- İsim
- Mehmet
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Başka?? Bu kadar . Bahsettiğiniz kırmızı renk miydi bir şey için soruyorum daİzmir gibi yerde bir tane 8,5 R-Line gördüm…
Başka?? Bu kadar . Bahsettiğiniz kırmızı renk miydi bir şey için soruyorum daİzmir gibi yerde bir tane 8,5 R-Line gördüm…
Style var bende..Enayilikmi ettim yoksaŞuan kaç tane Golf 8.5 gördünüz????
Ve ya sorumu şöyle değiştireyim:
Kaç tane impression harici golf 8.5 gördünüz????. Ben daha hiç göremedim gorduklerim hepsi ama hepsi impression manueldi.
Neden? Çünkü çok uygun fiyata sattılar. Farklı düşünen varsa lütfen söylesin bana yanlış mıyım ? Life/Style Golf gören duyan var mı???
Estağfurullah herkesin parası kendine 3-5 kuruşun arkasına düşmeyenlerdensiniz diyelimStyle var bende..Enayilikmi ettim yoksa![]()
Evde şarj imkanı varsa elektikli çok güzel yeni Tesla gelsin bı bakalım bence bekleyinYani geri dönüp bakınca life almak belki daha mantıklıydı diyorum kendi kendime..impression zaten manuel isteyen için çok mantıklıydı..Dolu olsun diye style alayım dedim..Güncel piyasaya baktığında akıl karıştıracak çok alternatif oldu artık..Satıp üstüne biraz ekleyip elektrikli alsammı acaba diye düşünmeye başladım
VW TR Golfü harcamak için elinden geleni yapıyor sağ olsun, fiyat ve stok politikaları yüzünden, cupra, octavia, leon , A3 hepsi 1.5 150 lik motorlar gelirken golfte ara ki bulasın 150 lik motoru... ki impression dışında ki paketleri az sayıda getirdikleri için kampanyada gelmiyor, gelmeyince de fiyatları ederinin üzerinde kaldığı için Türkiye için satış rakamları ve dolaşımda ki araç sayısı hayli düşük kaldı, yüksek stoklarla 150 lik life manuel veya life dsg getirmiş olsalar güzel kampanyalarla güzel fiyatlara peynir ekmek gibi satacak araba ama..... Ben böyle konuşunca da bir şeyleri eleştirdim diye bazı arkadaşların zoruna gidiyor ama düşüncelerim bunlar, doğru fiyat ve araç gelene kadar Golf için bekleyeceğim sabrımın tükendiği yerde de T-roc alır geçerim artık yapacak bir şey yok ki benim çevremde birçok kişi bu yüzden T-roc veya Taigo aldı, Golfe olan rağbette bu yüzden düştü zaten, düşük stok sebebiyle kampanyasız yüksek fiyata satışlar ve 150 lik motora erişim sıkıntısı erişebilseniz bile 2 milyon üzeri fiyatlar... şimdilik beklemeye devam bakalımŞuan kaç tane Golf 8.5 gördünüz????
Ve ya sorumu şöyle değiştireyim:
Kaç tane impression harici golf 8.5 gördünüz????. Ben daha hiç göremedim gorduklerim hepsi ama hepsi impression manueldi.
Neden? Çünkü çok uygun fiyata sattılar. Farklı düşünen varsa lütfen söylesin bana yanlış mıyım ? Life/Style Golf gören duyan var mı???
Kristal buz mavisiydi…Başka?? Bu kadar . Bahsettiğiniz kırmızı renk miydi bir şey için soruyorum da
Dhcı tayfaya inanırsak 2025 model impression 1299 a satılacaktı, boş çıktı.Bugün
DH alıntı
2024 golf life icin 1665 fiyat alınmıs
Bayi istanbul vw acarlar.
Bu iş 1650 de biter (2024 yada 2025 farketmez)
Vermezlerse süper lig 48. cisi ve 49. cusu
Golf ve civic bir alt lige düşecek
Kendileri bilirler
Phev'lerin ve yeni elektrikli modellerin gelişiyle Vag'da ortalık biraz canlanacak gibi duruyor. Bu gidişle phev ve elektrikli ötv dilimlerini de arttırır üretmeden kazanan sistemimiz.Dhcı tayfaya inanırsak 2025 model impression 1299 a satılacaktı, boş çıktı.
408 Allure 1450 de yalanmış.
Phev beklenen uygun fiyatlardan inşallah gelir hocam. Benim pek inancım yok, zaten uygun fiyat gelse de alamam ama ortalık şenlensin kısmına katılıyorum. İmkanı olan değerlendirir fırsatı.Phev'lerin ve yeni elektrikli modellerin gelişiyle Vag'da ortalık biraz canlanacak gibi duruyor. Bu gidişle phev ve elektrikli ötv dilimlerini de arttırır üretmeden kazanan sistemimiz.
Evet hocam benim yorumumdu o. 1725 e bir tanıdık vasitasıyla 2025 golf aldım. Gaziemir Vosmer de 1730a veriyor.Bugün
DH alıntı
2024 golf life icin 1665 fiyat alınmıs
Bayi istanbul vw acarlar.
Bu iş 1650 de biter (2024 yada 2025 farketmez)
Vermezlerse süper lig 48. cisi ve 49. cusu
Golf ve civic bir alt lige düşecek
Kendileri bilirler
İsterseniz size notlarımı hangi bayi tek tek atayım 25.30dan fazla bayi aradım 3 günde. Müdürlerine kadar konuştum. Herkes bu kadar dip fiyat alabilir mi bilmiyorum ama 1661 verdiler. 1665 veren başka bayi de oldu. (5 mart için konuşuyorum)Dhcı tayfaya inanırsak 2025 model impression 1299 a satılacaktı, boş çıktı.
408 Allure 1450 de yalanmış.