Güncel Bakım Masrafları

Telefondan bayiyi arayarak veya VW uygulaması üzerinden randevu alınca fiyatlar aynı mı oluyor?

Antalya Alvin ve Başaran Yetkili Servis 1.5Tsi 15 bin bakım fiyat teklifi 9175TL (Yağ, yağ filtre, karter tapası-contası, cam suyu)

Son düzenleme:
Golf 8 aracımın haziran ayında yıllık bakımını yaptırmıştım. Şimdi 50 bin bakımı uyarısı verdi. Yıllık bakımdan 5 ay sonra gelen 50 bin bakımda yine yağ,filtre vs değişiyor mu ? Yoksa bunlar haricinde diğer 50 bin bakım gerektiren işlemleri mi yapıyorlar ? Bilgisi olan var mı?

golf 8 etsi için yakın zamanda serviste eko olmayan varta akü taktıran var mı? varsa ne kadar ödediniz?
Hocam selam 21 model 1.0 aracım var 40.000 de bu gün serviste aku sordum 7200₺ dedi zubizu ile malatya da İkamet ediyorum aşağıdaki akuyu de sordum 4000 fiyat aldım sanırım bu akuyu takacağım en iyisi uyumlusu bu imis .

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241129_160153_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20241129_160153_Samsung Internet.jpg
    79.5 KB · Görüntüleme: 18
Golf 8 1.0 etsi aracıma servis 25 bin bakımı için yüksek bir rakam verdi bende özel bir serviste yaptırmaya karar verdim. İstanbul avrupa yakasında periyodik bakımımı yapıcak iyi bir servis bilen varmı teşekkürler.

Golf 8 1.0 etsi aracıma servis 25 bin bakımı için yüksek bir rakam verdi bende özel bir serviste yaptırmaya karar verdim. İstanbul avrupa yakasında periyodik bakımımı yapıcak iyi bir servis bilen varmı teşekkürler.
Verilen teklif ne kadar ve neler değişecekti hocam ?

28.11.2024 tarihinde 2018 model 1.0tsi dsg golf aracımı bakıma götürdüm ücret bana biraz pahalı geldi %25 lik bi indirim var sizce bu uygulanmış halimi

Ekli dosyalar

• IMG_6494.jpeg
    IMG_6494.jpeg
    204.8 KB · Görüntüleme: 96
28.11.2024 tarihinde 2018 model 1.0tsi dsg golf aracımı bakıma götürdüm ücret bana biraz pahalı geldi %25 lik bi indirim var sizce bu uygulanmış halimi
Tam yüzde 25 i bulmasa da uygulanmış.
Toplam iskonto yazan yerden görebilirsiniz.
Bazı ürün yada hizmetlerde iskonto oranı daha düşükmüş ki; ortalama yüzde 21 civarında indirim yapılmış.

Bugün özel serviste bu bakımları yaptım ? Sizçe tüm masraflar ne kadar tutar?
Castrol yağ
Skf triger seti

IMG_7458.jpeg

Son düzenleme:
Golf 8 Etsi 1.0 aracımın 51 bin km de 50 bin bakımını yaptırdım. Aşağıda listedeki işlemlerin toplamına 21 800 TL ödedim geçmiş olsun. Bu son yetili servis bakımımdı. Bir daha yaptırmam. Tek amaçları geçirebildikleri kadar geçirmek. 3 senedir de gittiğim yerdi. 200-300 TL indirimden aşağı da inmediler.Yok iyiniyet , yok daimi müşteri vs bunları geçin

Yapılan İşlemler
Yağ Değişimi
Yağ Filtresi
Cam Suyu 1 LT
Sızdırmaz Conta
Hava Filtresi
Yağ Filtresi
Polen Filtresi
Polen Filtre Sök-Tak
Hava Filtre Sök-Tak
Parça Torbası
İşçilik +KDV
Buji Değişim
V Kayış Değişim
Buji
Gergi Damperi
V Kayışı
Cıvata
Silikon Pasta
Ön Cam Sileceği
Motor Temizliği
Arka Cam Sileceği

Golf 8 Etsi 1.0 aracımın 51 bin km de 50 bin bakımını yaptırdım. Aşağıda listedeki işlemlerin toplamına 21 800 TL ödedim geçmiş olsun. Bu son yetili servis bakımımdı. Bir daha yaptırmam. Tek amaçları geçirebildikleri kadar geçirmek. 3 senedir de gittiğim yerdi. 200-300 TL indirimden aşağı da inmediler.Yok iyiniyet , yok daimi müşteri vs bunları geçin

Yapılan İşlemler
Yağ Değişimi
Yağ Filtresi
Cam Suyu 1 LT
Sızdırmaz Conta
Hava Filtresi
Yağ Filtresi
Polen Filtresi
Polen Filtre Sök-Tak
Hava Filtre Sök-Tak
Parça Torbası
İşçilik +KDV
Buji Değişim
V Kayış Değişim
Buji
Gergi Damperi
V Kayışı
Cıvata
Silikon Pasta
Ön Cam Sileceği
Motor Temizliği
Arka Cam Sileceği
Daha zamanı gelmemil olmasına rağmen değiştirilen parçalar;

V kayışı

Gergi damperi

Motor temizliği (Servis 3 kuruşluk silikon sprey ile temizlik yapıyor, fakat faturaya 20 kat fazlasını yansıtıyor, siz 15 dk. uğraşsanız daha ucuza daha iyi temizlersiniz)

Bujiler (her 60 bin km ‘de değişmesi gerekir)

Ön silecek seti / Arka silecek ?? Faturada sileceklerin parça kodu JZW ile mi başlıyor.?

Fiyatın bu kadar yüksek çıkmasının sebebi biraz da araç sahibinin konuya hakim olup-olmamasından kaynaklanıyor, değişmesi veya değişmemesi gereken parçaların değişim zamanını bilmeniz size cebinizden ödeyeceğiniz masraflar açısından yarar sağlayacaktır.

Geri
Üst Alt