6,5" Ekranlı Composition Media

Ben baya sabırsızlanıyorum bu konuda :)  daha önce oldumu hiç bilmiyorum ama arayüz yenileme durumları oluyor mu acaba?
hocam ben koyun olarak can derdimdeydim o dönemler. millet her sabah arabasına bindiğinde yolda hangi müzikleri çalsam diye düşünürken ben her sabah geri kalmış olan saatimi ayarlıyordum.

ne güzel böyle güncelleme heyecanı duyabilmek.

güncellemenin ertesi günü sabah korkarak binmiştim yine geri kalmasın saatim diye.

ilk 5-6 bin km yakıt tüketim verisi diye bişeyim yoktu. :)

arayüz değişikliği olmadı bende güncellemeden sonra. mirrorlink gelirse değişir tabi biraz ona özel menüler falan.

hocam ben koyun olarak can derdimdeydim o dönemler. millet her sabah arabasına bindiğinde yolda hangi müzikleri çalsam diye düşünürken ben her sabah geri kalmış olan saatimi ayarlıyordum.

ne güzel böyle güncelleme heyecanı duyabilmek.

güncellemenin ertesi günü sabah korkarak binmiştim yine geri kalmasın saatim diye.

ilk 5-6 bin km yakıt tüketim verisi diye bişeyim yoktu. :)

arayüz değişikliği olmadı bende güncellemeden sonra. mirrorlink gelirse değişir tabi biraz ona özel menüler falan.
Şimdi durduk yere aklıma ne geldi bak :)  acaba yeni güncelleme ile birlikte şu direksiyondaki çirkin suratı da aktif hale getirirler mi acaba ?

Şimdi durduk yere aklıma ne geldi bak :)  acaba yeni güncelleme ile birlikte şu direksiyondaki çirkin suratı da aktif hale getirirler mi acaba ?
yani valla sesli komut sistemi, appconnect vs. bunların bedava olacağı konusundaki inancım zayıf. araçlarını sene sonu teslim alıp menülerinde appconnect olanlar bile 1100 TL civarı bi bedelle açtırma arefesindeler

Bende şimdiye kadar herhangi bir sorun olmadı, temmuz teslim aracım. Yeni gelecek güncelleme için randevu alsam mı acaba ? Mirrorlink ve App-Connect için. Gerçi menüler gelse de kapalı gelecek ama. Herhangi bir sorun yokken güncelleme yaptırmak biraz korkutuyor beni. Bugünkü tavuk yarınki kazdan iyidir deyip hiç bulaşmasam mı diyorum bazen kendi kendime :)

Ekran kararma sorunu rutinim oldu. Ama hiç kafaya takmiyorum. Mart gelsin servise ugrarim eğer ki afilli bir güncelleme varsa.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekran kararma sorunu rutinim oldu. Ama hiç kafaya takmiyorum. Mart gelsin servise ugrarim eğer ki afilli bir güncelleme varsa.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bekleyelim bana haber gelecek yeni güncelleme ile birlikte

Bende şimdiye kadar herhangi bir sorun olmadı, temmuz teslim aracım. Yeni gelecek güncelleme için randevu alsam mı acaba ? Mirrorlink ve App-Connect için. Gerçi menüler gelse de kapalı gelecek ama. Herhangi bir sorun yokken güncelleme yaptırmak biraz korkutuyor beni. Bugünkü tavuk yarınki kazdan iyidir deyip hiç bulaşmasam mı diyorum bazen kendi kendime :)
Hocam güncelleme geldiğinde haber verecekler o zaman topluca randevu alırız. :)

Acaba aracın üretim yeri ile alakalı olabilir mi diyeceğim ama o da değildir. Benim üretim yeri Wolfsburg
hemen %90'lık kısmın golfü wolfsburgta üretiliyor hocam zaten. çözemedik gitti :)

Duyduğuma göre artık İspanya üretimi de başlamış doğru mudur?
hocam almanya üretimleri genelde wolfsburg, mosel ve hatırlayamadığım bi şehirde daha oluyor. jettalar bildiğimiz üzere meksikada, pololar da sıklıkla ispanyada üretiliyor.

bu konuda net bilgim yok. ama koper limanından kalkan gemiye binen her golf almanyada üretilmiştir :)

hocam almanya üretimleri genelde wolfsburg, mosel ve hatırlayamadığım bi şehirde daha oluyor. jettalar bildiğimiz üzere meksikada, pololar da sıklıkla ispanyada üretiliyor.

bu konuda net bilgim yok. ama koper limanından kalkan gemiye binen her golf almanyada üretilmiştir :)
Hocam bende arabayı alırken bir konuşma geçmişti artık Golf üretimini Almanya dışında da yapmaya başlamışlar. Hatta inşallah dış üretim denk gelmez diye dua bile etmişliğim var

App connect'im yok ama aksam karsilastigim bir durumu paylasmak istiyorum.:)

Araca  bindim telefon gorusmesi yapmak icin bluetooth'umu actim ve gorusmemi yaptim.

Eve geldigimde kontagi kapattim anahtari cikardikdan sonra ekranin ust kisminda "telefonunuzu almayi unutmayınız" gibi bir yazi cikti.tamam tusu aktifdi bastim ve ekran kapandi.

Ince  bir dusunce hosuma gitti.

Hocalarım daha önce saat problemi yaşayıp yazılımla düzeltilen cihazım var. İş değişikliğinden aracımı haftada bir kez kullanıyorum ve 2 haftadır aracımda saat geri kalma problemi var bu durumla karşılaşan oldu mu?

Hocalarım daha önce saat problemi yaşayıp yazılımla düzeltilen cihazım var. İş değişikliğinden aracımı haftada bir kez kullanıyorum ve 2 haftadır aracımda saat geri kalma problemi var bu durumla karşılaşan oldu mu?
ne kadar geri kalıyor hocam? güncellemeden sonra bir süre geri kalmadı da şimdi mi kalmaya başladı?

@asturias hocam aynı problemi yaşayan bir hocamız olmuştu geçenlerde ve çözülmüştü, konuyu bulursam linkini paylaşırım.

iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt