Güncel Bakım Masrafları

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Bugün Liqui Moly ve satıcıyla iletişim sağladım. Resmî satıcıları olduklarını söylediler. İki yerden de teyit aldım. Yağlar 2024 üretimi ve karekodluymuş. Pazarama’ya özel bir kampanya olabilir denildi. Geçen sene de dışarıya göre çok uygun fiyata lastik almıştım Pazarama’dan. İçime sindi gibi oldu siparişi verdim. Yağ gelince bilgi paylaşımı yaparım inşallah. 😊
Satıcıyı bende çok önceden araştırmıştım. Alışverişim olmadı ama sıkıntı görmemiştim.

2024 8.ay üretimli barkodlu liqui moly 4200 5w-30 yağ aldım.Metro markette var

Eskihisardan fiyat aldınız mı, indirim var diyorlardı.

Bu arada yağ ve hava filtresi dahil mi?
Yok hocam arcadan yaptırdım. Garantiden bir parçam değişmişti zamanı gelmişken yıllık bakımıda yapın dedim. Hatırladığım kadarıyla filtre değişimi yoktu. İlk bakımda değiştirmiyorlar zaten sanırım

Yok hocam arcadan yaptırdım. Garantiden bir parçam değişmişti zamanı gelmişken yıllık bakımıda yapın dedim. Hatırladığım kadarıyla filtre değişimi yoktu. İlk bakımda değiştirmiyorlar zaten sanırım
Bilgi için teşekkürler.

Selamlar.
Bugün Tamaş ta ön fren balatalarını değiştirdim. %25 uygulama indirimiyle 4289 TL fatura kesildi.
Danışman arkadaşa eko seri olanı istemediğimi söylediğimde; yoğun şikayet gelmesi sebebiyle artık eko seri yedek parça kullanmadıklarını söyledi.
2018 1.0 tsi 68 bin km de ilk ön balata değişimi.

Ekli dosyalar

• IMG_1207.jpeg
    IMG_1207.jpeg
    56.1 KB · Görüntüleme: 109
60.xxx bakımı, 2021 golf 1.0 life
Guncel servis fiyatlari
2004 model golf aracım için 11 bin tl fiyat verildi. Size verilen fiyat iyiymiş :)

Yapılacak işlemleri sırasıyla yazıyorum;
Buji değişimi
Polen,yağ,benzin,hava filtre değişimi
Karter tapa değişimi
Motor yağı değişimi

2004 model golf aracım için 11 bin tl fiyat verildi. Size verilen fiyat iyiymiş :)

Yapılacak işlemleri sırasıyla yazıyorum;
Buji değişimi
Polen,yağ,benzin,hava filtre değişimi
Karter tapa değişimi
Motor yağı değişimi
Bujinin işçilik ve parça fiyatı ne kadar verildi hocam serviste?

Bugün akü değişimi yapıldı.
2021 Golf 8 1.0 life,
Km: 37700
Servis: Lena
İskontolu fiyat: 5530TL.

GOLF 7 1.4 TSI 122 HP Manuel aracımı 23 Eylül 2024 tarihinde Kocaeli Ark Oto yetkili servisinde Triger, V kayışı ve rulmanlar için bakıma bıraktım. 11.105 ₺ gibi bir rakam ödedim. Kredi kartına vade farksız taksit imkanları var ama her banka ile anlaşmaları yok. CardFinans tek çekim çekti. Axess vade farksız 2 taksit yapabiliyormuş.

Yağ bakımlarını dışarıda kendi ustamda yaptırdım. Parçaları kendim tedarik ettim.

• Liqui Moly 4200 TopTec 4200 4 LT Yağ
  • Mann Yağ, Hava, Karbonlu Polen Filtresi ve orjinal karter tapası.
  • NGK Platinum Buji
Toplamda 4500 ₺ Parça ücreti ve 1000 ₺ işçilik ücreti verdim. Bakımın bana maliyeti 5500 ₺.

Son düzenleme:
herkese Selam
Golf 8 1.0 TSI manuel
40.00 km 2022 model 3. bakım aracım için Doğuş esenyurt periyodik bakım fiyat teklifi aldım.

hava ve polen filtresiz ₺11.698,54'lik liste ilettiler. detaylar aşağıda

1729517890977.png

teklif sonrası ürünlermi kendim aldım. Dışarda Vag grubuna bakan bir ustada bakımımı yaptırdım.

Egemot; LIQUI MOLY 0W30 VW Motor Yağı Tam Sentetik TOP TEC 4210 5 Litre (21605) - ₺2.432,76
Uzmanparça; VW Golf 8 1.0 TSI eTSI Benzinli MANN Filtre Bakım Seti Hava+Yağ+Karbonlu Polen - ₺1.236,98
İşçilik - ₺ 1.000

Herkese keyifli sürüşler

Geçtiğimiz gün yağ konusunda sizlere danışmıştım. Yağ bugün geldi karekodu okuttum şu bilgiler çıktı. Haber vereyim dedim. AYC idol adlı firmadan almıştım kuponla 1625’e geldi. Yağ geldi gelmesine de dün park halindeki aracımıza çarptılar kapı sağ teker çamurluk şu bu derken araç mahvoldu. Çarpan aracın sigorta da yokmuş. Moraller ve araba pert diyebilirim

Ekli dosyalar

• 39E1BCB9-4DC1-4A8E-9EA1-B7AC1EAD19CB.png
    39E1BCB9-4DC1-4A8E-9EA1-B7AC1EAD19CB.png
    341.1 KB · Görüntüleme: 24

Geri
Üst Alt