VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Navfree dedi:
@Navfree

Hocam kod yanınızda olduktan sonra ikisi de açar. Hangisi yakınsa ona gidin.
teşekkürler... İkisi de yakın. Ama Apo ustanın irtibatı yok.

[bu arada alacakları ücret tek işlem için mi, yoksa buradan derlediğim bir liste ile gitsem de aynı fiyat mı uygulanıyor, ortalama ne kadar vermem gereki?]
İNCİRLİ CD. LİMON ÇİÇEĞİ SK. NO:4/C

İSTANBUL

34140

0212 550 04 06

Apdullah ustaya golftutkusu.com 'dan geliyorum deyin ikramı olur. Normalde listenin tamamını 50tl civarına yapar :)

yusuf dedi:
@Navfree

[bu arada alacakları ücret tek işlem için mi, yoksa buradan derlediğim bir liste ile gitsem de aynı fiyat mı uygulanıyor, ortalama ne kadar vermem gereki?]

İSTANBUL

34140

0212 550 04 06

Apdullah ustaya golftutkusu.com 'dan geliyorum deyin ikramı olur. Normalde listenin tamamını 50tl civarına yapar :)
Çok teşekkür ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk

yusuf dedi:
@Navfree

İSTANBUL

34140

0212 550 04 06

Bu arada Yenibosna'da da değilmiş, çok daha yakın.

@Navfree

Hocam siz neredesiniz siz de bana çok yakınsınız galiba :) Güngörendeyim ben. Kablo sipariş edeceğim ben 1 ay içinde gelir. Gelince beraber açarız istediğiniz şeyleri isterseniz :)

@Orhan Hoca

Hocam Windows 10 noktasında sıkıntı yok 12.12 kablo da çalışıyordu.

@Orhan Hoca hocam aslında imkanınız varsa kodlama öncesi bizler gibi sıfırdan bu uğraşa girecekler için kılavuz niteliğinde bir kısa video hazırlasanız, bir nevi starter pack gibi  (kablonun takılması, yazılımın yüklenmesi ve driverın seçilmesi gibi) bence tadından yenmez :)

iPhone using Tapatalk

Aldım 15.7.1 kullanıyorum verdıgınız kodlar la denedım bı kac sey yaptın lıne asıstan ve yagmur da camların kapanması yapacam

@Orhan Hoca Eyvallah hocam, sağolun :)

iPhone using Tapatalk

@Orhan Hoca ayın 18 inde yola çıkmış gözüküyor ama ptt den kontrol etmedim henüz

iPhone using Tapatalk

Orhan Hoca dedi:
@Orhan Hoca hocam aslında imkanınız varsa kodlama öncesi bizler gibi sıfırdan bu uğraşa girecekler için kılavuz niteliğinde bir kısa video hazırlasanız, bir nevi starter pack gibi  (kablonun takılması, yazılımın yüklenmesi ve driverın seçilmesi gibi) bence tadından yenmez :)

iPhone using Tapatalk
hiçbirşey karşılıklı görüşmek gibi olmuyor değerli hocam. insan psikolojikmen de rahatlıyor telefonun ucunda yönlendiren varsa.

hem o kadar da karışık değil göreceksiniz. Muhammed hocam bilir. Kısa zamanda aştı kendini.  s=s18

@MSE
Sağolun hocam :)

Nasıl başlanacağı konusunda yardım lazım olursa buradayım arkadaşlar bir mesajınız yeter :)

@MSE İlk sırada ben varım sanırım [emoji4] çok teşekkürler

iPhone using Tapatalk

Kablo sorunusuz calısıyor aynen 15.7.1 olarak ta gecıyor ıslem yaparken de sıkıntı cıkmıyor 2000 den fazla kod da acık sadece sızın verdıgınız kodlar ın isimlerimdegısık iş goruyor

Orhan Hoca dedi:
belki erkan hocamın dediği başlangıç videoyu da üretebilirsin. sende o kapasite daha fazla var.

sende ve adanalı can kardeşimizde. video çekim, anında gösterim ve tanıtım ustaları.  :( '

@MSE
Estağfirullah hocam. Yeni kablo gelsin de birşeyler yaparım inşallah.

erkanz dedi:
@MSE İlk sırada ben varım sanırım [emoji4] çok teşekkürler

iPhone using Tapatalk
Ne demek hocam :) Özelden numaramı yazayım kablo gelince haber verin hallederiz inşallah.

Geri
Üst Alt