Benim araçtada aynı problem vardı değişim yaptılar.@Burak_53 bendeki de geçen gün kendi kendine şarkıları değiştirmeye başladı. Kapatıp açmama rağmen devam etmişti.
Şimdilik düzeldi gibi duruyor. 19A.
Yazılım güncellemesi yaptırmak belki işi çözebilir.
Güncellemeden sonra yeni yazılım versiyonu kaç gösteriyor dostum..?biraz zamandır uzak kaldım ve takip edemedim.bugün daha önce aple telefonumu aracıma bağladığımda msj bölümü aktif olmuyordu,ama adroid bir cihaz bağladımızda aktifleşiyordu.geçen tlf da bir sorun yaşadım servise götrüdüm yazılım yenilendi tekrar araçtaki eşleşmeyi silip yeniden yapınca ana ekrana mesaj bölümü geldi araçtaki cihaz 6,5 in. 19a modeli olan dı sanırım
Hocam benim Media 5.8 ancak sorunuz cevapsız kalmış o yüzden ben yazayım dedim.Güncellemeden sonra yeni yazılım versiyonu kaç gösteriyor dostum..?Benim sorunum ise apple telefonum aracın bluetooth 'u ile eşleştiriyorum fakat arama geldiğinde hem telefon çalıyor hem de aracın haporlörlerinden çalıyor.. Ne yapsam beceremedim sizde de durum aynı mı..? Esas diğer sıkıntı; her araca bindiğimde hemen bağlantıyı kuruyor ve telefonun arama menüsü, son arama listesi hemen ses sisteminin ekranına geliyor.,
Fakat kayıtlı kişiler listesine girip tek tek kaydırıp arayıcağım kişinin numarasını bulmak yerine sağ üst köşeden "bul" özelliğine tıkladığımda kişinin adını yazman için klavye çıkıyor fakat hiç bir şekilde klavyenin tuşları aktif değil çalışmıyor.. Ne yaptıysam bu iki özelliği ayarlıyamadım.. Sizde kişiler listesinden sağ üst köşeden bul 'u tıkladığınızda açılan klavyenin ekranına dokununca yazmanıza izin veriyor mu..? deneyebilirmisiniz..?
Denedim 24A için şansımı ama sadece ekran değişeceği için 19A da kaldık. s=dry