direk vw servisten al benceSizden bir de karter tapasi linki rica etsem arkadaslar
Bu yila kadar ben de ayniydim ama artik bu yil tak ettiDoğuş otoya her gitttiğimde pişman oluyorum ama her 2-3 senede bir gitmeden de yapamıyorum.
Doğuş otoya her gitttiğimde pişman oluyorum ama her 2-3 senede bir gitmeden de yapamıyorum. https://www.golftutkusu.com/attachments/img_4549-png.80409/
TDİ golf 7,5 aynı bakım
Aynı malzemeler 3350 tl (4 lü filtre + motul yağ )
3 filtreyi ben takıcam (hava- polen -yakıt filtreleri)
Sadece yağ + yag filtresi degisimine 400 lira iscilik vericem ustama
Benim maliyet 3750 tl
Yetkili serviste 10850 tl
Ekli dosyayı görüntüle 80411
Geçen sene(2024 ocak) özel servisten mazot filtresi fren hidroliği değişimi ve lastikte ufak bir yama dahil 4000 tl ye yaptırmıştım Şimdi ise genel bakımı olsun diye kartal doğuş otodan yaptırayım istedim. Ayrıca salıncak-burçlardan gelen ses ve soğutma sıvısı eklemesi kontrolü için gittim ama üç sene daha uğramamBu yila kadar ben de ayniydim ama artik bu yil tak etti
Yağlamada işçilik ne kadar alıyorlar hocam bahsettiğiniz yer ? Bana yakın o yüzden soruyorum.90 bin bakımı için teklif almıştım Kasım ayında fikir olması için aşağıda iletiyorum
ben serviste yaptırmıyorum gop/ist yakınında oturan varsa karadeniz mahallesinde olcay ticaret var (yağ ve filtre değişimlerini yapıyor sadece) gayet iyidir periyodik bakımlarda yıllardır buraya giderim f/p olarak iyiler.
Ekli dosyayı görüntüle 80449
Bu olayı ben de anlamıyorum. Kendi sitesinde daha pahalı satılıyor. Uzmanparça, ustaparçacı gibi güvendiğim yerlerde çok daha uyguna bulunuyor liqui moly de motul de. Bayilerin belli fiyat bandı altına satması falan mı yasak acaba? Zira buralardan aldığım yağlar hem yeni üretim geliyor hem de sahte-orj ayrımı olan yerlerine baktığımda sorunsuz görünüyor.Motul icin fiyatlamalar ?
5-30 8100 xclean+ (5litre)
****Fiyat 2150 tl Tuğsan orta anadolu bölge müdürlügü (tugsan orta anadolu ana depo yani . Yeri ankara ostimde)
**** Fiyat 1850 tl Aksu madeni yağlar (buda motulun yetkili satıcısı yeri yine ankara ostimde ...(Motulun web sitesinde yetkili satıcı listesinde ismi geciyor yani)
**** Uzmanparça aynı yağ 1630 tl
yurdum İnsanının felsefesi şudur
Bi ürün nerde pahalı ise o ürün/mal en iyisidir??Ekli dosyayı görüntüle 80327
Ben bunu motul orta anadolu distribütörü Tugsan ile yüz yüze konustum.Bu olayı ben de anlamıyorum. Kendi sitesinde daha pahalı satılıyor. Uzmanparça, ustaparçacı gibi güvendiğim yerlerde çok daha uyguna bulunuyor liqui moly de motul de. Bayilerin belli fiyat bandı altına satması falan mı yasak acaba? Zira buralardan aldığım yağlar hem yeni üretim geliyor hem de sahte-orj ayrımı olan yerlerine baktığımda sorunsuz görünüyor.