@Cibuti ayni fikirdeyim hocam. Fiyat farki azsa seçiminiz cok iyi
Nokian WR D4 : 225 TL (Hepsiburada.com)

Good Year Ultragrip 9 : 292 TL (n11.com)

Michelin Alphin 5 : 365 TL (Hepsiburada.com)

Bridgestone Blizzak: 227 TL (Hepsiburada.com)

Yokohoma: 235 TL (Hepsiburada.com)

Continental Wintercontact TS860 : 250 TL (Continental Eskişehir Yetkili Bayii Fiyatı)

Ne diyosun bu işe ? :)

@Cibuti sayın hocam o zaman boşa meşgul etmişim sizi.fiyat farkı düşündüğüm kadar çok değilmiş.Zaten takma sökme parasıda ücretsiz olcak sizin conti bayiinden.contileri alın geçin derim.

@Cibuti sayın hocam o zaman boşa meşgul etmişim sizi.fiyat farkı düşündüğüm kadar çok değilmiş.Zaten takma sökme parasıda ücretsiz olcak sizin conti bayiinden.contileri alın geçin derim.
Aynen öyle hocam :)  Hatta Bonus kart 60 TL de bonus puan veriyor continental yetkili bayisinden lastik alırsan. Bunu da konu olarak açayım da belki yararlanan olur :)

Kışa hazırız @yusuf hocam tekrar saolasın.... jantlar 10 numara...

IMG_3025.JPG

Ben nokian wr serisi 3 yillik ladtiklere sahibim.iki kez işim düştü.cok memnun kaldim
Nokian rus lastigidir fakat piyasadaki cogu lastikten pahali olmakla birlikte adac testlerinde yuksek puan alan bir marka bir arastirin isterseniz.fiyat avantaji olacaksa goodyear ultragrip seriside güzel lastik bahsettigim her iki markayida kullandim.fiyat avantaji olacaksa bahsettigim markalardan ikisinide gözü kapalı alabilirsiniz.
Hocam Finlandiya malı değilmi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Continental wintercontact ts860 4 adet için 1000 TL fiyat aldım continental Eskişehir yetkili bayiinden. Fiyat nasıl arkadaşlar?
Alabilecek en iyi lastiklerden biri yanlız üretim tarihimi sorun bana 270 tl den 2016 250 den 2015 verdiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Beşiktaş1903 haklısın hocam yanlış yazmışım.finli bir marka dayım rusyada tır şoförüyken çivili lastiklerini zamanında çok kullandığından bahseder.Aklımda ordan kalmış

@Beşiktaş1903 haklısın hocam yanlış yazmışım.finli bir marka dayım rusyada tır şoförüyken çivili lastiklerini zamanında çok kullandığından bahseder.Aklımda ordan kalmış
Lastikleri aldım hocam :)  60 lira da bonus kazandım :)

2016 yılının 37. Hafta üretimi lastikler. 

Hankook denilen saçma sapan lastiklerden sonra yakıt tüketimim 1 litre düştü inanır mısın? Ayrıca araç pamuk gibi oldu kasislerden falan geçerken :D

@Cibuti hayırlı olsun hocam lastiğin kralını aldınız.güle güle kullanın

Arkadaşlar,

Aracımın lastik ölçümleri 225/45R17, continental bayisinden TS860 için 400 TL fiyat aldım sizce nasıl? Bu fiyata göre fiyat/performansı daha iyidir diyebileceğiniz bir lastik var mı?

Geri
Üst Alt