Düzeltme :Yardımcı oldular sorunu çözdük.Ben olsam videoları oranın en yetkilisine gösteririm gereken yapılmazsa İnternete veririm görüntüleri
Son düzenleme:
Düzeltme :Yardımcı oldular sorunu çözdük.Ben olsam videoları oranın en yetkilisine gösteririm gereken yapılmazsa İnternete veririm görüntüleri
Maalesef, bu tarz durumlarda kurunun yanında yaş ta yanıyor. Hoş değil.[
Servis kabuldeki arkadaşlar ın kibarcık ağızlarını/ cilvelerini / dillerini yesinler!
Çakal esnafların nezaket tiyatrosu
Evet hocam yılbaşından bu yana öyleymiş. Yaptırınca farkediyor insan. Muayene 1821 TL + egzos emisyon 256 TL
Korkunç..Herkese selamlar,
Bugün Ankara Arca da bakımlar yapıldı.
Araç çıkınca aracın güvenlik kamerasından işlemleri izleyim dedim, ne yazık ki manzara pek hoş değil,
Aracı stajyer çocuk alıyor, fren pedalına tekme atar gibi çok sert şekilde defalarca basıyor , ardından aracın durdurmadan sürekli R-D R-D yapıyor aracı sektiriyor, 1dk boyunca selektör atıyor servisteki diğer personele, firizbi çevirir gibi direksiyonu sağ sol sağ sol yapıyor.
Ben bunların bir test prosüdürü olduğunu düşünmüyorum, araçlara kötü davrandıklarını düşünüyorum, tekrar gitmeyeceğim büyük ihtimalle.
Garanti işlerini falan çok takmaya gerek yok, yetkili olabilirler fakat etkili değiller.
Servis kabul kısmındaki arkadaşlar çok iyiler fakat işin perde arkasındaki ustalara veya stajyerlere kesinlikle güvenim 0
Korkunç..
Önümüzde ki ay araçda koltuk sıkıntısı için Arca yı düşünüyordum. Fikirler karıştı.
Stajyer olabilir ama onları sürekli takip eden başustası olmalı. Kıyamadığımız araçlara böyle davranmaları hiç ama hiç hoş değil.
Sizin belki aramışlardır yada illa ki arayacaklardır. Değerlendirme nedeniyle. Bu durumu kesinlikle belirtin.
Bir kalp kaptı.Düzeltme:
Az önce Arca Ünal Bey servis danışmanı tarafından telefon aldım. Yaşadığım olayda bahsettiğim stajyer sandığım kişi aslında oranın çalışanıymış, şikayetim üzerine çalışan arkadaş ile konuşulmuş, özür dilediler. Bende kimseye yaptırım uygulanmasını istemedim ve özürlerini kabul ettim.
Buradan Ünal Bey e teşekkür ediyorum. Hatta kendisi bu forumdaki yorumlarımı görmüş, bu beni oldukça mutlu etti, demek ki bu forum sayesinde memnuniyetimizi, şikayetimizi ve kendi fikirlerimizi başarılı şekilde insanlara aktarabiliyoruz.
Daha sonra
Vw Türkiye 444 numaradan da arandım, orada şikayetim ile ilgili bilgi aldılar, sorunu servis danışmanı ile çözdüğümüzü söyledim, teşekkür ettiler ve kapattık.
Bir kalp kaptı.
Bu jestten sonra bakımlarda
Zubizu indirimi istemeden direk fatura bedelini ödeyerek
Üzerine 1000 lirada bahşiş atmak yakışır bizlere. (Kullanıcı iyi niyeti)
Yaşasın vw- türkiye distrübütörü ve onun bayileri
Olmasalardı vw araçlara binemezdik ..
Düzeltme:
Az önce Arca Ünal Bey servis danışmanı tarafından telefon aldım. Yaşadığım olayla alakalı şikayetim üzerine özür dilediler. Bende kimseye yaptırım uygulanmasını istemedim ve özürlerini kabul ettim.
Buradan Ünal Bey e teşekkür ediyorum. Hatta kendisi bu forumdaki yorumlarımı görmüş, bu beni oldukça mutlu etti, demek ki bu forum sayesinde memnuniyetimizi, şikayetimizi ve kendi fikirlerimizi başarılı şekilde insanlara aktarabiliyoruz.
Daha sonra
Vw Türkiye 444 numaradan da arandım, orada şikayetim ile ilgili bilgi aldılar, sorunu servis danışmanı ile çözdüğümüzü söyledim, teşekkür ettiler ve kapattık.