6,5" Ekranlı Composition Media

Arkadaşlar telefonu aracın bluetooth 'u ile eşleştirdim fakat arama geldiğinde hem telefon çalıyor hem de aracın haporlörlerinden çalıyor.. Ne yapsam beceremedim sizde de durum aynı mı..? Diğer sıkıntı tamam her araca bindiğimde hemen bağlantıyı kuruyor ve telefonun arama menüsü, son arama listesi hemen ses sisteminin ekranına geliyor., fakat kayıtlı kişiler listesine girip tek tek kaydırıp arayıcağım kişinin numarasını bulmak yerine sağ üst köşeden "bul" özelliğine tıkladığımda kişinin adını yazman için klavye çıkıyor fakat hiç bir şekilde klavyenin tuşları aktif değil çalışmıyor.. Ne yaptıysam bu iki özelliği ayarlıyamadım.. Not: Kullandığım telefon iphone

Moderatör tarafında düzenlendi:
biraz zamandır uzak kaldım ve takip edemedim.bugün daha önce aple telefonumu aracıma bağladığımda msj bölümü aktif olmuyordu,ama adroid bir cihaz bağladımızda aktifleşiyordu.geçen tlf da bir sorun yaşadım servise götrüdüm yazılım yenilendi tekrar araçtaki eşleşmeyi silip yeniden yapınca ana ekrana mesaj bölümü geldi ;) araçtaki cihaz  6,5 in. 19a modeli olan dı sanırım

Arkadaslar,

bende birkac seferdir fark ediyorum ki radyo dinliyorum mesela kendiliginde ses kisiliyor 2-3 sn sonra ayni seviyeye donuyor. Bi kac kez belki radyo kanali kaynaklidir dedim ama farkli gunlerde farkli kanallarda oluyor. Acaba sorun nedir var mi boyle birsey yasayan. 

@Burak_53 bendeki de geçen gün kendi kendine şarkıları değiştirmeye başladı. Kapatıp açmama rağmen devam etmişti. 

Şimdilik düzeldi gibi duruyor. 19A. 

Yazılım güncellemesi yaptırmak belki işi çözebilir. 

@Burak_53 bendeki de geçen gün kendi kendine şarkıları değiştirmeye başladı. Kapatıp açmama rağmen devam etmişti. 

Şimdilik düzeldi gibi duruyor. 19A. 

Yazılım güncellemesi yaptırmak belki işi çözebilir. 
Benim araçtada aynı problem vardı değişim yaptılar.

@MR 24A yapacaklarsa götüreyim :)

Sürekli olmuyor ki hocam. Araç bizde kalsın demesinler?

biraz zamandır uzak kaldım ve takip edemedim.bugün daha önce aple telefonumu aracıma bağladığımda msj bölümü aktif olmuyordu,ama adroid bir cihaz bağladımızda aktifleşiyordu.geçen tlf da bir sorun yaşadım servise götrüdüm yazılım yenilendi tekrar araçtaki eşleşmeyi silip yeniden yapınca ana ekrana mesaj bölümü geldi ;) araçtaki cihaz  6,5 in. 19a modeli olan dı sanırım
Güncellemeden sonra yeni yazılım versiyonu kaç gösteriyor dostum..?

Benim sorunum ise apple telefonum aracın bluetooth 'u ile eşleştiriyorum fakat arama geldiğinde hem telefon çalıyor hem de aracın haporlörlerinden çalıyor.. Ne yapsam beceremedim sizde de durum aynı mı..? Esas diğer sıkıntı; her araca bindiğimde hemen bağlantıyı kuruyor ve telefonun arama menüsü, son arama listesi hemen ses sisteminin ekranına geliyor.,

Fakat kayıtlı kişiler listesine girip tek tek kaydırıp arayıcağım kişinin numarasını bulmak yerine sağ üst köşeden "bul" özelliğine tıkladığımda kişinin adını yazman için klavye çıkıyor fakat hiç bir şekilde klavyenin tuşları aktif değil çalışmıyor.. Ne yaptıysam bu iki özelliği ayarlıyamadım.. Sizde kişiler listesinden sağ üst köşeden bul 'u tıkladığınızda açılan klavyenin ekranına dokununca yazmanıza izin veriyor mu..? deneyebilirmisiniz..?

