Crackli istemiyorum
Ne gibi sakincasi oluyor crackli olunca hocam
Crackli istemiyorum
bi tane denedim 866c kodlu Skoda ünitesiymiş, kendi ünitem 824 c idi müzik sesi kalitesini gerçekten beğeniyordum, 866 c yi takınca o kaliteden eser kalmadı, muhtemelen ses parametresi yüklenmemiştir dediler ama söktüm hemen üniteyi
Crackli dediğiniz ne oluyor pekiHer unitede hangi araca takılırsa ona uygun ses parametresi atilmasi sart yoksa dediğiniz gibi sonuc hayal kirikligi olabilir
Crackli olup olmamasi ile alakasi yok ses kalitesinin
Crackli dediğiniz ne oluyor peki
Güzel fıyatHepsi ayni hocam
864c crackli isterseniz elimde mevcut orjinal navi karti ile crackli 16.000 tl
Merhabalar,Ben 5" Bluetooth'suz teyp yerine 5" Bluetooth Olanı taktırdım ve Mikrofon çekildi. Bileşen koruma kaldırıldı ama Bluetooth için özel bişey yapıldımı bilmiyorum.
Herşey olması gerektiği gibi çalışıyor, Tuşlar, BT Media, Telefon, Orta MFA Ekran vs herşey çalışıyor.
@CemK hocam Anadolu yakasındaydı sanırım.Merhabalar,
Aynı işlemi bende yaptıracağım, bluetooth destekli cihazı aldım fakat bu işlemi sorunsuz yaptırabileceğim bir yer bulamadım henüz. Yardımcı olma şansınız var mı ? İstanbul Anadolu yakasındayım.
yaptırmak istediğiniz işlem nedir tam olarak, bileşen koruması kaldırmak mı.Merhabalar,
Aynı işlemi bende yaptıracağım, bluetooth destekli cihazı aldım fakat bu işlemi sorunsuz yaptırabileceğim bir yer bulamadım henüz. Yardımcı olma şansınız var mı ? İstanbul Anadolu yakasındayım.
Bileşen koruması kaldırılacak ve mikrofon takılacak.yaptırmak istediğiniz işlem nedir tam olarak, bileşen koruması kaldırmak mı.
@CemK anadolu yakasin da isini en iyi sekilde hallederMerhabalar,
Rcd 330’un ses kalitesini bozduğunu okudum birçok yerde, bende takıntılıyım o konuda@CemK anadolu yakasin da isini en iyi sekilde halleder
Neden birlesen koruma olan cihaz aldiniz?
Hocam o zaman Biraz bekle oyle halledt hic degilse yaptigin masraf a deger Istersen bende Senin araca gore 3 cesit set var orjinal vwRcd 330’un ses kalitesini bozduğunu okudum birçok yerde, bende takıntılıyım o konuda
Diğer cihazlarada gücüm yetmediği için düşünmedim. Orjinal bir şekilde kayıp yaşamadan çözmek istiyorum.
Cihazı aldım montajı kaldı sadece, şimdilik böyle deneyeceğim ilerde düşünürsem olabilir. Bluetooth ve mikrofonu halletsem yeterli. Koruma kaldırılması için yardımcı olabilecek birini bulamadım ama henüzHocam o zaman Biraz bekle oyle halledt hic degilse yaptigin masraf a deger Istersen bende Senin araca gore 3 cesit set var orjinal vw
Form DanCihazı aldım montajı kaldı sadece, şimdilik böyle deneyeceğim ilerde düşünürsem olabilir. Bluetooth ve mikrofonu halletsem yeterli. Koruma kaldırılması için yardımcı olabilecek birini bulamadım ama henüz