- İsim
- Ahmet
- Araç
- 2013 1.2 TSI Midline Plus Manuel
Evden çıkamadım bugün, yarın kontrol edeceğim
Evden çıkamadım bugün, yarın kontrol edeceğim
Neden bulamayasınızbu sene hava filtresini kendim değiştireceğim(stoklarda bulabilirsem)
yalnız farkettim ki 1.5tsi hava filtresi değişimi 1.4tsi motorlara göre çok daha kolaymış. bu da böyle bi ayrıntı
bugün alınan tekliflere göre;
Ankara Arca oto yetkili servis:/::
15bin bakımı yağ ve 3 filtre
Triger seti ve bilyaları
V kayışı
4 buji
5600 tl zubizu indirimli.
Aydoğdu VW Özel servis
Triger seti ve bilyaları
V kayışı
4 buji
4000-4500 tl arası değişebileceğini CPT MOTORLARDA devirdaimin bazen değişmediğini söyledi.
Haklısın bende öyle düşünüyorum teşekkürler.Aradaki fark riske girmeye değmeyecek kadar azmış hocam. Ben üstteki teklifi değerlendirirdim.
115 binde araç 120 bin bakımı yapılcak
Arca vw servisde devirdaim icindedir desekbugün alınan tekliflere göre;
Ankara Arca oto yetkili servis:/::
Triger seti ve bilyaları
V kayışı
4 buji
5600 tl zubizu indirimli.
Aydoğdu VW Özel servis
Triger seti ve bilyaları
V kayışı
4 buji
4000-4500 tl arası değişebileceğini CPT MOTORLARDA devirdaimin bazen değişmediğini söyledi.
Doğru arca 200-300 ıvır zıvırda ekler 6ya patlar bu iş bize( işçilik her ikisindede dhil)Arca vw servisde devirdaim icindedir desek
İşcilikde dahilse
Hiç tereddütsüz yetkili Arcaya gidin hayrını görün
Aydogdu büyük ihtimalle devirdaim hariç 4000-4500 demis .devirdaim eklenirse o da 5600 ü bulur.
Babamın 2011 1.4 polo 85000km de geçen yıl devirdaim şu kaçırdığı için hazır açılmışken değiştirdik yeni ile pek bir fark yoktu çatlak vs o kadar baktım ama göremedim umarım fikir verir sizeUzman, Tecrübeli ve Bilgili arkadaşlara soru!
Yılda 4.000-6.000 Km(Yakıt fiyatları ile daha da düştü) yapan 1.4 TSI 125 aracın.
Tahminime göre 10 yaşında 40-50.000Km falan olur benzin eski fiyatlara düşmez ise ve sağ kalır arabada bende kalırsa.
Şu an 6 yıllık ve 30.021Km de.
Triger bakımı ne zaman yapılmalıdır.
1.5 TSI motor daha çok yeni bir motor olduğu için., bu sebebten depolarında adet miktarı olarak stokta diğer (1.2 / 1.4 TSI) motorlara nazaran daha az miktarda stok yapıyorlardır mühtemelen., Yoksa filtremarketim piyasa şartlarında en düzgün bir satıcılardan birisidir.,Teşekkür ederim, filtremarketim stokta gözükmesine rağmen tedarik edemiyorlar. (nasıl bir sistemleri varsa stokta olmayan ürünü sepete ekleyebiliyorsunuz)
uzmanparça'da fiyat 230tl biraz yüksek geldi, yetkili serviste yanlış hatırlamıyorsam 310tl gibi bir fiyatı vardı. sizce servisten mi alayım bu durumda?