Yeni bir bilgi paylaşayım. Composition Media yeni Tiguan'da 8" olarak geliyor. Bu da demektir ki yeni kasa Golf'te 8"lik Comp Media gelebilir. Şimdilik 6.5" ile  devam.

Güncellemeden sonra yeni yazılım versiyonu kaç gösteriyor dostum..?Benim sorunum ise apple telefonum aracın bluetooth 'u ile eşleştiriyorum fakat arama geldiğinde hem telefon çalıyor hem de aracın haporlörlerinden çalıyor.. Ne yapsam beceremedim sizde de durum aynı mı..? Esas diğer sıkıntı; her araca bindiğimde hemen bağlantıyı kuruyor ve telefonun arama menüsü, son arama listesi hemen ses sisteminin ekranına geliyor.,

Fakat kayıtlı kişiler listesine girip tek tek kaydırıp arayıcağım kişinin numarasını bulmak yerine sağ üst köşeden "bul" özelliğine tıkladığımda kişinin adını yazman için klavye çıkıyor fakat hiç bir şekilde klavyenin tuşları aktif değil çalışmıyor.. Ne yaptıysam bu iki özelliği ayarlıyamadım.. Sizde kişiler listesinden sağ üst köşeden bul 'u tıkladığınızda açılan klavyenin ekranına dokununca yazmanıza izin veriyor mu..? deneyebilirmisiniz..?
Hocam benim Media 5.8 ancak sorunuz cevapsız kalmış o yüzden ben yazayım dedim.

iPhone kullanıyorum, arama gelince hem araç hoparlörlerinden hemde telefondan çalıyor.

Media ekranından rehberi açıp isim yazmaya başladığımda navigasyon cihazlarındaki gibi mesela A yazdıktan sonra (rehberimde A ile başlayan sadece Ali ve Ahmet olduğunu varsayılalım) H ve L harfleri basılabilir oluyor ya da 2 sonuç buldum diyor sonuç listesine basıp ordan seçiyorum.

@MR 24A yapacaklarsa götüreyim :)

Sürekli olmuyor ki hocam. Araç bizde kalsın demesinler?
Denedim 24A için şansımı ama sadece ekran değişeceği için 19A da kaldık. s=dry

Ben sorunu gün aşırı yaşıyordum. 3 gün esir aldılar aracımı ama araç tahsisiyle idare ettim. :)

@Burak_53

bende yazılım güncellemisnden sonra olmaya başladı malesef. araç 2015 5.8 media. 

Arkadaşlar geçen yabancı bir forumda başka bir şey araştırırken denk geldim ve 2. nesil 6.5" Composition Media cihazı olanlar (19A ve 24A) radyo logolarını ekranda göstermek için artık USB yada SD card'ta logo yükleme ile uğraş, uygun boyutlu logo bul, JPEG olarak kayıt et, karttan logo bul, onayla falan filan artık uğraşmak yok. Tek yapılması gereken radyo ekranından ayaralara girip, ordan da gelişmiş ayarlarda ki "istasyon logolarını otomatik olarak hafızaya al" seçeneğini aktik etmek., sonrasında tek yapmanız gereken ekranınızda kayıtlı olan radyoları basılı tutarak kayıtlı olan istasyonu tekrar hafıza almak  istediğimizde bize radyonun logosunu kayıt etmek edip etmemek istediğimizi soruyor :) Hatta birden fazla logosu olan istasyonlarda hangisini seçmemiz gerektiğini bile sormakta.. @silvershadow Değerli dostum Murat Hocama konu ile ilgili düzenlemeyi konunun başlığına eklemesini eklemesini rica edelim

@forzaGilles

Değerli Ali Üstadım 

İlk mesajı düzenledim. 

Teşekkür ederim katkınız için 

Bir arkadaş öneride bulundu golf sahibi.Acaba Ender elektroniğin sayfasındaki gibi aracıma media ın girişi taktırsam usb yerine ıphone kablosuyla aracımda telefondaki videoları izleyemez miyim?

Geri
Üst Alt