuş oto Ali hocam. Gün içinde inanın yoğunluktan soluk alamıyorum. Arayıp onların saçma açıklamalarını dinlemek işime gelmedi açıkçası. Zaten hava ve polen muhabbeti iyice midemi bulandırdı.Hangi servis bu hocam.? Yarın servisi arayıp niçin böyle bir işlem ücreti almışlar bir sorun isterseniz., benden böyle bir ücret almadılar., fren sisteminin havasını aldılar dicem fakat ellerindeki cihaz zaten bunu otomatik olarak yapıyor., İlaveten bu zamana kadar forumda paylaşılan faturalarda da fren hidroliği değişiminde (debriyaj sisteminin havasını almak) diyee bir işçilik kalemi duymadım/okumadım/görmedim.!
Estağfirullah Nevzat hocam.Bu arada bende Manueli iyi kullanırım hocam. Hiç bi aracımda sorun yaşamadım
Estağfirullah Nevzat hocam.
Ali hocamın araç için ne kadar hassas olduğunu vurgulamak istedim.
Yoksa siz iyi kullanırsınız herkes sizin gibi kullanmaz demek istemedim. Yanlış anlaşılmak istemem.
Sorun yok Ahmet hocam. Biliyorum ne sebeple söylediğiniziEstağfirullah Nevzat hocam.
Ali hocamın araç için ne kadar hassas olduğunu vurgulamak istedim.
Yoksa siz iyi kullanırsınız herkes sizin gibi kullanmaz demek istemedim. Yanlış anlaşılmak istemem.
Kendinize kazık atmışsınız! Hemde bir İzmirli olarak.Bu gidişle komple bakıma verdiğimiz ücretle sadece yağ alabileceğiz sanırım, bakıma 6 ay daha var ama şimdiden aldım filtre seti ve yağı
izmirden aldım bahsettiğiniz fiyatlara aldım bende, 1-2 ay önce alacaktım bugün yarın derken izmirdeki distrübütörde de zamlanmış, birkaç yerde daha gördüm fiyatları bayağı yukarı çekmişler, gidişat bu yönlü ise vay halimize demek istedim.Kendinize kazık atmışsınız! Hemde bir İzmirli olarak.
Distrübütör izmirde ve Fiyatları
4L : 506,50₺
5L : 605,00₺
Kaç km de değisti . Arkalar aynen fabrikasyon devammı?Ekli dosyayı görüntüle 54237Bugün ön fren balataları değişti, güncel fiyat:
72bin kmde ilk defa değişti, arkalar iyi durumda dediler onlar devamKaç km de değisti . Arkalar aynen fabrikasyon devammı?