Sıfır Araç Teklifi Alanlar

Bu vw-tr fiyat listesi güncelleyecegi zaman bu süreç niye 5-6 günü buluyor ?

Ülke de yasayan kitlenin / nüfusun

Sazanlama
Kerizlenme
İQ endekslerini ölcüyorlar

Fiyatı ne kadar gecirirsek ?

Sazan olanlar sazan olmayanları dengeler
Bu fiyattan satarız vsvsvsvs

Adamlar çakal semt pazarı esnafı gibi

Sabah 10 da semt pazarına git hıyar 65 lira
Aksam 6 da git 45 e düşmüş

Sabah bu hıyarları alacak hıyar çıkar mı ? Çıkar tabi

Aksam aynı hıyarlar 45 den gidiyor !

Vw-tr de showroomlara sabahın köründe gelecek sazanların analizini yapıyor (fiyatlarımız güncelleniyor )
fiyatlar açıklandı sitede

ID 7 müthiş olmuş, canlıda inceleme imkanım oldu, arka diz mesafesi S, A8, 7 kıvamında, menzil 700km dolaylarında, bagaj dev gibi, Ekran mükemmel. Büyük araç düşünenler kesinlikle bir incelesin. Passat parasına daha iyi bir araç olmuş bence.

Fiyatlar beklendiği üzere değişmemiş. Bayide Life 1550 tl'den, Style ise 1700-1750 tl'den verilirse düşünülebilir. Fazlası bence hakkı değil bu ekonomik darboğaz ortamında.

1735843528002.png

Gün olur devran döner , baltanın sapı bu sefer vw-tr ye saplanır .....iste böyle 1 kuruş zam yapamazsınız !!

Ağustos - Eylül aylarında 38 lira civarlarında takılan Euro kuru bugün 36 lira civarlarında.

Son 3 ay içerisinde Türk lirası Euro karşısında %5 değer kazanmış görünüyor. (asıl sebebin euro/usd paritesi olması çok önemli değil)

Ağustostan bugüne kadar Golf'ün liste fiyatı ise TL bazında %7 artmış.

Kurdaki değerlenme ile TL bazında yapılan fiyat artışlarını toplayınca aslında son 4 ay içerisinde %12 zam yapıldığını görüyoruz.

Şu paralara Golf alacak adam Volkswagen batmasın filan istiyordur bence.

Üşenmedim gittim Almanya fiyatlarına da baktım;

2024 - Ağustos
Life 29.280,00 €
Style 34.350,00 €

2025 - Ocak
Life 30.430,00 €
Style 35.500,00 €

Hans için %4 zam yapılmış.
Screenshot 2025-01-02 at 23.02.21.png
Screenshot 2025-01-02 at 23.05.42.png

Son düzenleme:
Gün olur devran döner , baltanın sapı bu sefer vw-tr ye saplanır .....iste böyle 1 kuruş zam yapamazsınız !!
2024 ama 2025 çıkışlı araçlar ne de olsa.
Gizli zam var. Servis işçilik ücreti %33,34 arttı. Sırayla parça yağ vs. eklenir. 2 yılda bir polen hava filtresi gibi, araç fiyatları artmasa da olur. Daha 2025 modeller gelecek. dolaylı yoldan istediğini alacaklar.

ID 7 müthiş olmuş, canlıda inceleme imkanım oldu, arka diz mesafesi S, A8, 7 kıvamında, menzil 700km dolaylarında, bagaj dev gibi, Ekran mükemmel. Büyük araç düşünenler kesinlikle bir incelesin. Passat parasına daha iyi bir araç olmuş bence.
Listeye Passat koymamışlar ya da ben göremedim. Golf fiyatını görünce Variant fena değil gibi geldi..

Listeye Passat koymamışlar ya da ben göremedim. Golf fiyatını görünce Variant fena değil gibi geldi..
Passat listeye eklenmiş.
Golf rline a o para helal değil :D Passat ya da ID 7 daha mantıklı biraz daha ekleyip.
Tamamen öyle.

