Çok fazla sahtesi oluyor. filtremarketim gibi güvenilir bir yer olmalı. Yağ için de çok dikkat etmek gerekir.Hocam hava ve poleni amazon saticili aldim yagi dogrudan castrolden alacagim
Amazonun sahte oldugunu dusunmiyorum ama yag konusunda haklisinizÇok fazla sahtesi oluyor. filtremarketim gibi güvenilir bir yer olmalı. Yağ için de çok dikkat etmek gerekir.
Amazon ‘da satıcının kim olduğu önemli, satıcı amazon’nun kendisi mi, yoksa başka bir satıcı mı buna dikkat etmek gerekir.Amazonun sahte oldugunu dusunmiyorum ama yag konusunda haklisiniz
ben n11 den castrolun kendi yerinden alıyorum bazı satıcılara göre pahalı bazıalrına göre ucuz kalıyor ama güvenilir...kupon falanda olursa daha mantıklı fiyatlar çıkıyor..geçen aldım zonguldaktan geldi 1-2 aylık yag ıdı ve orjınaldı. yenı ambalajında. tavsiye ederim https://www.n11.com/urun/castrol-edge-5w-30-ll-tam-sentetik-dpf-motor-yagi-2424781?magaza=castrol (Link vermek yasaksa kaldırabilirim)Amazonun sahte oldugunu dusunmiyorum ama yag konusunda haklisiniz
Attığınız resimde shell benimde dikkatimi çekti. Ben kendimi bildim bileli vw castrol kullanıyor.Geçen hafta Otomol Yetkili servislerinde bakım yaptırmıştım. Yukarı ki mesajlarda var. Gittiğim yerde Shell 0w20 kullanıldı. Yağ için %50 iskonto olmuştu. Bakım 6385TL tutmuştu. Müşteri çekmek amaçlı yapıldığını düşünüyorum.
Biz ona kim ne fiyat tutturursa diyelim. Diğer iller için durum nedir bilmiyorum ama ankara da her sanayi de farklı fiyatlar var bide üstüne sanayinin içinde de bambaşka fiyatlar var.Motul icin fiyatlamalar ?
5-30 8100 xclean+ (5litre)
****Fiyat 2150 tl Tuğsan orta anadolu bölge müdürlügü (tugsan orta anadolu ana depo yani . Yeri ankara ostimde)
**** Fiyat 1850 tl Aksu madeni yağlar (buda motulun yetkili satıcısı yeri yine ankara ostimde ...(Motulun web sitesinde yetkili satıcı listesinde ismi geciyor yani)
**** Uzmanparça aynı yağ 1630 tl
yurdum İnsanının felsefesi şudur
Bi ürün nerde pahalı ise o ürün/mal en iyisidir??Ekli dosyayı görüntüle 80327
Kendisi hocamAmazon ‘da satıcının kim olduğu önemli, satıcı amazon’nun kendisi mi, yoksa başka bir satıcı mı buna dikkat etmek gerekir.
Satıcı: amazon ‘nun bizzat kendisi ise sıkıntı olmayacaktır.Kendisi hocam
13- 14 defa serviste bakım yaptırdım. Yarısı Castrol'dü yarısı Shell Helix.Attığınız resimde shell benimde dikkatimi çekti. Ben kendimi bildim bileli vw castrol kullanıyor.
Markadan dolayı indirim yapılmış gibi geldi bana.
Forumda yıllardır servise giden illaki vardır onlar daha iyi yorum yapacaktır
VW Almanya ‘nın 5-6 sene öncesi Castrol ile olan ortaklığı bitti, VW Almanya artık VW marka yağ kullanıyor, VW yağ üreticisi olmadığı için yağı Shell ‘e ürettiriyor,Attığınız resimde shell benimde dikkatimi çekti. Ben kendimi bildim bileli vw castrol kullanıyor.
Markadan dolayı indirim yapılmış gibi geldi bana.
Forumda yıllardır servise giden illaki vardır onlar daha iyi yorum yapacaktır