Güncel Bakım Masrafları

Yani bu bakım ve garanti uzatma fiyatlarının yanı sıra, artık VW politikası mı yoksa çalışanların tutumlarımı bilemiyorum ama,
Artık sadece aracı satana kadar size şirin görünüyorlar gibi hissediyorum.
Geçenlerde plakalıklarımı değiştirmeye gittiğimde;
'' Aracınız neydi ? '' '' Bu gün stajerler yok '', '' Belki ustalarım yapmaz sizi biraz bekleticem '' vb. gibi gereksiz bir tutumla karşılaştım.
Daha sonrasında gelen arkadaş, '' Bu plakalıkların neresi kırık ? '' gibi bir sorgulama yaptı kendince, sonrasında gerginlik çıkmadan değiştirdik çok şükür.
Böyle bir tutumla karşılaştığım noktada, ne servis için ne de garanti uzatma için tercih etmem asla.
Not: Ankarada bulunan en büyük bayi ve servis.

Hocam siz bu bakımı hangi tarihte yaptırdınız , euroreparda mı yoksa yetkili servistemi benim ağustosta yaptırdığım bakım da yağ ve işçilik fiyatı 2 katı
Kayseri İnciroğlu Opel Yetkili Servisi hocam.
Daha dün yaptırdım 31 Ekim 2024 tarihli.

Yani bu bakım ve garanti uzatma fiyatlarının yanı sıra, artık VW politikası mı yoksa çalışanların tutumlarımı bilemiyorum ama,
Artık sadece aracı satana kadar size şirin görünüyorlar gibi hissediyorum.
Geçenlerde plakalıklarımı değiştirmeye gittiğimde;
'' Aracınız neydi ? '' '' Bu gün stajerler yok '', '' Belki ustalarım yapmaz sizi biraz bekleticem '' vb. gibi gereksiz bir tutumla karşılaştım.
Daha sonrasında gelen arkadaş, '' Bu plakalıkların neresi kırık ? '' gibi bir sorgulama yaptı kendince, sonrasında gerginlik çıkmadan değiştirdik çok şükür.
Böyle bir tutumla karşılaştığım noktada, ne servis için ne de garanti uzatma için tercih etmem asla.
Not: Ankarada bulunan en büyük bayi ve servis.
Basit şeyleri kendiniz halledin bence.
Çünkü ekstra masraf çıkabiliyor ya da özensiz muamele yapabiliyorlar.
Alıp kendiniz takın. Yoksa 100 yılın icadı, elinde olanın kendisini usta zannettiren şarjlı vidalama ile yeni bir delik açıveriyorlar..

Kayseri İnciroğlu Opel Yetkili Servisi hocam.
Daha dün yaptırdım 31 Ekim 2024 tarihli.
Ben izmirde yaptırırken 2 farklı servisten fiyat aldım fiyatlar böyleydi , faturaları karşılaştırdım ürün kodları aynı işçilik önemli değil hadi kampanya yaptı da yağı da baya ucuz yazmışlar marka belirtmemiş ama inşallah total htc dir , yetkili serviste bu riske girmez gibi anlamadım bizi öpüyorlar burda demek ki

Basit şeyleri kendiniz halledin bence.
Çünkü ekstra masraf çıkabiliyor ya da özensiz muamele yapabiliyorlar.
Alıp kendiniz takın. Yoksa 100 yılın icadı, elinde olanın kendisini usta zannettiren şarjlı vidalama ile yeni bir delik açıveriyorlar..
Genellikle ben kendim hallederim ama, ilk defa böyle bir taleple gittim ve karşılaştığım muamele gerçekten çok kötüydü.
Bunu da sizler ile paylaşmak istedim :)

Galiba işler kötüye gidiyor
Benim bi arkadaşın da mk8,5 manuel impression alma durumu var.

Kasımın 2-3 üne kadar aşağı yönlü Bir fiyat kampanya listesi yayınlanabilir dedi arca vw bizzat

Vw de kendi ağızlarından fiyatlar inecek ihtimali bile inecegine isaret eder bencede.

3 yıl önceki Eski satış sirkülasyonları kesinlikle yok.

Kampanya muhtemel?

Araç multimedya ve genel güncelleme açısından İstanbul hangi yetkili servis garanti servis sıkıntısız yapıyor ? Bazı yetkili servisler özellikle multimedya güncellemesinde sıkıntı yoksa güncellemiyoruz diyorlarda. Bir arkadaşım için lazım.

Benim bi arkadaşın da mk8,5 manuel impression alma durumu var.

Kasımın 2-3 üne kadar aşağı yönlü Bir fiyat kampanya listesi yayınlanabilir dedi arca vw bizzat

Vw de kendi ağızlarından fiyatlar inecek ihtimali bile inecegine isaret eder bencede.

3 yıl önceki Eski satış sirkülasyonları kesinlikle yok.

Kampanya muhtemel?
Düşmeleri lazım , doğuş oto Çankaya da daha 1.0 life ve Style paket golf8 duruyor teşhirde.

Düşmeleri lazım , doğuş oto Çankaya da daha 1.0 life ve Style paket golf8 duruyor teşhirde.
En dip mk8,5 impression 1.344 beyaz impression verdi
(Çanakkale avek veya ist. altur İdi tam hatırlamıyorum

Bakalım bu fiyattan düşüş yapacaklar mı ?

Gerci arkadaşa istridye / anemon mavi lazım

Merhaba, 30k km bakımını Doğuş Oto Esenyurt'ta kazasız atlattık çok şükür. Filtreler + yağ + silecek seti (ön) + anahtar pili (adettenmiş değiştirdiler) toplam 12.773 ₺ olarak tuttu. Aşağıdaki fiyatlar kdv hariçtir.

1731301924062.png

Bu yıl ben de 30bin bakıma gideceğim gibi, demek ki 12bin borçlanacağız bakalım, teşekkürler
Merhaba, 30k km bakımını Doğuş Oto Esenyurt'ta kazasız atlattık çok şükür. Filtreler + yağ + silecek seti (ön) + anahtar pili (adettenmiş değiştirdiler) toplam 12.773 ₺ olarak tuttu. Aşağıdaki fiyatlar kdv hariçtir.

Ekli dosyayı görüntüle 79493

1731301924062-png.79493
Evet, servis eko seri parça kullanmaya devam ediyor.
Bknz. silecek seti

Ucuz ekonomik kalitesiz parça da var işçilik de..

Geri
Üst Alt