Bir çok kullanıcı alt segment full araç yerine, bir üst segment aracın en boşunu tercih edebiliyor.. Passat R-line 3 milyon civarı, Golf r-line 2.5 milyon.. impression Passat impression 2.4 milyon.
Bunlar 2024..
Daha 2025 modeller gelecek.

Ben yinede şu ötv muafiyet (rapor)
Olayının sadece 2 sene sürecegi sonra yine eski sisteme döneceklerdir görüşündeyim. 2025+2026 bu sekilde devam eder.

2027 secimleri öncesi raporluya yine hersey serbest moduna dönerler. (Yerli + ithal araç farketmeksizin free sistem serbest olur.

Bu 2 yılda tarlada mahsül bol olur. Hareket yapacak olan en uygun zamanda tetigi ceker alacağı aracı alır.

@ogzogz

2025 model yılı
İmpression 8,5 bir golfün Masada edip edecegi 1330-1340 olur. İstedigi kadar 2025 olsun.
Kasımda 1265 den 2024 leri verdiler.

Ha raporlular devrede olsaydı

Life ları silip süpürdükten sonra

2025 impression lar kactan alıcı bulurdu Bayide ?

1400-1430 ???!!!

Durum budur

Ben yinede şu ötv muafiyet (rapor)
Olayının sadece 2 sene sürecegi sonra yine eski sisteme döneceklerdir görüşündeyim. 2025+2026 bu sekilde devam eder.

2027 secimleri öncesi raporluya yine hersey serbest moduna dönerler. (Yerli + ithal araç farketmeksizin free sistem serbest olur.

Bu 2 yılda tarlada mahsül bol olur. Hareket yapacak olan en uygun zamanda tetigi ceker alacağı aracı alır.

@ogzogz

2025 model yılı
İmpression 8,5 bir golfün Masada edip edecegi 1330-1340 olur. İstedigi kadar 2025 olsun.
Kasımda 1265 den 2024 leri verdiler.

Ha raporlular devrede olsaydı

Life ları silip süpürdükten sonra

2025 impression lar kactan alıcı bulurdu Bayide ?

1400-1430 ???!!!

Durum budur

Bekleyip göreceğiz.
Altını çizmek istediğiniz durumun farkındayım ancak raporlular durumu biraz kırıcı olabilir. Evet, alternatif bir haksız alımlar söz konusu ancak gerçek ihtiyaç sahibi durumu da söz konusu, alır alamaz durumu başka. Yarın ne olur ne kalır bilemeyiz.

Sonuç olarak bana düşmeyecek gibi geliyor.

Bekleyip göreceğiz.
Altını çizmek istediğiniz durumun farkındayım ancak raporlular durumu biraz kırıcı olabilir. Evet, alternatif bir haksız alımlar söz konusu ancak gerçek ihtiyaç sahibi durumu da söz konusu, alır alamaz durumu başka. Yarın ne olur ne kalır bilemeyiz.

Sonuç olarak bana düşmeyecek gibi geliyor.

Kırılacak adam benim yazdıklarıma cevap vermeye tenezzül etmez bile. Hastasıyla / kendi hastalıgıyla ugraşıyodur.

Ben bu rapor olayına ait bizzat yaşanmış bir hikayeden alıntı hikayeyi bizzat burada paylaştım. (Arkadaşımın kardeşi)

Amaç araba almak icin saglık kurulu heyetine girmek degildi. Malülen emekli olmak icin saglık kurulu raporu pesine düsüldü

Beyin tümörü hastalığı

Hastalıgın 10. Ayında artık bitkisel hayata girmiş yatalak olmuş altına bez bağlı , heyet kurulu 5 poliklinige sedye ile girip çıkan hastamıza yüce devlet %80 malüldür/ engellidir raporu verdi.

Ulen hasta bu raporu aldıktan 3 ay sonra 41 yaşında öldü zaten ?

Bu işler başka türlü yürüyor ..

Açtırma kutuyu söyletme kötüyü .........

%90 ötv muafiyet raporunu almak başka türlü oluyor demekki.

Geri
Üst Alt