Siz bir ara stop ettirmiş ama ayağınızı debriyaj pedalına kısa sürede bastığınızda yeniden marş bastığını fark edememiş olabilirsiniz.Bende auto-hold surekli acik.
Bir kac kere yokusta (yuksek egim vardi) geri viteste ve cikarken dur kalk yaptığımda el freni devreye girdi.bu normalmidir?
Değerli Hocam,Dün 75 Km/h hızla düz yolda giderken çektiğim el freni sonrası, ÇAT diye tekerler bir kaç mili saniye kilitlenip geri bıraktı, sarsıntı oldu biraz
Hocam daha önce konuşulmuştu malzemeler üzerinde kalan plastik vb. maddeler araç yeniyken bu tarz kokular yapabiliyormuş. Murat hocamdan da destek alalım @silvershadowUzun sureli durkalklarda egimli yolda cok balata kokusu duyuyorum.arac 4000km de.
Geldim Muhammed Hocam. @MSEUzun sureli durkalklarda egimli yolda cok balata kokusu duyuyorum.arac 4000km de.
Değerli Hocam;@silvershadow evet hocam her şartta acik.ozellikle egimde vazgecilmez yardimcim
Değerli Hocam,@silvershadow murat hocam dikkat çektiğiniz nokta gözümden kaçtı sanırım. İlk fırsatta bu dediğinize tekrar dikkat ederek problemi inceleyeceğim.Arasıra yarım debriyajda kullanmış olabilirim çünkü.
Bunu yaptın ben bir defa, normal frenden çok farklı geldi. Elektromekanik el freni 4 tekeri birden kitlediği için mi bilmiyorum. Baya baya panik freni yani. Yanlışlıkla ufak bir çocuk felan çekse büyük sıkıntı.https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1118506181534576&id=117196311665573
Bu olay golfte de vardır sanırım.