Hocam mail yolu ile de teklif aldım aynı fiyat iletildi. Uygulamadan randevu oluşturdum gittim yine aynı fiyatı ödedim. Bence bir şey değişmiyor.Telefondan bayiyi arayarak veya VW uygulaması üzerinden randevu alınca fiyatlar aynı mı oluyor?
Hocam selam 21 model 1.0 aracım var 40.000 de bu gün serviste aku sordum 7200₺ dedi zubizu ile malatya da İkamet ediyorum aşağıdaki akuyu de sordum 4000 fiyat aldım sanırım bu akuyu takacağım en iyisi uyumlusu bu imis .golf 8 etsi için yakın zamanda serviste eko olmayan varta akü taktıran var mı? varsa ne kadar ödediniz?
Verilen teklif ne kadar ve neler değişecekti hocam ?Golf 8 1.0 etsi aracıma servis 25 bin bakımı için yüksek bir rakam verdi bende özel bir serviste yaptırmaya karar verdim. İstanbul avrupa yakasında periyodik bakımımı yapıcak iyi bir servis bilen varmı teşekkürler.
Yağ değişimi ,polen ve hava filtresi vs verilen fiyat 15 bin tl civarı.Verilen teklif ne kadar ve neler değişecekti hocam ?
Hocam bu fiyata fren hidroliği eklenmiş olabilir mi? 9 kasımda silecek takım dahil 12.250 tlye yaptırdımYağ değişimi ,polen ve hava filtresi vs verilen fiyat 15 bin tl civarı.
Evet galiba fren hidroliğide vardıHocam bu fiyata fren hidroliği eklenmiş olabilir mi? 9 kasımda silecek takım dahil 12.250 tlye yaptırdım
Tam yüzde 25 i bulmasa da uygulanmış.28.11.2024 tarihinde 2018 model 1.0tsi dsg golf aracımı bakıma götürdüm ücret bana biraz pahalı geldi %25 lik bi indirim var sizce bu uygulanmış halimi
Yapılan İşlemler |
Yağ Değişimi |
Yağ Filtresi |
Cam Suyu 1 LT |
Sızdırmaz Conta |
Hava Filtresi |
Yağ Filtresi |
Polen Filtresi |
Polen Filtre Sök-Tak |
Hava Filtre Sök-Tak |
Parça Torbası |
İşçilik +KDV |
Buji Değişim |
V Kayış Değişim |
Buji |
Gergi Damperi |
V Kayışı |
Cıvata |
Silikon Pasta |
Ön Cam Sileceği |
Motor Temizliği |
Arka Cam Sileceği |
Daha zamanı gelmemil olmasına rağmen değiştirilen parçalar;Golf 8 Etsi 1.0 aracımın 51 bin km de 50 bin bakımını yaptırdım. Aşağıda listedeki işlemlerin toplamına 21 800 TL ödedim geçmiş olsun. Bu son yetili servis bakımımdı. Bir daha yaptırmam. Tek amaçları geçirebildikleri kadar geçirmek. 3 senedir de gittiğim yerdi. 200-300 TL indirimden aşağı da inmediler.Yok iyiniyet , yok daimi müşteri vs bunları geçin
Yapılan İşlemler Yağ Değişimi Yağ Filtresi Cam Suyu 1 LT Sızdırmaz Conta Hava Filtresi Yağ Filtresi Polen Filtresi Polen Filtre Sök-Tak Hava Filtre Sök-Tak Parça Torbası İşçilik +KDV Buji Değişim V Kayış Değişim Buji Gergi Damperi V Kayışı Cıvata Silikon Pasta Ön Cam Sileceği Motor Temizliği Arka Cam Sileceği