VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Orhan Hoca dedi:
Hocalarım

Topic i okuyorum ama beynim sulandi. Şimdi ben aracı 14 ekim 2015 de teslim aldım. Bu 14.10 kablo benim araca uygun mu yoksa 15.7 kablo mu olmalı. Eğer 14.10 uygunsa 15.7 niye çıktı. Kafamda deli sorular. :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
14.10 işinizi görür hocam.
Veya 14.10 kablosu olan bir arkadaş işimi görür Orhan Hocam :D

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Orhan Hoca

maltepe altay çeşmede ender elektronik vag com kodlamasıyla 50 tl ye highline ve comfortline donanımla ilgil 12 adet özellik açıyor konusunda profesyonel ekip şiddetle tavsiye ederim.

Hocam biz forum olarak kablo sahibi arkadaşlarımızın yardımları ile  özellikleri ücretsiz olarak açmaya gayret gösteriyoruz ama tavsiyeniz için teşekkürler :)

Yapılan işleme göre alınan 50 TL bana göre çok yüksek bir rakam.

@MEHSUN

@Orhan Hoca

@Orhan Hoca [emoji4][emoji106]

iPhone using Tapatalk

Orhan Hoca dedi:
@Orhan Hoca

maltepe altay çeşmede ender elektronik vag com kodlamasıyla 50 tl ye highline ve comfortline donanımla ilgil 12 adet özellik açıyor konusunda profesyonel ekip şiddetle tavsiye ederim.
paraları kablo almaya harcamak lazım. her zaman lazım olacak. kapatmak için de endere gitmek istemeyen vag işini öğrenmeli bence.

hem kendisine hem de arkadaşına faydalı olmak, dostluk ve muhabbeti geliştirmek adına bunu yapmalıyız.

balık almak yerine balık tutmayı öğretmek ve öğrenmek bence en iyi çözüm hocam.
Aklıma bu geldi... :D

kolay gelsin arkadaslar bugun ali express den bi vag kablosu aradim ama tam olarak anlayamadim hangisini alacagimi cunku 5 usd ye de kablo var 30 usd ye de bana link atarsaniz cok memnun olurum simdiden tesekkurler :)

gul dedi:
kolay gelsin arkadaslar bugun ali express den bi vag kablosu aradim ama tam olarak anlayamadim hangisini alacagimi cunku 5 usd ye de kablo var 30 usd ye de bana link atarsaniz cok memnun olurum simdiden tesekkurler :)
Orhan hocam size kesin yardım edecektir ama onun ısını kolaylaştırmak icin aracınızın kaç model olduğunu yazın ona göre size link paylaşır.

@Orhan Hoca @MSE

Orhan Hocam; Kablo geldi. akşam uğraşmak istiyorum. W7 32 bit bir laptop var evde iş görür mü ? Kurulumu ve arabaya bağlama işini nasıl halledeceğiz ? Ayrıca ilk önce 12.12 yükleyip long codingli kodlamaları mı yapmak lazım ?

Teşekkürler :)

theGenius dedi:
@Orhan Hoca @MSE

Orhan Hocam; Kablo geldi. akşam uğraşmak istiyorum. W7 32 bit bir laptop var evde iş görür mü ? Kurulumu ve arabaya bağlama işini nasıl halledeceğiz ? Ayrıca ilk önce 12.12 yükleyip long codingli kodlamaları mı yapmak lazım ?

Teşekkürler :)
Hocam bu Tapatalk'tan bildirim gelmiyor ya :(

Numaramı vermiştim hocam başlayacağınızda haber verin adım adım ilerleriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Orhan Hoca

@MSE

Orhan hocam dün akşam Muhammed hocamla telefonda konuşarak kodlama işini çözdük. Önce 12.12 yükleyip long coding'li kodlamaları yaptık. Sonra da laptopun şarjı el verdiğince 14.10 içeren kodlamalardan 3-4 tane yaptık. Led sislerin arıza ışığı söndürüldü. Selektorde sisler açıldı. Yarın geri kalanı yapacağım. Kısacası bu kablo cayır cayır çalışıyor. Almayı düşünen alabilir. Yardımcı olan herkese teşekkürler :)

theGenius dedi:
@Orhan Hoca

@MSE

Orhan hocam dün akşam Muhammed hocamla telefonda konuşarak kodlama işini çözdük. Önce 12.12 yükleyip long coding'li kodlamaları yaptık. Sonra da laptopun şarjı el verdiğince 14.10 içeren kodlamalardan 3-4 tane yaptık. Led sislerin arıza ışığı söndürüldü. Selektorde sisler açıldı. Yarın geri kalanı yapacağım. Kısacası bu kablo cayır cayır çalışıyor. Almayı düşünen alabilir. Yardımcı olan herkese teşekkürler :)

Hüseyin hocam bence forumumuzun Antalya vag.com temsilcisi olarak göreve hazırsınız :D

Geri
Üst Alt