Önceki sayfalarda paylaştığım tablo ile ötüşüyor.Merhaba 1.2 tsi 2015 servis 6.yıl bakım ücreti 2838 tl fiyat verdiler kampanyalı ise 2241 tl dediler.
Hayır filtreleri değiştirirlerse 2.200₺ falan tutar.2016 tsi dsg tiguan 70.000 km rutin bakım 1400 TL fiyat aldım. Artık filitreleri 2 bakımda bir değiştirdiklerini duydum bu sefer değiştirmeseler bile aynı ücret mi olacak acaba bilgisi olan var mi?
Belli standardı vardır herhalde. Koskoca VWAGye filtre üretiyor adamlar. Sorun olacağını sanmıyorum.@Mugzy Serviste çakma takıyor belli oldu.
165₺ civarı olması gereken filtre 101₺ ye düşünce şüphelenmiştim.Belli standardı vardır herhalde. Koskoca VWAGye filtre üretiyor adamlar. Sorun olacağını sanmıyorum.
Vw bu kadar düştümü derken@Savatage Bir Türk şirketinin almanya ya onaylatıp filtre satması güzel birşey.
Ancak Bizlerin genel yapısında var Almanya ya gönderdiği ile iç pazara verdiği aynı mı!
Ekli dosyayı görüntüle 58348Selamlar. Bugün yetkili servisten yağ filtresi aldım, son zamanlarda gelen indirim muhabbeti üzerine. KDV hariç 101,09 TL fiyatı. Filtre FFA marka Türk malı çıktı. Sanırım servislere gelen sevkiyata göre marka değişiyor ama fiyatlar aynı. Aracımın üzerinde gelen fabrika montaj filtre de FFA idi. Yalnız karton kutu üzerindeki parça no H ile biterken filtre üzerindeki T ile bitiyor. Turkey’in Tsi mi acaba Neden böyle bir farklılık var acaba bilenler yazarsa öğrenmiş oluruz.
Ekli dosyayı görüntüle 58349