VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Orhan Hoca dedi:
uzun süreli basmayla mı oluyor bunlar?  bizim araçlarda mevcut haliyle olan gibi.

@MSE
Bu sorunuzu cevaplamayı unuttum hocam pardon.

Kapanana ya da açılana kadar basılı tutuyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orhan Hoca dedi:
uzun süreli basmayla mı oluyor bunlar?  bizim araçlarda mevcut haliyle olan gibi.

@MSE
Bu sorunuzu cevaplamayı unuttum hocam pardon.

Kapanana ya da açılana kadar basılı tutuyoruz.

Anladım hocam tek basma ile kapalıyken açılma ve açıkken kapanma gibi bir olay yok.

unuttuğum açık camı kapatmak için yine rain closinge devam.  yağmurun yağmasını bekleyecem kendiliğinden kapanması için.

sizde rain closingi aktif etseniz artık sunroof açık kalsa bile o da kapanacak demek ki. sunroof işini bu kodlamayla otomatiğe bağlamış oldunuz böylece.  s=s15

kapanmada bir sorun yok değil mi?
Kapanmasında herhangi bir sorun yok hocam. Standart halinde de kapanıyordu zaten.

Rain Closing tam Karadeniz bölgesi için aslında :) aküyü zayıflatmasından dolayı ben o özelliğe hiç heves etmedim. Bazen işyerine arkadaşın arabası ile gidip geliyoruz. Bir hafta arabayı kullanmadığım oluyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Orhan Hoca dedi:
Kod 46 ve 47 tamam muhammed. eline sağlık. bilgi güçtür.  :'(

Bu işi ne öğretmişim sana bende şaşırdım şimdi.  8D

@MSE
Eline sağlık hocam. Kafamıza göre ayarlayabileceğimiz harika şeyler var ama Almancamız olsa keşke...

Ustam bu işi bana iyi öğretmiş  8D 8D 8D

Vag kablosu

Hocam merhaba sizden bi yardım alacam vag kablosu olarak orjinal 15.7.1 olan var avrupa kablo aracım 2013 ama 2014 cıkıslı  2015 araclarım da var bunu almam mı gerekıyor yoksa tavsıye edecegınız varmı

@Orhan Hoca

Kaput açılınca silecek durması olayı benim işime yaramaz açıkcası. Öyle rastgele buldum siz ekleyin deyince ekledim hocam istersen kaldıralım. Ben kaputu ayda yılda bir açarım o da silecek suyu için. Hala doldurmadım zaten uyarı çıkıp duruyor bakalım ne kadar dayanacağım [emoji2]

Ayna konusunda kışın soğuk yerlerde donarsa diye katlanmasını istemeyen arkadaşlar zaten menüden kapatabiliyor.

Zırt pırt kapanmasını istemeyen bir kişiyle tanışma fırsatı bulmuştum :) Sözlerini aynen aktarayım. Sabah arabaya biniyorum açılıyor, simit almaya fırına girerken kilitliyorum katlanıyor. Arabaya dönüyorum bidaha açılıyor. İşyerine varınca yine katlanıyor böyle giderse bu çabuk bozulur  demişti. Ben bunu da rastgele buldum hocam. Zamanla daha faydalı şeyler bulacağıma eminim isterseniz iki kodlamayı da çıkaralım listeden.

Aracımın aynaları neden tek basmayla katlanmıyor diyen birisi olsaydı hemen bu tedaviyi uygulardık :)

Kontak çevrilene kadar açık kalma meselesine bakacağım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam 14.10 2015 model desteklermı aynı işi 15.7.1 de yapaz mı

Bu kadar güzel bilgiler vermıs sınız ben cok arastırdım golf 7 de u led var bunun kodlama ıle dıger u led yakamıyor muyuz

Güncel kod olursa paylaşırım sizinle

Sinyal ve geri vites yanmasında logonun kalkmasını iptal edemezsiniz . Geri vitese takıldığın da , Geri vitesin ışığından logonun kalkması için elektrik gelir. Siz sinyal verdiğinizde geri vites ışığına BCM ünitesinden elektrik gelir aynı zamanda logoyada elektirkk gelerek açılır. İptal etmeniz kararın da olmuş logonun motoru çok uzun ömürlü olmazdı bu durum da.

Led stop'a geçmelisiniz :)

Orhan Hoca dedi:
VAG COM 15.7.1 VAGCOM-ÇİN MALI DEĞİL GÜNCELLENEBİLİR AVRUPA ÜRÜN

İlan No: 236225871

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-test-olcum-cihazi-vag-com-15.7.1-vagcom-cin-mali-degil-guncellenebilir-avrupa-urun-236225871/detay

Şöyle bir ilan var, bunu almaya ne dersiniz? Gerçekten güncelleme ile çalışır mı?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
can. alınabilir bu kablo ama neden bu kadar para verelim ki. servislik işi olan rain closingi bile aktif etmiyor.

mevcut araçlarımız için en uygunu hangi kabloysa onu alma taraftarıyım ben.

çünkü zamanla modele göre yeni sürüm çakma kablolar ortaya çıkıyor, hem iş görüyor hemde 28 doları geçmiyor.

mesela bu kabloyla 2014 yılı 10 ay öncesi araçları kodlaya biliriz ama 12 sürüm çakma kablo da aynı işi görüyor. üstelik 17 dolar.
Abi bendeki kablo tam çako biliyorsun durumu :) sadece eski pc de çalışıyor ve geçen gün jettası olan bir arkadaşıma kod yapmak istedik, araç 2014 model sadece ek yakıt miktarı açıldı, dwa istiyordu olmadı. İşin garibi benim 2015 araçta sorun olmazken jetta 2014 te olmadı, biraz canım sıkıldı, açıkçası, bilmiyorum belki de kablo yandı mı? benim :) bi kendi arabama bişeler yapmayı deneyeyim en iyisi.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar merhaba, tembellik ve vakit bulamamadan bir türlü vag kablosu edinemedim, özellikle şu Lane Asist'i merak ediyorum, İstanbul'da ücretli veya ücretsiz bu işlemi yaptırabileceğim biri var mıdır?

Sent from my iPad using Tapatalk

@Navfree Hocam İstanbul için az kaldı inşallah, kablonun siparişini geçen hafta verdim, gelirse @Orhan Hoca nın başını ağrıtıp detaylıca öğreneceğim inşallah :)

Ben aracı alır almaz direk Ender Elektronik'e gidip yaptırtmıştım.

Geri
Üst Alt