Değerli HocamMerhaba
Aracı ilk çalıştırdığımda auto hold aktif olmuyor. Bu normal mi?
Yokuş aşağı ya da yokuş yukarı park ettiğim durumlarda aracı ileri ya da geri kaydırma riski oluyor bundan dolayı.
Değerli Hocam;@silvershadow abi ben araci park edip kontağı kapatıyorum.
Ertesi gun ya da bir süre sonra araca binip motoru çalıştırıyorum bir bakıyorum auto hold devrede değil.
Değerli Hocam@silvershadow hepsi öyle. Zaten yine sayende araştırdım bu deduklerini uyguluyorum kemer takılı kapı kapalı ama devrede değil. Ben mecbur el freni ile gaza yüklenip kalkıyorum eğimli yolda. Bir ustaya mı göstereyim
Manüel indirirseniz bir süre otomatik devreye girmiyor park manevrası yaptığınızı düşünüp. Yanlış bilmiyorsam böyle olmalı. Eskilerin yazılımında olmayabilir bu özellik.@yusufhatırladığım kadarıyla evet Manuel indiriyorum ama auto hold devreye girmiyor. Tekrar bakarım birazdan. Ve yanlış hatırlamıyorsam bugün bu hatayı fark ettim önceki günler böyle bir sorun yoktu.
Değerli Hocam@silvershadow hepsi öyle. Zaten yine sayende araştırdım bu deduklerini uyguluyorum kemer takılı kapı kapalı ama devrede değil. Ben mecbur el freni ile gaza yüklenip kalkıyorum eğimli yolda. Bir ustaya mı göstereyim
Hocam yokuşta auto hold aktifken park yerinden çıkmak ve girmek zor oluyor.Ama bugüne kadar sanki hep direkt aktifti ve aktif olması mantıklı olan değil mi. Çünkü yokuş aşağı ya da yukarı park ettim diyelim arabayı o özelli olmalı değil mi