Güncel Bakım Masrafları

Tiguan 2023 1.5 TSI 15binkm ilk bakım

Otomol VW Yetkili Servis

Toplam: 6385 TL
Yetkili servis standardında fiyat bi tık iyi gibi geldi sanki. Yağ da %50 iskontoyu neden yaptılar ki daha ilk bakımda. Nasıl olsa eli mahkum deyip hiç indirim yapmamaları gerekmez mi?

Yetkili servis standardında fiyat bi tık iyi gibi geldi sanki. Yağ da %50 iskontoyu neden yaptılar ki daha ilk bakımda. Nasıl olsa eli mahkum deyip hiç indirim yapmamaları gerekmez mi?
Yeni açılan servislerde yağ indirimi yapılıyor. Aslında bu haliyle bile olması gerekenden pahalı.
Ayrıca devamlı yetkili servise gidiliyorsa triger değişimi (ağır bakım) öncesi bakımda da indirimli oluyor diye biliyorum.
Stratejik..

Yaş kaynaklı indirim değil de model fark etmeksizin tüm modellere yıllara yapıyorlardı. Müşteri daha çok çekmek amaçlı yapmışlardır diye düşünüyorum. Hem indirimin iyisi kötüsü olmaz ki. 😊

Merhaba, 30k km bakımını Doğuş Oto Esenyurt'ta kazasız atlattık çok şükür. Filtreler + yağ + silecek seti (ön) + anahtar pili (adettenmiş değiştirdiler) toplam 12.773 ₺ olarak tuttu. Aşağıdaki fiyatlar kdv hariçtir.

Ekli dosyayı görüntüle 79493
Standart parçalar dışındaki değişimler için bilgilendirildiniz mi? Onayınız var mıydı?

@spyware_44 @omerg

https://shbd.io/s/jHnsHsPE

Linkteki satıcıdan forumda alışveriş yapıp memnun kalan çok olmuştur. Ben de İstanbul’dan gidip hem hizmetten hem üründen memnun kalmıştım. Hem yeni tarihli akü hem uygun fiyat. Ama kargo ile eski akü iade vs. nasıl oluyor bilemiyorum.
Hocam kıymetli yorumunuz ve bilgilendirmeniz icin teşekkür ederim . Benim akude şarj problemi var sanırım servis ile
Görüştüm cok km yapmadığı için boşalmış görünüyor biraz yol yapın dediler 2 gun önce bi start stop
Kapalı kullandım bir kaç gün yaklaşık 250km de yol
Yaptim şimdi uyari kesildi bakalım ne olacak şimdilik almayı erteledim yani :)

15.000 bakım için doğuş 8.000tl Eskihisar 5000tl aynı malzeme ve işlemler ben şok... Doğuş randevu iptal ettim

21 inde gidicem faturayı atarım buraya, bu arada doğuş sordum indirim VS yok dedi

Geri
Üst Alt