Piyasada çok fazla sahte ürün var. Güvenmediğiniz özel bir servis iyi yağ koydum C-M-L-Markalar vs.. aha işte kutusu burada ürün sahte o kutu kaç kişiye satıldı kim bilir.
.. Filtreleri mann taktım al buda kutusu ama sahte.. Tüm filtrelerin belirlenen kalitede olması motorun ömrü verimliliği yakıt ekonomisine kadar ciddi etkisi var..
Yakıt filtresi kötü olursa: Depodaki yakıt pompası daha çok zırıldar kullanılan malzemenin geçirgenliği akışı vs.. belli hesapları var. Biri kısa tip filtre biri uzun vs.. uzun hikaye,, bir süre sonra içten kısmen tıkanır şişer kalitesiz kağıdı parçalar geçmemesi gereken cisimler geçer. Enjektör sorun çıkardı olur sonra çıkarır.!
Hava filtresi: Sahte kalitesiz ürünlerin hava geçirgenliği çok kötü hatta filtre kabına sığmayan sağdan soldan açık kalan ürünler var. Senaryo boşluktan turboya motora cisim gitmesi taş toz vb.. + oturmayan filtre büzüşüp kalır 2.bir emniyet filtresi olmadığından riske atılacak bakım ürünü değil diğerleri de öyle aslında..
Polen filtresi antibakteriyel aktif karbonlu kullanın ciddi anlamda fark ediyor. Egzoz kokusu çok az geliyor sıfır diyemem ama ferahlatıcı hava geldiğini anlıyorsunuz kendiniz ailenizin sağlığı açısından çok önemli..
Az km yapıyorsanız. Kaliteli yağ bakım ürünleri yıl olarak aralığı arttırın. 20 ay 10 bin km max.. 24ay 30bin km hikaye dur kalksız / yokuşsuz yolumuz yok.. Km yıl dolmasa bile saat ömründen doluyor. iş makinesi yürümüyor o zaman ona da yağ koymayalım
Yok ben çok km yapıyorum derseniz yıllık 15/20 bin o zaman paranız vardır.
Böyle bir dönemde yakıt masrafının yanında bakımın lafı olmaz.
Filtron ürününde sahtesi çıkar yakında adamlar 2 kuruşluk antifrizin sahtesini yapmış. Orjinalliğinden emin olamadığınız ürünlere alternatif olabilir.
Ama kağıdı malzemesi ? yakından yan yana koyup incelemekte fayda var.
mann mahle knecht farklı dünyalar..
Ucuz Etin
Yahnisi Yavan Olur