Hocam bugun denemeye çalıştım ama malum istanbul trafiğinde pek mümkün olmuyor.Sinyal verince geçiyor mu
1630 ARCA life golf 8.5 beyaz
bu arada ismini vermeyeceğim bir bayi vw bizde bu duyumu aldık dedi
ne olucak görücez
bazı araç bayilerine 1-2 gün içinde satış işlemlerinin tamamlamaları bildirilmiş elektirkli araçların ötv oranı %25'e fosil yakıtlı binek araçların ise %95'e yükselmesi gündemdeymiş
1730 ankara arca e*** hanım ile görüştüm 1719 a kadar bırakırız altı yok diyor1630 ARCA life golf 8.5 beyaz
görücez sene sonunda en düşük araç 2 mil oluncaBöyle birşey olmasını beklemiyoruz !
Araçları satamayınca (petrollü araçlar)
Bu tarz söylemler hep olur.
Diyelimki oldu
Özellikle vw-tr distrübütörlüğünü Sarı sitede devren sahibinden satılık ilanı verip satar (alan olursa)
Gelelim elektrikli araclara
Trafikteki elektrikli araç oranı halen %1 i bile bulmamısken (%0,7 şu an)
Elektrikliye ötv zammı full sacma olur.
Putin nükleer santrali boşuna kurmadı buraya
Byd ye ? %25 ötv zammını devlet baba sübvanse edecekmiymiş? Ederse kabul .
muradına eremedi ne yazıkki 1730 fiyat 13:45 e*** hanım verdi fiyatıBekleyen derviş muradına ermiş!
muradına eremedi ne yazıkki 1730 fiyat 13:45 e*** hanım verdi fiyatı
inanmayan arayabilir
sabreden dervis yazdın bende muradına yine eremedi yazdım alınma buna bu kadar verdiğim cevaplara iyi bak her yazdığına ayrı ayrı cevap verdimKonumuz ötv artışı olup olmayacağı
Bana cevabınız güncel fiyat teklifi örneklemesi
Ötv artısı olacak mı ?
Olmayacak mı üzerinden dialogdayız
Arca dan aldıgınız fiyat yüksek
Ben saat 12:15 da 1702 fiyat aldım (marmara bölgesinden )
İnanmayan arabilir falan ? Niye inanmayalım ?
İstedikleri fiyatı çeksinler kendileri bilir.
Ya life golf sahibisiniz ? (Fiyatların artmasını dileyip ben ucuza aldım saadetine ereceksiniz)
Ya da aracınızı satıp ev alacaksınız ÖTV patlasın millete deyip üst baremden ilana çıkacaksınız?
Şu boş vakit olayı falan da
7/24 alın teri çalışorsunuz sanırım. Allah full time emeginizi boş cıkarmasın . İyi calısmalar
Hocam kimsenin kendini kanıtlama ihtiyacı olmadığı gibi herkesin vakti değerli. Kafa dağıtmak ve sohbet muhabbet olsun diye yazılıp geçilen şeyler üzerine aşırı düşünmeye gerek yok.sabreden dervis yazdın bende muradına yine eremedi yazdım alınma buna bu kadar verdiğim cevaplara iyi bak her yazdığına ayrı ayrı cevap verdim
iyi bak bence hemen telaşlanıp nasıl cevap veririm diye yazacağına üstadım ya çok paniksin
evde var arabada fazlasıda satmak için almadım eşim biniyor manuel seviyoruz ailece
bi ara manuel golf 8,5 imp kullanıyorum diye özellikle bana tamburlu çamaşır makinası yok efendim manuel vites kullanmak tuşlu telefon kullanmaktır demiştin
benim yine manuel 2005 model 40xxx km 'de super sport porsche aracımda var istediğin otomatik vitesle deneriz bendeki tamburla olurmu uyarmı sana
ne iş yaptığımı değil gerçekte rüyanda dahi görme şansın yok günde 16 saat çalışıyorum 38 yaşındayım allah senin dediğin gibi emeğimi boşa çıkarmadı
sizede iyi günler
Teyitli bilgim bulunmasa da teknik olarak gelmemesi için bir engel yok gibi duruyor hocam. Avrupada phev satışları EV satışlarıyla birlikte artışta. Ülkemizde de phev modelleri yaygınlaşacağa benziyor vergi avantajı dolayısıyla.Arkadaşlar DH de 2025 ye phev golf gelecek deniyor bu konuyu teyitleyebilen var mı acaba ?
Trafikteki EV (elektrikli) araç sayısı
2024 yılı sonu itibariyle bu orana ulaşmış
Nihayetinde petrolle çalısan Hibritler ayrı dursun
Trafikteki her 88 binek otomobilden 1 i elektrikli
Yani sadece otomobil olarak bakıldıgında (ticari araclar, minibüs , otobüs , kamyon , kamyonetleri katmadan )
Elektrikli binek otomobil oranı %1,1 e gelmiş
Trafikteki tüm motorlu tasıtlara göre elektrikli oranı ise %0,7
daha 40 fırın ekmek yemesi lazım EV sektörünün
40 fırında yetmez
En az 800 fırın ekmek anca.......kurtarır
Hele bi %10 u bulsun bakalım (bizde alırız)
Türkiye'de elektrikli otomobil sayısı bir yılda yüzde 130 arttı
Türkiye'de elektrikli otomobil sayısı, Türkiye'nin otomobili Togg'un yollara çıkmasının da etkisiyle, geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 129,6 artarak 183 bin 776'ya yükseldi. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr