Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aynen Ali hocam. Ben sadece görünüş müthişti dedim. Alacak olsam aynı rengin normal metalik olanını alırdım. Tiguan life alacak olsam gider aynı paraya cupra formentor vzline alırdım şahsen. Veya golf 8,5 rline 2200 verene kadar...

Golf R Line’ı 2.200.000’e veren neresi hocam paylaşabilirmisin ?! Hemen atlıyayım

Alıp 5-10 yıl değişmeden kullanan insanların arabası gibi. Belki kâr amaçlı alıp satmak isteyenler beklediğini bulamayacaktır zaman gösterecektir onu da.

O paralarda sıfır araba bakıyor olsam benim de kafam karışırdı.
Motor gücü çok iyi değil mi? 326 hp 4x4 🤔
Tipi biraz daha güzel olabilirdi.
Bir de bir daha ne zaman Bmw satın alma imkanı olacak ki insanın.
Bu kadar keskin çizgilerle ayırmayın.

Ben 2024 sonbaharda HB-SUV arassı hacimde bir araç aradım. Önce 220i'ye baktım. 230e'yi duyan yoktu. 220i için 2380 teklif verdiler; değmez dedim.
Bir ay kadar sonra 230e olayı çıktı, o da tektük araç. Çok aradım, yazıştım, lakin bulamadım ya da bana satmadılar. Sonra İstanbul'daki baız galerilerde 3'er 5'er 230e ilanları çıktı. 2100 seviyesine aldıkları araçları 2500-2600 seviyelerinde listelediler.

Yani bulsam alacaktım. MPV aile için kullanışlı bir format. Ben 220i'ye bile niyet etmiştim kaldı ki 230e daha da ucuzdu.
Phev aracın 400 LT bagajı vardı, İçi ferah ve tavan golf'ten yüksekti. Sanırım travel assist, acc gibi donanımları eksik. Ama elektrikli bagaj, connected hizmetler gibi artıları var.

Neyse, bunu bulamayınca, önceki SUV araçtan da umduğumu bulamayınca, Kasım'da 150ps Style Golf aldım. Bunu da gümüş gri, 150ps çok zor buldum. 2020TL verdim. Ha memnun muyum, memnunum. En azından aradığım renkte ve olması gereken donanımda.

Golf phev/gte gelse de düşünmem, zira araçta bagaj yok. Yanılmıyorsam 260 ya da 280 LT. 230e de 400LT bagaj sunuyor ve hala nispeten kompakt.

230e'de ICE ünite B38 kodlu 3 silindirli motor. 156hp gücü var, tork 240nm. Turbo oringlerinden yağ kaçırma gibi serzenişler de var. Lakin phev ünite ile destekleniyor ve çok ilginç bir araç haline geliyor.

Golf ile değişmek isteyen varsa değişebiliriz :-) Yalnız zümrüt yeşili olmasın!

Sağlıcakla...

Golf R Line’ı 2.200.000’e veren neresi hocam paylaşabilirmisin ?! Hemen atlıyayım
O anlamda demedim, golf8,5 rline a 2200 verene kadar cupra formentor vz line alırdım anlamında dedim.

O anlamda demedim, golf8,5 rline a 2200 verene kadar cupra formentor vz line alırdım anlamında dedim.
Yüksek arabalara spor araba muamelesi yapılması bana çok komik geliyor. Cupra Leon ve ya Golf R-line alırım o paraya.

Troc Life Beyaz, cam tavan yok, 16inç jant 1644

Kamiq 1.5 Premium cam tavan, gri, 17 inç jant 1630

zamlı yada zamsız Fiyat listeleri yok hükmünde

Bundan sonra kısa vadede en az 3-4 zam daha gecirirler . (Bu da kesin)

Millet faizde olduğu sürece tınlamaz bu zamları.

İlk 40 a giremeyen golf bu zamlardan sonra ligden düsüp ,
Seneye 2. Ligde şampiyon olur o kesin
yalnız faizler düşmeye başladı ve trend o yönde.
üstüne bayramlar ve yaz geliyor, araç talebi artacak.
çakal distribütorlar de durumun farkında.
bu saatten sonra araç almayan kaybeder, geçmiş 12 ay gibi olmaz.

