fcsrn
Moderatör
Yapacağımız ledin kasasını bizim fren lambasının bulunduğu yüzeyi tamamen kaplayacak şekilde yapmayı düşünüyorum aslında. O kısma geçmeli olacak şekilde. Bence gerek var, yaptıktan sonra mükemmel görünecek inş.erkanwrc dedi:3.fren lambasinin ampulunu sokup o kismin tamamini piano black kaplatip daha sonra 3.fren lambasinin altindan bagaj icindeki plastik ve cam kismina boydan boya led veya neon dosenebilir.ama bana kalirsa gerek yok o ayri mesele
Mukemmel goruntu olur ama simdi kistasimiz R400 modeli bizim 3.stop lambasinin hizasini ve boyutunu aynen uygularsaniz biraz kaba durur gibi yani o aldiginiz extra stop lambalarini uygularsaniz.bu arada ben izmirdeyim sizin memleket neresi pisti olmayalim spoiler lafatihan dedi:Yapacağımız ledin kasasını bizim fren lambasının bulunduğu yüzeyi tamamen kaplayacak şekilde yapmayı düşünüyorum aslında. O kısma geçmeli olacak şekilde. Bence gerek var, yaptıktan sonra mükemmel görünecek inş.3.fren lambasinin ampulunu sokup o kismin tamamini piano black kaplatip daha sonra 3.fren lambasinin altindan bagaj icindeki plastik ve cam kismina boydan boya led veya neon dosenebilir.ama bana kalirsa gerek yok o ayri mesele
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spoileri ben buradan aldim ustunede 100 Tl civari boya montaj ekleyin.mcanerol dedi:Hocam ben baska bir sey sorucam size kusura bakmayın konuyu dağıtmış olucam biraz ama. Bende sizin Kullandığınız spoilerdan dusunuyorum. Nerden aldınız ve maliyeti ne oldu size?
Sorun değil, spoileri 1 yıl önce orjinalini de inceledikten sonra 1000 tl+cargo vereceğime çinden kompozit maddeden olanından sipariş verdim. Pazarlık felan derken 250 tlye mal ettim. O zaman getirdiğimde piyasanın bilinen bazı tuning firmalarına kalıp vermiştim. Türkiyeden alınabilir yani.mcanerol dedi:Hocam ben baska bir sey sorucam size kusura bakmayın konuyu dağıtmış olucam biraz ama. Bende sizin Kullandığınız spoilerdan dusunuyorum. Nerden aldınız ve maliyeti ne oldu size?
Orjinali 1000 TL buluyor mu ya....! O zaman aynen burda bir firmaya yönlenmek lazım.fatihan dedi:Sorun değil, spoileri 1 yıl önce orjinalini de inceledikten sonra 1000 tl+cargo vereceğime çinden kompozit maddeden olanından sipariş verdim. Pazarlık felan derken 250 tlye mal ettim. O zaman getirdiğimde piyasanın bilinen bazı tuning firmalarına kalıp vermiştim. Türkiyeden alınabilir yani.Hocam ben baska bir sey sorucam size kusura bakmayın konuyu dağıtmış olucam biraz ama. Bende sizin Kullandığınız spoilerdan dusunuyorum. Nerden aldınız ve maliyeti ne oldu size?
