Aracın ilk sahibi misiniz.? İlk defa jurid marka balatalı olanı sizden duydum.,Arkadaşlar merhaba. Golf 7 aracıma 288 mm disk için ön balata bakıyorum servis 550₺ işçilik dahil fiyat verdi. Aracın üzerinde Jurid 201 FF diye balatalar var ilginç geldi bana fabrikasyon textar ferodo trw olduğunu sanıyordum. Özel serviste değiştirmeyi düşünüyorum, balata öneriniz nedir?
Denizliden arkadaşlar varsa işin ehli usta önerisi varmı(fren hidroliği ömürlük demeyen ustalardan)
Aracın ilk sahibi değilim bende şaşırdım üzerinde bu markanın olmasına. Belki önceki sahibi değiştirmiş olabilir. Arkalarda textar var ama. Peki önler için balata markası tavsiyeniz nedirAracın ilk sahibi misiniz.? İlk defa jurid marka balatalı olanı sizden duydum.,
Fren hidroliğini dışarda değiştirmek isteseniz de VW 501.14 onaylı fren hidroliğini dışarda bulmanız çok zor., neredeyse imkansız diyebilirim., ve dışarda satılan standart dot4 f.hidrolikleri bizim araçlar için uyumlu değildir..!! Ayrıca şuan servislerde aracın yaşına göre %15-30 arası bakım ve onarım işlemlerinde yedek parça ve işçilikte kampanya başladı., https://binekarac.vw.com.tr/tr/kampanyalar/Zubizu-Servis-Kampanyasi.html
Valla hocam benim bildiğim aracın orjinal balataları ferodo veya textar çıkıyor diye biliyorum ancak 1-2 kere burada okumuştum aynı markaları dışardan aldığımızda Made in China veya Made in PRC (ikisi de aynı şey) üretimi 2.kalite çıktığını okuduğumu hatırlıyorum., Ancak elbet iyi kalite olanları da elbet vardır.. Aracınızın yaşını ve bu bahsettiğim kampanyayı serviste görüştüğünüz personele hatırlatarak tekrardan fiyat alınız., çünkü bazı servisler bu kampanyadan haberdar olsalarda müşteri hatırlatmazsa indirimsiz fiyat veriyorlar., klasik yersen muhabbeti., sonrasında servisten aldığınız kampanyalı fiyat ile dışarda alacağınız balata ve sanayide vereceğiniz işçilik fiyatına göre değerlendirmesini yapınız...Aracın ilk sahibi değilim bende şaşırdım üzerinde bu markanın olmasına. Belki önceki sahibi değiştirmiş olabilir. Arkalarda textar var ama. Peki önler için balata markası tavsiyeniz nedir
Hocam sizin araç şuan yepisyeni ve siz şuan üvey evlat konumundasınızAraç 13 aylık indirim mindirim yok
Ankara'da 1379 lira para istiyor 30 bin bakımı için hem doğuş hem Eskihisar
Araç 4 yaşında olsa %25 indirim yapacaklarmış?? Aynı parçaları kullanacak aynı işçiliğe iskonto var
Tam belediye işi...... Ankara'da 65 yaş üstüne belediye otobüsü ücretsiz uygulaması gibi
13 ayda 30 bin km yaptım. Garantinin bitmesine 11 ay kala garantiyi yakacak kadar genç ve dinamik bir aracım var!
7-8-9-10 yaşında yaşlı bir aracım olsaydı yetkili servislere muhtaç olurdum.
1379 lira 30 bin bakımına çok para.
15-20 güne sanayideyim.
Ö.M.Z. / özgürlükçü manuel zihniyeti
hani castrolun özellikli hiç bi yerde bulunamayan yağı idi bu ?.. şimdide shel'in özellikli hiç bi yerde bulunmayan , Türkiye'de satılmazyan , servis için alamanyadan gelen yağını kullanmaya başlamışlar sanırım.@Tuna Orul ben bu gün yaptırdım zubizu indirimiyle birlikte sonuç bu çok para çok
Ekli dosyayı görüntüle 18994