Bu kadar keskin çizgilerle ayırmayın.

Ben 2024 sonbaharda HB-SUV arassı hacimde bir araç aradım. Önce 220i'ye baktım. 230e'yi duyan yoktu. 220i için 2380 teklif verdiler; değmez dedim.
Bir ay kadar sonra 230e olayı çıktı, o da tektük araç. Çok aradım, yazıştım, lakin bulamadım ya da bana satmadılar. Sonra İstanbul'daki baız galerilerde 3'er 5'er 230e ilanları çıktı. 2100 seviyesine aldıkları araçları 2500-2600 seviyelerinde listelediler.

Yani bulsam alacaktım. MPV aile için kullanışlı bir format. Ben 220i'ye bile niyet etmiştim kaldı ki 230e daha da ucuzdu.
Phev aracın 400 LT bagajı vardı, İçi ferah ve tavan golf'ten yüksekti. Sanırım travel assist, acc gibi donanımları eksik. Ama elektrikli bagaj, connected hizmetler gibi artıları var.

Neyse, bunu bulamayınca, önceki SUV araçtan da umduğumu bulamayınca, Kasım'da 150ps Style Golf aldım. Bunu da gümüş gri, 150ps çok zor buldum. 2020TL verdim. Ha memnun muyum, memnunum. En azından aradığım renkte ve olması gereken donanımda.

Golf phev/gte gelse de düşünmem, zira araçta bagaj yok. Yanılmıyorsam 260 ya da 280 LT. 230e de 400LT bagaj sunuyor ve hala nispeten kompakt.

230e'de ICE ünite B38 kodlu 3 silindirli motor. 156hp gücü var, tork 240nm. Turbo oringlerinden yağ kaçırma gibi serzenişler de var. Lakin phev ünite ile destekleniyor ve çok ilginç bir araç haline geliyor.

Golf ile değişmek isteyen varsa değişebiliriz :-) Yalnız zümrüt yeşili olmasın!

Sağlıcakla...
Ben keskin çizgiler yerine soft bir geçiş yapmaya çalışıyordum, belki yanlış kişiden alıntı yaptınız.

Yazdıklarınıza hak veriyorum.

Mesajımda Demek istediğim; al sat için belki hızlı piyasası olmayabilir, alıp uzun yıllar kullanmak isteyenler için birebir.
O tutarlarda bir araç alacak olsam benim de aklımı kurcalardı. Fiyat performans aracı (hem de bir hayli performans)

Önden tipi biraz farklı, onda da siyah almak lazım bir nebze kurtarıyor fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla.

Artı ekstra şunu da belirtmek istiyorum bu araç Vw Golf Mpv olarak gelmiş olsa şu an forum sallanıyor olurdu.

yalnız faizler düşmeye başladı ve trend o yönde.
üstüne bayramlar ve yaz geliyor, araç talebi artacak.
çakal distribütorlar de durumun farkında.
bu saatten sonra araç almayan kaybeder, geçmiş 12 ay gibi olmaz.

Faizde olan hesabını kitabını yapsın tabi.
Dur aman alma bedavaya verecekler durumuda olmadıgına göre hersey serbest.

Zam yapmaya devam ederler . Bunu öğlende dedim!!!

Ammmaaa???

Satamazlar !!!!

Faizde olan hesabını kitabını yapsın tabi.
Dur aman alma bedavaya verecekler durumuda olmadıgına göre hersey serbest.

Zam yapmaya devam ederler . Bunu öğlende dedim!!!

Ammmaaa???

Satamazlar !!!!
Cumartesi ve pazar peugeot bayilerine gittim, inanılmaz kalabalıktı, talep yüksek. Fiyatlar yükselecek korkusu hala devam ediyor. 2008 allure Ocak son haftasında 1600 diyorlardı , şubat 26 da 1540 a kadar düştüler daha da düşer diye bekledim ama hata yaptım, şu an aynı araca 1605 diyorşar ve sıfır faiz krediyi de 150bine düşürdüler. Biraz pişman oldum açıkçası, bakalım ne olacak ama yüksek ihtimalle daha da artacak görünüyor….

