Genco53
Üye
vay beeeeee bu da olduliqui molly yag kullananlar dikkt etsin genelde castrolde gördüğümüz sahte yag olayı toptec e de sıcramış..
vay beeeeee bu da olduliqui molly yag kullananlar dikkt etsin genelde castrolde gördüğümüz sahte yag olayı toptec e de sıcramış..
yetkiliye gitmedim 2-3 aydır ama buna inanırım malum memleket böyleYetkilide taksiti 2-3 yapmışlar bilgisi olan ?
akbank kredi kartına 3 taksit doğrudur.Yetkilide taksiti 2-3 yapmışlar bilgisi olan ?
aga bu nedirakbank kredi kartına 3 taksit doğrudur.
Ticari karta 5 taksitYetkilide taksiti 2-3 yapmışlar bilgisi olan ?
liqui molly yag kullananlar dikkt etsin genelde castrolde gördüğümüz sahte yag olayı toptec e de sıcramış..
[/URL][/URL]
AYC İDOL satıcısı yetkili LIQUI MOLY satıcıymış galiba. Fiyatı da çok uygun görünüyor ve taksit de yapabiliyoruz. Yine de size sormak istedim dışarıya göre çok uygun fiyatı. Alayım mı acaba?
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Bugün Liqui Moly ve satıcıyla iletişim sağladım. Resmî satıcıları olduklarını söylediler. İki yerden de teyit aldım. Yağlar 2024 üretimi ve karekodluymuş. Pazarama’ya özel bir kampanya olabilir denildi. Geçen sene de dışarıya göre çok uygun fiyata lastik almıştım Pazarama’dan. İçime sindi gibi oldu siparişi verdim. Yağ gelince bilgi paylaşımı yaparım inşallah.Sahte de olabilir, eski tarihli de olabilir.
Distribütör veya yetkili satıcı olduğuna kesin emin olmadığınız satıcılardan yağ ve filtre tedarik etmeyiniz.
Taze yağ istiyorsanız, kapağında kare kod olan Liqui Moly ürünlerini tercih ediniz.
Kare kod uygulaması 2024 te başladı.
Kapakta kare kod olamayanlar , 2023 ve daha öncesi üretilen yağlardır.
Ekli dosyayı görüntüle 78685
.