- Araç
- Golf 7 1.4 TSI 125 DSG Highline
Antalya kış aylarında 30C yi geçmiyordur, yaz sıcakları da önemli değildirama nedense servis 0w-30 shell koyuyor 2019dan beri Antalyada
Antalya kış aylarında 30C yi geçmiyordur, yaz sıcakları da önemli değildirama nedense servis 0w-30 shell koyuyor 2019dan beri Antalyada
Tekliflerin tamamı sözel yapıldı.@Enesthetic Profora teklif yokmuydu. Keşke onu paylamış olsaydınız.
balata değişim işçiliği 292₺ olmamalı acaba birim fiyatlara zam mı gelmiş. 3,67₺ +KDV idi birim işçilik.
Bu da ön balata değişim işçiliği zubizu ile 194,88₺ eder.
İşçilik fiyatı değişmez iken aynı balatanın fiyatı servisten servise nasıl değişiyor ilginç.
Kuruşu kuruşuna aynı fiyat olmalı.
Birde bunu yapanın yetkili servis olması... Gerçekten garipsiyorum,teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.Servis Mobil Super 3000 Formula V 5w-30 kullanmış.,
Bu yağ Mobil 'in (alt segment) yani düşük kalite yağıdır., dikkat ederseniz koydukları yağ (Mobil 1 serisi) değil..!!
Mobil 'de aracınız için üst kalite olan yağı; Mobil 1 ESP 5w-30 'dur.,
Yağ için 1074 tl. yüksek bir rakam ödemişken., gittiğiniz servis bir de böyle alt segment yağ kullanılıyorsa bir dahaki sefere başka bir yetkili servise gitmeniz daha iyi olacaktır. yazık günah...
Longlife III olanı yok mu hocam, ben ondan alacağım
Bunu doğuş grubu getirip satsaLonglife III olanı yok mu hocam, ben ondan alacağım
Hayırlı olsun hocam.Şuraya bırakalım
@Kysr038 Değişim hiç olmadı. Danışman değişim olsa bile ilerde yine olacağını söyledi. Bundan önce sadece yine yetkili serviste sprey ile geçici çözüm bulmuştuk ama kendim aracımın altını titizlikten dolayı yıkatınca sesler doğal olarak geri geldi Şuan çıt ses yok ayrıca arka sol kapıdan fitile su geliyordu. Aracın içine su alma problemim yoktu fakat aşırı yağmur olunca fitile su gelmesi benim gibi aşırı titiz birisini maalesef yetkili servise itti
Şuraya
Arka hoparlör söküm ücreti için çok iyi fiyat almışlar. Bnde paspas altına su alma problemi vardı. Ankara’da hi-fi işi ile uğraşan meşhur bir yer benden 300 lira istemişti. (Aralık ayı fiyatı)Şuraya bırakalım