- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Başında JZW varsa eko seridir.Eko parça olduğunu nasıl anladınız ?
Başında JZW varsa eko seridir.Eko parça olduğunu nasıl anladınız ?
Cam suyunda bile eko serisi üretmişler. Ne kullanıyorlar acaba?Evet, servis eko seri parça kullanmaya devam ediyor.
Bknz. silecek seti
Ucuz ekonomik kalitesiz parça da var işçilik de..
Jzw kodlu her parça eko seridir. Kalitesi düşük olur.Eko parça olduğunu nasıl anladınız ?
Fatura görseli var mı? Araç motor model bilgisi nedir?Otomol Ankara
Ön Cam (Pilkington) - 17.xxxTL
Silecekler, ön diskler, ön-arka balatalar, filtreler, yağ, genel kontroller vs. 15.xxx TL
İşcilik Dahil
177.xxx km
Edit: Eko parça kullanılmadı.
Eko parça kullanılmamasına siz deyince mi kullanmadılar?Otomol Ankara
Ön Cam (Pilkington) - 17.xxxTL
Silecekler, ön diskler, ön-arka balatalar, filtreler, yağ, genel kontroller vs. 15.xxx TL
İşcilik Dahil
177.xxx km
Edit: Eko parça kullanılmadı.
Golf 7 2016 1.6TDI CXX R-line 177.xxx kmFatura görseli var mı? Araç motor model bilgisi nedir?
Evet, eko parça istemediğimi belirttim.Eko parça kullanılmamasına siz deyince mi kullanmadılar?
Teşekkür ederim. Sadece parça kodları ve fiyat kısmını ekleme imkanınız var mı?Golf 7 2016 1.6TDI CXX R-line 177.xxx km
Evet, eko parça istemediğimi belirttim.
Faturayı bulmam lazım hocam bulursam ekleyeyim.Teşekkür ederim. Sadece parça kodları ve fiyat kısmını ekleme imkanınız var mı?
Silecekleri test edebildiniz mi? Şimdilik nasıl?Merhaba, 30k km bakımını Doğuş Oto Esenyurt'ta kazasız atlattık çok şükür. Filtreler + yağ + silecek seti (ön) + anahtar pili (adettenmiş değiştirdiler) toplam 12.773 ₺ olarak tuttu. Aşağıdaki fiyatlar kdv hariçtir.
Ekli dosyayı görüntüle 79493
Yağmurda test ettim gayet başarılı sessiz çalışıyor. Her hangi bir kusur göremedim. Tabi henüz yeni, kullanım ömrü nasıl olacak onu göreceğizSilecekleri test edebildiniz mi? Şimdilik nasıl?