Bu sorunuzu cevaplamayı unuttum hocam pardon.Orhan Hoca dedi:
Kapanana ya da açılana kadar basılı tutuyoruz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu sorunuzu cevaplamayı unuttum hocam pardon.Orhan Hoca dedi:
Kapanmasında herhangi bir sorun yok hocam. Standart halinde de kapanıyordu zaten.Orhan Hoca dedi:Anladım hocam tek basma ile kapalıyken açılma ve açıkken kapanma gibi bir olay yok.Bu sorunuzu cevaplamayı unuttum hocam pardon.
Kapanana ya da açılana kadar basılı tutuyoruz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
unuttuğum açık camı kapatmak için yine rain closinge devam. yağmurun yağmasını bekleyecem kendiliğinden kapanması için.
sizde rain closingi aktif etseniz artık sunroof açık kalsa bile o da kapanacak demek ki. sunroof işini bu kodlamayla otomatiğe bağlamış oldunuz böylece. s=s15
kapanmada bir sorun yok değil mi?
Eline sağlık hocam. Kafamıza göre ayarlayabileceğimiz harika şeyler var ama Almancamız olsa keşke...Orhan Hoca dedi:Kod 46 ve 47 tamam muhammed. eline sağlık. bilgi güçtür. :'(
Bu işi ne öğretmişim sana bende şaşırdım şimdi. 8D
@MSE
Abi bendeki kablo tam çako biliyorsun durumu sadece eski pc de çalışıyor ve geçen gün jettası olan bir arkadaşıma kod yapmak istedik, araç 2014 model sadece ek yakıt miktarı açıldı, dwa istiyordu olmadı. İşin garibi benim 2015 araçta sorun olmazken jetta 2014 te olmadı, biraz canım sıkıldı, açıkçası, bilmiyorum belki de kablo yandı mı? benim bi kendi arabama bişeler yapmayı deneyeyim en iyisi.Orhan Hoca dedi:can. alınabilir bu kablo ama neden bu kadar para verelim ki. servislik işi olan rain closingi bile aktif etmiyor.VAG COM 15.7.1 VAGCOM-ÇİN MALI DEĞİL GÜNCELLENEBİLİR AVRUPA ÜRÜN
İlan No: 236225871
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-test-olcum-cihazi-vag-com-15.7.1-vagcom-cin-mali-degil-guncellenebilir-avrupa-urun-236225871/detay
Şöyle bir ilan var, bunu almaya ne dersiniz? Gerçekten güncelleme ile çalışır mı?
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
mevcut araçlarımız için en uygunu hangi kabloysa onu alma taraftarıyım ben.
çünkü zamanla modele göre yeni sürüm çakma kablolar ortaya çıkıyor, hem iş görüyor hemde 28 doları geçmiyor.
mesela bu kabloyla 2014 yılı 10 ay öncesi araçları kodlaya biliriz ama 12 sürüm çakma kablo da aynı işi görüyor. üstelik 17 dolar.