Değerli Hocam;50musa50 dedi:65350 den 62500 a indiler daha da iner mi ki acaba %4.4 lük bi indirim iyi aslında. Birde %3 lük lovemark indirimi bayramdan sonra bitiyor mu arkadaşlar ona göre faturayı bayramdan önce kestireyim?
Yetiştirmeye çalışcaz işlemlerini Sevkiyat aşamasında yapabiliriz 12 sinde gümrükte olacak dedi St vekaleti bugün gönderdim bende zaten bayii Anadolu Yakasında uzun bi Sevkiyat aşaması olacağını düşünmüyorum en kötü arefe günü öğleden önce alacağımı umuyorum bakalım Hayırlısı yarın tekrar görüşüp ricada buluncam hangi gemiymiş onuda öğreniyim..silvershadow dedi:Değerli Hocam;65350 den 62500 a indiler daha da iner mi ki acaba %4.4 lük bi indirim iyi aslında. Birde %3 lük lovemark indirimi bayramdan sonra bitiyor mu arkadaşlar ona göre faturayı bayramdan önce kestireyim?
Aracınız gümrükten çıkıp bayinin stoklarına girmeden fatura kesemezler.
Emin olun ciddi bir aksilik olmadıkça yetişecektir Bayramdan öncesine.
Araç bayii'ye ulaşıp ücret ödendikten sonra trafik'e bağlı olarak 2 ila 5 gün arasında satış işlemi tamamlanabiliyor diye biliyorum bende aracımı bayramdan sonra alıcam bu nedenden dolayımoonson dedi:Kıymetli arkadaşlar, Neptune Ithaki bu gece yarısı gibi Efesan Limanında olacak...
Acaba Perşmebe gününe kadar tüm işlemleri tamamlanabilir mi?
ST bana bir günde gümrük işlemlerinin bittiğini 2-3 günde İzmir'e gelebileceğini söylemişti.
Bu durumda bayram öncesi bir güzellik olur mu acaba?
Değerli Hocam,BoSs dedi:Araç bayii'ye ulaşıp ücret ödendikten sonra trafik'e bağlı olarak 2 ila 5 gün arasında satış işlemi tamamlanabiliyor diye biliyorum bende aracımı bayramdan sonra alıcam bu nedenden dolayıKıymetli arkadaşlar, Neptune Ithaki bu gece yarısı gibi Efesan Limanında olacak...
Acaba Perşmebe gününe kadar tüm işlemleri tamamlanabilir mi?
ST bana bir günde gümrük işlemlerinin bittiğini 2-3 günde İzmir'e gelebileceğini söylemişti.
Bu durumda bayram öncesi bir güzellik olur mu acaba?