Hocam merhaba. Aşağıda linkini paylaştığım konumuzda vag kablosu bulunan ve bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların listesi bulunmaktadır. Yakın zamanda İstabul'dan bir arkadaş kablo siparişi verdi diye hatırlıyorum. Konuyu takipte kalın.Navfree dedi:Arkadaşlar merhaba, tembellik ve vakit bulamamadan bir türlü vag kablosu edinemedim, özellikle şu Lane Asist'i merak ediyorum, İstanbul'da ücretli veya ücretsiz bu işlemi yaptırabileceğim biri var mıdır?
Sent from my iPad using Tapatalk
@MSE Muhammed Hocam @Orhan Hoca nın beni yönlendirdiği ve siparişiniverdiğim ürünün yeni linkini aşağıda bilginize sundum. Mağazasına da bakarsanız 15.7 kabloda koymuş. Tabi dediğiniz gibi Orhan Hocam baksın mutlakaMSE dedi:@yusuf hocam dün Orhan hocam bana bir link attı onu gönderecektim ama link ölmüş Sizin verdiğiniz linkteki satıcı ile Orhan hocamın bana gönderdiğindeki satıcı aynı, muhtemelen sorun olmaz ama yine de bir baksın Orhan hocam
Hocam bunu gördüm ama ben ingilizce versiyon aldım bu almanca versiyonu. Satıcılar aynı, aralarında 1 dolar fark var. İngilizce daha iyi olur almancaya çok yabancıyızerkanz dedi:@MSE Muhammed Hocam @Orhan Hoca nın beni yönlendirdiği ve siparişiniverdiğim ürünün yeni linkini aşağıda bilginize sundum. Mağazasına da bakarsanız 15.7 kabloda koymuş. Tabi dediğiniz gibi Orhan Hocam baksın mutlaka@yusuf hocam dün Orhan hocam bana bir link attı onu gönderecektim ama link ölmüş Sizin verdiğiniz linkteki satıcı ile Orhan hocamın bana gönderdiğindeki satıcı aynı, muhtemelen sorun olmaz ama yine de bir baksın Orhan hocam
http://www.aliexpress.com/store/product/VAGCOM-14-10-VAG-COM-14-10-2-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-Update-VAG-12/1472041_32365192564.html
Hocam içiniz rahat olsun 14.10 iş görür 15.7 ne ara çıktı bilmiyorum ama Orhan Hocam gerek yok dedi, konu benim için kapandıerkanz dedi:@MSE Muhammed Hocam linki yanlış vermişim kusura bakmayın, siz Almanca diye yazınca bir an panik oldum siparişimi kontrol ettim, problem yok ben de İngilizce almışım. Dilerim aldığım 14.10 2015 model aracımda iş görür. Yoksa Almanca beni de yorar
erkanz dedi:@Navfree Hocam İstanbul için az kaldı inşallah, kablonun siparişini geçen hafta verdim, gelirse @Orhan Hoca nın başını ağrıtıp detaylıca öğreneceğim inşallah
Ben aracı alır almaz direk Ender Elektronik'e gidip yaptırtmıştım.
Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için, Ender veya Apo usta her ikisi de Lane Asisti açıyor mu? Vaktim olursa bunlardan birine uğramak isterim.
Acelem yok aslında ama olur da uzarsa aracı satmayı da düşünüyorum, yalnız sipariş verme sürem olacak, 2016 başından önce satamam gibi bu gidişle.erkanz dedi:@Navfree Hocam ne demek @yusuf hocamın sözünü ettiği apo usta ile ilgili detay bilgim yok ama endere gittiğimde arka led sinyallerin çakarlı yanmasını yapıp yapamayacağımı sorduğumda bana kendisinde kod olmadığını, varsa kodu paylaşırsam hemen yapacağını belirtmişti. Şükür ki gösterdiğim youtube videosunun açıklamasında kod yazıyordu, onlar da ordan bakıp hemen açtılar. Eğer Endere gidecek olursanız Lane Assist kodunu da yanınızda bulundurursanız sorun olmayacaktır. Tabi aceleniz yoksa kabloyu bekleyelim dilerseniz.
@mandufla hocam, ben de aracımı Mayıs ayında aldım. @Orhan Hoca mızın dediği üzere 14.10 kablonun yeterli olduğu bilgisini aldık, o sebep 15.7 için kafamızı yormuyoruz
teşekkürler... İkisi de yakın. Ama Apo ustanın irtibatı yok.yusuf dedi: