bu da değişikmiş valla. benimki güncellemeden sonra hiç geri kalmadı ama hiç uzun süreli ayrı kalmadıkDaha önce hergun kullanıyordum ve geri kalma yoktu. Şimdi haftada 1 kez çıkartıyorum ve 2 seferdir yaklaşık 30 dk lik geri kalma siz konusu.
Zca Zcb farkını tam olarak belgelendirmem lazım önce. Bu arada toplu olarak tüketici mahkemesine başvuru yapmayı düşünmeliyiz.@dtkorkmaz
Hemen her resmi sitede ve form ile sözleşme içerisinde şu ibare dikkat çekicidir: "Üretici firma neden göstermeksizin her türlü donanımda değişiklik hakkını saklı tutar."
Sadece size vaad edilen ürün artık üretilmiyorsa veya size vaad edilenden daha düşük özellikli ise hak iddia edilebilir .
Tüketici mahkemeleri ilk basamaktır.
Hocam bende bu aralıklı görmeme sorunundan dolayı taktım bir sd kart geçtim hem parça listesini görebiliyorum hemde daha rahat oldu.Tavsiye ederimSaygıdeğer hocalarım,
Daha önce araca binip bluetooth açtığımda telefondaki müzikleri dinleyebiliyordum herhangi bir şey yapmadan. Ancak şimdi bindigimde telefondan müzik uygulamasını açmadan müzik dinleyemiyorum. Acaba sebebini bilen veya tahmin eden var mıdır?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SD kart var hatta usb de var ancak telefonda dinlemekten en çok hoslandigimiz parçalar olunca kısa mesafede ordan çalıyorum. Ama her seferinde müzik uygulamasını başlatmak garibime gitti. Öncesinde ihtiyaç yokken şimdi ihtiyaç olmasının bir sorun olup olmadığı noktasinda kafam karıştı ve sizlere danisayim dedimHocam bende bu aralıklı görmeme sorunundan dolayı taktım bir sd kart geçtim hem parça listesini görebiliyorum hemde daha rahat oldu.Tavsiye ederimSAYGILARLA
Bende önceleri bluetoothtan dinliyordum hatta bir kere telefondaki müzik listesine bile ulaşmıştım Sonraları bu tarz problemler olunca telefondaki müzikleri sd kartta attım.Arada ikisinide güncelliyorum.Hem gelicek parçayıda görebiliyorum kolay oluyor.Şunu deneyebilirsiniz Bluetooth ayarlarında telefonunuzu seçin ve sağ tarafında iki ikon göreceksiniz birisi ses aktarımı diğeri telefon bağlantısı için.Ses aktarım ikonun üzerine bir kez basın deaktif edin sonra tekrar basın ve aktif duruma getirin belki bu sorunu çözebilir.SD kart var hatta usb de var ancak telefonda dinlemekten en çok hoslandigimiz parçalar olunca kısa mesafede ordan çalıyorum. Ama her seferinde müzik uygulamasını başlatmak garibime gitti. Öncesinde ihtiyaç yokken şimdi ihtiyaç olmasının bir sorun olup olmadığı noktasinda kafam karıştı ve sizlere danisayim dedim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam cihazının 6.5 inc değilse mümkün değil. 6.5 ise de sadece appconnect ile mümkün.Media cihazinda resimli muzik dileyip veya video seyrediliyormu acaba. Boyle bir ozellik varsa hangi formatta dosyalari kaydetmeliyiz. Teşekkürler. Selamlar