@MSE Hocam gayet hazırım. @batuhantashan hocamı da haberdar edelim. Malum kendi de Antalya'da. Kablo çalışıyor batuhan 

Hayırli olsun cok sevindim vallatheGenius dedi:@MSE Hocam gayet hazırım. @batuhantashan hocamı da haberdar edelim. Malum kendi de Antalya'da. Kablo çalışıyor batuhan![]()
At torpidoya dursun hocam ne zaman lazım olacağı belli olmaztheGenius dedi:
O zaman muhammed hocama bi seslenelim. @MSEbatuhantashan dedi:Arkadaslar herseyimi yaptim sagolsub huseyin kardesimden kabloyu alip ama bu bagaj ic lambalari yakmak icin olan kodda 8. Adim yok menude benmi yanlis yere bakiyorum
Select ( 8 ) -Leuchte23SL HRA65 Light Function C23
Put emphasis on stoplight
Select ( 8 ) -Leuchte24SL HRA65 Light Function C24
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimkiler fabrikasyon geldi o son 2 ayar sonradan takilanlar icinmiyditheGenius dedi:O zaman muhammed hocama bi seslenelim. @MSEArkadaslar herseyimi yaptim sagolsub huseyin kardesimden kabloyu alip ama bu bagaj ic lambalari yakmak icin olan kodda 8. Adim yok menude benmi yanlis yere bakiyorum
Çünkü onda da sonradan takılan ledler mevcut. Daha net bilgi verecektir.
Select STG 09 (vehicle power)batuhantashan dedi:Benimkiler fabrikasyon geldi o son 2 ayar sonradan takilanlar icinmiydiO zaman muhammed hocama bi seslenelim. @MSEArkadaslar herseyimi yaptim sagolsub huseyin kardesimden kabloyu alip ama bu bagaj ic lambalari yakmak icin olan kodda 8. Adim yok menude benmi yanlis yere bakiyorum
Çünkü onda da sonradan takılan ledler mevcut. Daha net bilgi verecektir.?
Ender Elektronik'in açtığı özellikler linkte mevcut hocam.ugurgoncu_02 dedi:Orhan hocam yeni passat için vag com dan ne yapabılırız
Sent from my iPhone using Tapatalk