Ben keskin çizgiler yerine soft bir geçiş yapmaya çalışıyordum, belki yanlış kişiden alıntı yaptınız.

Yazdıklarınıza hak veriyorum.

Mesajımda Demek istediğim; al sat için belki hızlı piyasası olmayabilir, alıp uzun yıllar kullanmak isteyenler için birebir.
O tutarlarda bir araç alacak olsam benim de aklımı kurcalardı. Fiyat performans aracı (hem de bir hayli performans)

Önden tipi biraz farklı, onda da siyah almak lazım bir nebze kurtarıyor fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla.

Artı ekstra şunu da belirtmek istiyorum bu araç Vw Golf Mpv olarak gelmiş olsa şu an forum sallanıyor olurdu.

Bence BMW'nin hatası bu modeli Türkiye'ye sokmak. Türkiye'de neredeyse hiç karşılığı olmayan bir araç. Belki bu nedenle böyle tepki çekiyor bu araç.

Bence bu 2.30e çok hoş görünen ve işlevsel bir araç. Sanıyorum ülkemizde bu markaya yakıştırılamadığı için böyle. Aynı Mercedes B serisi gibi tü kaka deniliyor. Volkswagen de Golf Plus, Golf Sportsvan modelleri aynı kategoride araçlar ve ülkemiz dışında oldukça karşılığı olan modeller. Yinede bunların ülkemize girip zenginlik katması bence çok iyi bir şey. İsteyen insan için hem BMW tarzı, hem gücü, hemde geniş iç mekanı, taşıma kapasitesi vs.

Neyseki bizde Doblo,rifter,caddy gibi ticari hususi araçlar olduğu için bu tür araçlar tutmaz.

1000021586.jpg

Cumartesi ve pazar peugeot bayilerine gittim, inanılmaz kalabalıktı, talep yüksek. Fiyatlar yükselecek korkusu hala devam ediyor. 2008 allure Ocak son haftasında 1600 diyorlardı , şubat 26 da 1540 a kadar düştüler daha da düşer diye bekledim ama hata yaptım, şu an aynı araca 1605 diyorşar ve sıfır faiz krediyi de 150bine düşürdüler. Biraz pişman oldum açıkçası, bakalım ne olacak ama yüksek ihtimalle daha da artacak görünüyor….

Biz forumca kendi markamızın kendi modelini
Takip edelim bakalım . Yani golf !!

Life golf 60 gün sonra 11 mayısta masa başında kactan verilecek ? (Listeye istedikleri fiyatı çeksinler o ayrı konu)

Bu 60 günde 1600-1700 lirayıda 60 gün faizde işletmiş gibi düsünüp 11 mayısta tekrar burada bi analiz yaparız

Biz forumca kendi markamızın kendi modelini
Takip edelim bakalım . Yani golf !!

Life golf 60 gün sonra 11 mayısta masa başında kactan verilecek ? (Listeye istedikleri fiyatı çeksinler o ayrı konu)

Bu 60 günde 1600-1700 lirayıda 60 gün faizde işletmiş gibi düsünüp 11 mayısta tekrar burada bi analiz yaparız
Hocam tamam haklısınız ama her şeyi faiz üzerinden hesap yapıyorsunuz. Herkes faize basmıyor parayı. Faiz üzerinden hesap yapacak olursak yıl bazında zarara geçiyoruz zaten

Hocam tamam haklısınız ama her şeyi faiz üzerinden hesap yapıyorsunuz. Herkes faize basmıyor parayı. Faiz üzerinden hesap yapacak olursak yıl bazında zarara geçiyoruz zaten

Bende zaten faizde olanlar icin yorum yaptım.
Benim gibi $ da olanlar yeni araba defterini çoktan kapattı . (Kapatmalı)

Geri