Bizim fren lambasının orayı tamamen kapatıp r400ün lambasının inceliğinde yapmalıyız. Kalınlığı ince ve kibar olacak, yeni incecik led tablalarından kullanacağız. Hasılı aynen o şekilde yapabilir/yaptırabilirim. Ama benim zorlandığım kısım orjinal gibi durmasın için ledin içinde bulunduğu parça olacak. Bunun için de bi fikrim var o da aliexprestte satılan gti spoyleri. O set içerisinde tam istediğim parça var. Link bulunca atarım, o zaman daha anlaşılır olacak demek istediğim.erkanwrc dedi:Mukemmel goruntu olur ama simdi kistasimiz R400 modeli bizim 3.stop lambasinin hizasini ve boyutunu aynen uygularsaniz biraz kaba durur gibi yani o aldiginiz extra stop lambalarini uygularsaniz.bu arada ben izmirdeyim sizin memleket neresi pisti olmayalim spoiler laYapacağımız ledin kasasını bizim fren lambasının bulunduğu yüzeyi tamamen kaplayacak şekilde yapmayı düşünüyorum aslında. O kısma geçmeli olacak şekilde. Bence gerek var, yaptıktan sonra mükemmel görünecek inş.3.fren lambasinin ampulunu sokup o kismin tamamini piano black kaplatip daha sonra 3.fren lambasinin altindan bagaj icindeki plastik ve cam kismina boydan boya led veya neon dosenebilir.ama bana kalirsa gerek yok o ayri mesele
Ben biraz insaflı söyledim 390 euro oettingerin kendi sitesinde. Yaklaşık 1200 liramcanerol dedi:Orjinali 1000 TL buluyor mu ya....! O zaman aynen burda bir firmaya yönlenmek lazım.Sorun değil, spoileri 1 yıl önce orjinalini de inceledikten sonra 1000 tl+cargo vereceğime çinden kompozit maddeden olanından sipariş verdim. Pazarlık felan derken 250 tlye mal ettim. O zaman getirdiğimde piyasanın bilinen bazı tuning firmalarına kalıp vermiştim. Türkiyeden alınabilir yani.Hocam ben baska bir sey sorucam size kusura bakmayın konuyu dağıtmış olucam biraz ama. Bende sizin Kullandığınız spoilerdan dusunuyorum. Nerden aldınız ve maliyeti ne oldu size?
Ben istanbuldayım, geçenlerde bi tungsten gri gördüm maslakta yeni takmıştı bantlıydı siyah yapmıştı ama.erkanwrc dedi:Mukemmel goruntu olur ama simdi kistasimiz R400 modeli bizim 3.stop lambasinin hizasini ve boyutunu aynen uygularsaniz biraz kaba durur gibi yani o aldiginiz extra stop lambalarini uygularsaniz.bu arada ben izmirdeyim sizin memleket neresi pisti olmayalim spoiler laYapacağımız ledin kasasını bizim fren lambasının bulunduğu yüzeyi tamamen kaplayacak şekilde yapmayı düşünüyorum aslında. O kısma geçmeli olacak şekilde. Bence gerek var, yaptıktan sonra mükemmel görünecek inş.3.fren lambasinin ampulunu sokup o kismin tamamini piano black kaplatip daha sonra 3.fren lambasinin altindan bagaj icindeki plastik ve cam kismina boydan boya led veya neon dosenebilir.ama bana kalirsa gerek yok o ayri mesele
http://tr.aliexpress.com/item/Original-GTI-Design-Painted-ABS-Race-R-Line-Spoiler-Coating-With-Color-MK7-Sports-Bodykits-For/32373769706.htmlfatihan dedi:Bizim fren lambasının orayı tamamen kapatıp r400ün lambasının inceliğinde yapmalıyız. Kalınlığı ince ve kibar olacak, yeni incecik led tablalarından kullanacağız. Hasılı aynen o şekilde yapabilir/yaptırabilirim. Ama benim zorlandığım kısım orjinal gibi durmasın için ledin içinde bulunduğu parça olacak. Bunun için de bi fikrim var o da aliexprestte satılan gti spoyleri. O set içerisinde tam istediğim parça var. Link bulunca atarım, o zaman daha anlaşılır olacak demek istediğim.Mukemmel goruntu olur ama simdi kistasimiz R400 modeli bizim 3.stop lambasinin hizasini ve boyutunu aynen uygularsaniz biraz kaba durur gibi yani o aldiginiz extra stop lambalarini uygularsaniz.bu arada ben izmirdeyim sizin memleket neresi pisti olmayalim spoiler laYapacağımız ledin kasasını bizim fren lambasının bulunduğu yüzeyi tamamen kaplayacak şekilde yapmayı düşünüyorum aslında. O kısma geçmeli olacak şekilde. Bence gerek var, yaptıktan sonra mükemmel görünecek inş.3.fren lambasinin ampulunu sokup o kismin tamamini piano black kaplatip daha sonra 3.fren lambasinin altindan bagaj icindeki plastik ve cam kismina boydan boya led veya neon dosenebilir.ama bana kalirsa gerek yok o ayri mesele