nightbreaker unlimited h4'ü 3 yıl kullandım. tek kelimeyle harika bi ampul. burada yusuf hocama da tavsiye etmiştim. çok iyi karar hocam :'(fatihan dedi:Değerli arkadaşlar geçen bişeler yapma hevesim kabarınca aracın farlarını xenon yapayım dedim. Çıkma basic xenon vardı ama afl felan araca pek uymadı, ben de şimdilik xenon efektli ampul takayım dedim. Sonra yağmurda çok parladığını görünce xenon efektli yani maviye yakın ışık veren ampülleri değiştirip orjinal halojenlerden çok daha iyi performans sunan OSRAM NIGHT BREAKER alıp taktım. Sonuç gerçekten farkedilir derecede değişti. 36-40 metrelik bir aydınlatma ve yüzde 20 daha beyaz ışık verdiği yazıyor internetteki bilgilerinde. daha sonra çift u-led alacağım nasipse ama halojen farı olan arkadaşlar bu ampülü mutlaka denemeniz lazım.
Hocam emeğinize sağlık. yaptığınız çalışmalar son derece hoş ve estetik değerde. şayet elinizde mevcutsa ölçüleri ile birlikte kullandığınız malzemeleri paylaşırsanız bende yapmak isterim. teşekkürler iyi forumlar.Umut dedi:@fatihan valla helal olsun hem zeka,hem beceri,sanatkarsınız... :'(
Çok güzel düşünmüşsün, ben de bıktım koltuk altından anahtar bozuk para ve diğer şeyleri toplamaktan. Benim multimedyanın navigasyon kartını çıkarmış yerine sd kart takmıştım bir sebepten dolayı. Benim ufaklık onu koltuk arasına düşürdü oynarken, aman şimdi alamam sonra alırım dedim ama o ara bir de arabayı yıkattım. Sonuç: Navigasyon kartı yok, büyük ihtimalle süpürge ile süpürüldü gitti kayboldu. Bana 200 liraya mal oldu. Yani demem şu ki ben de kesinlikle yapmalıyım ve süper bir çözüm bulmuşsun.KabileReisi dedi:Benimki çok basit birşey aslında
Bizim ufaklık madeni paraları ve özellikle anahtarları koltuk aralarına atmaya başlayınca daha önce aliexpress'te gördüğüm bir ilan geldi aklıma hemen karşı komşuya gittim( Koltuk Döşeme ) kafamdakini anlattım, ayak üstü bana bir örnek çıkarttı sağolsun Orjinalini göstereceğim bakalım bir benzerini dikecek bana
Benimki
Tabi kumaş rengi değişecek ikinci dikimde
Orjinali
http://tr.aliexpress.com/item/Car-leak-proof-pad-For-Volkswagen-VW-Jetta-MK6-Tiguan-Passat-B5-B6-B7-Golf-4/32418090407.html
Ender hocam sağol güzel sözlerin için. malzemeler konusunda yardımcı olurum ama ölçüleri bozulan telefonum ile gitti. eğer istersen benimkilerin ölçülerini ölçer gönderirim.Hocam emeğinize sağlık. yaptığınız çalışmalar son derece hoş ve estetik değerde. şayet elinizde mevcutsa ölçüleri ile birlikte kullandığınız malzemeleri paylaşırsanız bende yapmak isterim. teşekkürler iyi forumlar.@fatihan valla helal olsun hem zeka,hem beceri,sanatkarsınız... :'(
Kapaklar plastik metal olanı var yurtdışında ama şekli güzel değildi. Buradan 40 liraya temin ettiğim plastik kapaklar. Plastikler ama ısıya dayanıklılar, baya sağlam yani. boyayı Oto boyacıdan istediğim rengi oluşturarak (metalik parlak parlement mavisi) sprey tübe bastılar, öyle kullandım. Vernik de aynı şekilde sprey tüpte kaliteli olan bir markadan aldım. Markasını ve özelliğini hatırlamayamıyorum ama oto boyacıya sorarsan ne için kullanacağını, ona göre veriyorlar.MRT BSRN dedi:@fatihan Fatihan Hocam emeğine ve aklına sağlık.
Bir kaç sorum olacak, mümkün olduğunca yardımcı olursanız sevinirim.
Uygulama yaptığınız kapak takımının malzemesi plastik veya metal midir?
Kullandığınız boyayı nasıl temin ettiniz? Piyasada bulunan metalik sprey boyalardan mı?
Son olarak attığınız verniğin özelliğini belirtebilir misiniz?
Peşinen teşekkürler.
Sağolun hocam bakalım bir iki güne daha düzgün halini diktirip iki tarafada koyacağım o zaman bir fotoğraf daha eklerimfatihan dedi:Çok güzel düşünmüşsün, ben de bıktım koltuk altından anahtar bozuk para ve diğer şeyleri toplamaktan. Benim multimedyanın navigasyon kartını çıkarmış yerine sd kart takmıştım bir sebepten dolayı. Benim ufaklık onu koltuk arasına düşürdü oynarken, aman şimdi alamam sonra alırım dedim ama o ara bir de arabayı yıkattım. Sonuç: Navigasyon kartı yok, büyük ihtimalle süpürge ile süpürüldü gitti kayboldu. Bana 200 liraya mal oldu. Yani demem şu ki ben de kesinlikle yapmalıyım ve süper bir çözüm bulmuşsun.Benimki çok basit birşey aslında
Bizim ufaklık madeni paraları ve özellikle anahtarları koltuk aralarına atmaya başlayınca daha önce aliexpress'te gördüğüm bir ilan geldi aklıma hemen karşı komşuya gittim( Koltuk Döşeme ) kafamdakini anlattım, ayak üstü bana bir örnek çıkarttı sağolsun Orjinalini göstereceğim bakalım bir benzerini dikecek bana
Benimki
Tabi kumaş rengi değişecek ikinci dikimde
Orjinali
http://tr.aliexpress.com/item/Car-leak-proof-pad-For-Volkswagen-VW-Jetta-MK6-Tiguan-Passat-B5-B6-B7-Golf-4/32418090407.html
Uygulanmış fotoğrafı var mı Hocamfatihan dedi:Arkadaşlar bugün çinden aldım shift pedallar geldi, hakikaten çok güzel yapmışlar, yuvasına tam oturuyor ve harika bir direksiyon görüntüsü ortaya çıkıyor. Ferraride gördüğüm aynı direksiyon oldu yani Çok hafif, alüminyumdan yapmışlar ve ayrıntılara çalışmışlar.
Tavsiye ederim. :'(
Sent from my iPhone using Tapatalk