Buyrun hocam kodlar.ugurgoncu_02 dedi:Kodlar yokmy
Sent from my iPhone using Tapatalk
Biraz inceledim bizimkilerin aynısı gibi görünüyor.
http://www.vcdscoding.com/#!passat/cog8
Buyrun hocam kodlar.ugurgoncu_02 dedi:Kodlar yokmy
Batuhan sanırım bahsettiği egzoz wastegate'i. Bizim arabalarda olduğunu sanmıyorum ama bir dene istersen. Olmadı geri alırsın. Araba zaten 1.2 highline. Bir de 1.2 "R" olursa şaşırmambatuhantashan dedi:@Orhan Hoca @MSE @theGenius
Webde r lar için olan egzoz flap lerini açmayı buldum ama denemelimi 1.2 tsi'da yediremedim deneyen gören varmı ?
Deactivation of the wastegate (AGA - valve)
In the engine control unit you have the option in the VW Golf R 7 driving the exhaust valves (AGA - valves) to disable. Thus, the exhaust valves are turned off in the future after coding when in an open state no longer controlled and thus always remain open.
The following code is to be applied:
Select STG 01 (motor)
STG coding -> function 07
Byte 9
Disable Bit 2
@theGenius Hüseyin hocam ile kodlama yaparken bize de çok saçma gelmişti ama yine de o şekilde ayarlamıştıkbatuhantashan dedi:Benim gibi günlerce arka ledlerde iç tarafıda yakmak için hangi kodu giricem diye sıkıntı yaşayan arkadaşlar için konuya şimdiden açıklık getireyim
Adjustment in LED taillights
(8) -Leuchte27NSL RC6 Light Function C Select 27
Put emphasis on stoplight
Select (10) -Leuchte27NSL RC6-dimming CD 27
Set value to 100
Adaptation of halogen taillights
Select (8) -Leuchte23SL HRA65 Light Function C23
Select (8) -Leuchte24SL HRA65 Light Function C24
alttaki iki ayar halojen stoplar, üstteki iki ayar ise benim gibi led stopları olanlar içinmiş. Yani her dördünüde yapmaya gerek yok
dıreksıyondakı sesle kontrol tusunu radyodakı sesı mute yapmaya ayarlamak.batuhantashan dedi:sis ve uled gunduz farında otomatık yanması
Select STG 09 (vehicle power)
STG Access Permission -> Function 16
Enter access code 31347
STG adjustment -> function 10
B Select channel (5) -Leuchte12NL LB45-light function 12
(Lighting index: Left fog light headlights)
Adjust value than daytime running lights
Channel (4) -Leuchte13NL RB5 light function B Select 13
(Lighting index: Right fog light headlights)
----------------------------------
uledi far anahtarı sıfırdayken sabah bile olsa kapatmak
Enter access code 31347
Channel (9) - Select daytime running lights only in switch position auto
Put emphasis on active
---------------------------
dıreksıyondakı sesle kontrol tusunu radyodakı sesı mute yapmaya ayarlamak.
Select -> Steering Wheel -> Coding -> Long Coding Helper -> Byte 1 Bit 3 işaretleyin ve bitti
Calismadi simdi denedim ama diger ikisi oldu sabah bakicam ledlerle sisler nasil durcakOnur dedi:dıreksıyondakı sesle kontrol tusunu radyodakı sesı mute yapmaya ayarlamak.sis ve uled gunduz farında otomatık yanması
Enter access code 31347
B Select channel (5) -Leuchte12NL LB45-light function 12
(Lighting index: Left fog light headlights)
Channel (4) -Leuchte13NL RB5 light function B Select 13
(Lighting index: Right fog light headlights)
----------------------------------
uledi far anahtarı sıfırdayken sabah bile olsa kapatmak
Enter access code 31347
Channel (9) - Select daytime running lights only in switch position auto
Put emphasis on active
---------------------------
dıreksıyondakı sesle kontrol tusunu radyodakı sesı mute yapmaya ayarlamak.
Select -> Steering Wheel -> Coding -> Long Coding Helper -> Byte 1 Bit 3 işaretleyin ve bitti
Bu kodu denediniz mi ? Çok işlevsel olur
Dün Umut abiyle biraz muhabbet ettik egzoz, valf falan diyorduk ama onu bi çağıralım teknik bilgisi iyi, ben çok anlamıyorum maalesef [emoji4] @Umutbatuhantashan dedi:flap dediği sanırım golf r ın modunu yarışa alınca seste değişiklik oluyor yani susturucu vs. gibi birşeyi sanırım araba iptal ediyor ve ses yükseliyor. Ama korkuyorum yapmaya birkaç ihtiyacım olan forumda yazılmamış listede olmayan şey buldum en azından ana listemizde şuanda olmayan onları yazıcam az sonra inşallah
Muhammed hocam. Şöyle bi şansımız var ki Batuhan kardeşimiz yazılımcı. Ben ısrar ederek verdim kabloyu. Kendi istemedi yani biliyordum böyle eksantrik şeyleri çözeceğiniMSE dedi:@theGenius Hüseyin hocam ile kodlama yaparken bize de çok saçma gelmişti ama yine de o şekilde ayarlamıştıkBenim gibi günlerce arka ledlerde iç tarafıda yakmak için hangi kodu giricem diye sıkıntı yaşayan arkadaşlar için konuya şimdiden açıklık getireyim
Set value to 100
alttaki iki ayar halojen stoplar, üstteki iki ayar ise benim gibi led stopları olanlar içinmiş. Yani her dördünüde yapmaya gerek yok
Benim led stoplar sonradan takılmış o yüzden leuchte27 beni kapsamıyor hocam [emoji2]
Biliyorum Hüseyin hocam çok iyi yapmışsınız [emoji4]theGenius dedi:Muhammed hocam. Şöyle bi şansımız var ki Batuhan kardeşimiz yazılımcı. Ben ısrar ederek verdim kabloyu. Kendi istemedi yani biliyordum böyle eksantrik şeyleri çözeceğini@theGenius Hüseyin hocam ile kodlama yaparken bize de çok saçma gelmişti ama yine de o şekilde ayarlamıştıkBenim gibi günlerce arka ledlerde iç tarafıda yakmak için hangi kodu giricem diye sıkıntı yaşayan arkadaşlar için konuya şimdiden açıklık getireyim
Set value to 100
Benim led stoplar sonradan takılmış o yüzden leuchte27 beni kapsamıyor hocam [emoji2]