- İsim
- Mehmet MAKAS
Çin'den sipariş vermek güzel oluyor hocam ya ayda bir iki sipariş veriyorum sonra güvenlik kargo geldi diye arayana kadar unutuyorum öyle bişey aldığımıKabileReisi dedi:@MSE aynen hocam bende gördüm ama sipariş veremeyince ve aylak olunca gittim sağolsun beni kırmadı hallederiz dedi Maliyetli birşey değil aslında siparişi falan ama ne bileyim böylesi daha hoşuma gitti bakalım önümüzdeki hafta yerini bulurlar umarım
uyguladım yarın resim çekip paylaşırımfcsrn dedi:Uygulanmış fotoğrafı var mı HocamArkadaşlar bugün çinden aldım shift pedallar geldi, hakikaten çok güzel yapmışlar, yuvasına tam oturuyor ve harika bir direksiyon görüntüsü ortaya çıkıyor. Ferraride gördüğüm aynı direksiyon oldu yani Çok hafif, alüminyumdan yapmışlar ve ayrıntılara çalışmışlar.
Tavsiye ederim. :'(
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tamamdır Hocam, sağolun şimdidenfatihan dedi:uyguladım yarın resim çekip paylaşırımUygulanmış fotoğrafı var mı HocamArkadaşlar bugün çinden aldım shift pedallar geldi, hakikaten çok güzel yapmışlar, yuvasına tam oturuyor ve harika bir direksiyon görüntüsü ortaya çıkıyor. Ferraride gördüğüm aynı direksiyon oldu yani Çok hafif, alüminyumdan yapmışlar ve ayrıntılara çalışmışlar.
Tavsiye ederim. :'(
Siyah alüminyum kenarları parlak, ortama çok iyi uyuyor. Dsg var, sabah taktığımdan beri pedalları kullanıyorum, gayet zevkli oluyorsilvershadow dedi:@fatihan
İlk kez gördüğüm ancak çok yakışmış bir aksesuar.
Orijinal kadar güzel duruyor.
DSG var mıydı sizde Hocam? İşlevselliğe sahip mıdır pedallar?
Teşekkürler. Yani gti'da en azından olması gereken bişey bu, bu direksiyona çok yakıştı. Gti direksiyonuna daha çok yakışacağı kesin.erkanwrc dedi:Hayırlı olsun çok güzel olmuş vw nin düşünemediğini bunu üreten firma ve satın alarak siz düşünmüşsünüz nokta atışı bir uygulama