:'(fatihan dedi:@umut Yarın yapmayı çok istediğim bir tasarım için siz değerli arkadaşların görüşlerine başvuracağım.
Eyvallah, sağolun. Aliexpresste kılıf var, kap var ama yapıştırma görmedim, görseydim uğraşmazdım[emoji12]mcanerol dedi:Kiliftan cok daha mantıklı hocam valla elinize sağlık. Aliexpress te hazir kesilmiş sadece yapıştırmasi size kalmış kaplamalar var.
Güzel olmuş Hocam, tam olarak neyle nasıl yaptınız, anlatabilir misinizfatihan dedi:Yeni bir uygulama...
Kapılardaki tutamakları aracın içerisinde bulunan piyano black kısımlarla uyumlu olur mu diye kapladım. Sonuç güzel oldu. Oranın eski hali kapla beni diye haykırıyordu resmen[emoji14] karbon kaplaması olan arkadaşlar karbonlada kaplayabilir ama krom çerçeve ve ayrıntıların olduğu yerde derin siyah 10 numara oluyor.
İşte resimler:
Sent from my iPhone using Tapatalk
)fcsrn dedi:Güzel olmuş Hocam, tam olarak neyle nasıl yaptınız, anlatabilir misinizYeni bir uygulama...
Kapılardaki tutamakları aracın içerisinde bulunan piyano black kısımlarla uyumlu olur mu diye kapladım. Sonuç güzel oldu. Oranın eski hali kapla beni diye haykırıyordu resmen[emoji14] karbon kaplaması olan arkadaşlar karbonlada kaplayabilir ama krom çerçeve ve ayrıntıların olduğu yerde derin siyah 10 numara oluyor.
İşte resimler:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Focus için eby/aliexpresste felan var ama yurtdışı alışveriş yapamıyorum malesef, kendim bişeyler yapıyım bari
Düzenleme: Ben tamamen farklı yere odaklanmışım s=s17 Kapı açma kollarının içindeki Golf yazılı yeri siz mi yaptınız yoksa bir yerden temin mi ettiniz