6,5" Ekranlı Composition Media

Daha önce hergun kullanıyordum ve geri kalma yoktu. Şimdi haftada 1 kez çıkartıyorum ve 2 seferdir yaklaşık 30 dk lik geri kalma siz konusu.

Daha önce hergun kullanıyordum ve geri kalma yoktu. Şimdi haftada 1 kez çıkartıyorum ve 2 seferdir yaklaşık 30 dk lik geri kalma siz konusu.
bu da değişikmiş valla. benimki güncellemeden sonra hiç geri kalmadı ama hiç uzun süreli ayrı kalmadık

2 sefer oldu ilkin de tesadüf dedim bir daha bakım dedim. Bugün 30 dk geri görünce sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım. Zaten yüzüm hiç gülmedi 19a cihaz yüzünden X(

Arkadaşlar ben Composition Media siparişi verirken Zca kodlu istemiştim ancak Zcb gelmiş. Acaba appconnect olayının bununla bir ilişkisi var mı? Hukuksal bir açık arıyorum çünkü.  &o

@dtkorkmaz

Hemen her resmi sitede ve form ile sözleşme içerisinde şu ibare dikkat çekicidir: "Üretici firma neden göstermeksizin her türlü donanımda değişiklik hakkını saklı tutar."

Sadece size vaad edilen ürün artık üretilmiyorsa veya size vaad edilenden daha düşük özellikli ise hak iddia edilebilir .

Tüketici mahkemeleri ilk basamaktır.

@dtkorkmaz

Hemen her resmi sitede ve form ile sözleşme içerisinde şu ibare dikkat çekicidir: "Üretici firma neden göstermeksizin her türlü donanımda değişiklik hakkını saklı tutar."

Sadece size vaad edilen ürün artık üretilmiyorsa veya size vaad edilenden daha düşük özellikli ise hak iddia edilebilir .

Tüketici mahkemeleri ilk basamaktır.
Zca Zcb farkını tam olarak belgelendirmem lazım önce. Bu arada toplu olarak tüketici mahkemesine başvuru yapmayı düşünmeliyiz. 

Saygıdeğer hocalarım,

Daha önce araca binip bluetooth açtığımda telefondaki müzikleri dinleyebiliyordum herhangi bir şey yapmadan. Ancak şimdi bindigimde telefondan müzik uygulamasını açmadan müzik dinleyemiyorum. Acaba sebebini bilen veya tahmin eden var mıdır?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saygıdeğer hocalarım,

Daha önce araca binip bluetooth açtığımda telefondaki müzikleri dinleyebiliyordum herhangi bir şey yapmadan. Ancak şimdi bindigimde telefondan müzik uygulamasını açmadan müzik dinleyemiyorum. Acaba sebebini bilen veya tahmin eden var mıdır?

Hocam bende bu aralıklı görmeme sorunundan dolayı taktım bir sd kart geçtim hem parça listesini görebiliyorum hemde daha rahat oldu.Tavsiye ederim

SAYGILARLA

Hocam bende bu aralıklı görmeme sorunundan dolayı taktım bir sd kart geçtim hem parça listesini görebiliyorum hemde daha rahat oldu.Tavsiye ederimSAYGILARLA
SD kart var hatta usb de var ancak telefonda dinlemekten en çok hoslandigimiz parçalar olunca kısa mesafede ordan çalıyorum. Ama her seferinde müzik uygulamasını başlatmak garibime gitti. Öncesinde ihtiyaç yokken şimdi ihtiyaç olmasının bir sorun olup olmadığı noktasinda kafam karıştı ve sizlere danisayim dedim :)

SD kart var hatta usb de var ancak telefonda dinlemekten en çok hoslandigimiz parçalar olunca kısa mesafede ordan çalıyorum. Ama her seferinde müzik uygulamasını başlatmak garibime gitti. Öncesinde ihtiyaç yokken şimdi ihtiyaç olmasının bir sorun olup olmadığı noktasinda kafam karıştı ve sizlere danisayim dedim :)

Bende önceleri bluetoothtan dinliyordum hatta bir kere telefondaki müzik listesine bile ulaşmıştım :)  Sonraları bu tarz problemler olunca telefondaki müzikleri sd kartta attım.Arada ikisinide güncelliyorum.Hem gelicek parçayıda görebiliyorum kolay oluyor.Şunu deneyebilirsiniz Bluetooth ayarlarında telefonunuzu seçin ve sağ tarafında iki ikon göreceksiniz birisi ses aktarımı diğeri telefon bağlantısı için.Ses aktarım ikonun üzerine bir kez basın deaktif edin sonra tekrar basın ve aktif duruma getirin belki bu sorunu çözebilir.

SAYGILARLA

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sizce ek kamera nedir? Haftasonu yaptığımız kodlamalardan sonra çıktı

e8bf22706168a76183ad8238faa9134b.jpg

a2034ca01b065e06e6bb45f64686d519.jpg

4e6a12aca8a1519a217f60bf7689564b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Şefik Kayıt özelliği ile beraber bir ön kamera takılabiliyor mu acaba mevcut üniteye ?

Kardesım hangi kodlamadan sonra ek kamera çıktı?

Media cihazinda resimli muzik dileyip veya video seyrediliyormu acaba. Boyle bir ozellik varsa hangi formatta dosyalari kaydetmeliyiz. Teşekkürler.  Selamlar

Media cihazinda resimli muzik dileyip veya video seyrediliyormu acaba. Boyle bir ozellik varsa hangi formatta dosyalari kaydetmeliyiz. Teşekkürler.  Selamlar
Hocam cihazının 6.5 inc değilse mümkün değil. 6.5 ise de sadece appconnect ile mümkün.

Geri
Üst Alt