Aracın ödemesini görmeden de yapabilirsiniz. Doğuş uzmanları tarafından ekspertizi yapılacak çünkü.moonson dedi:@silvershadow
Hocam, bana da aynen böyle söylenmişti.
İzmir'de olduğunuza göre, yarın gümrük işlemeleri başlayacak olan araç ne zaman gelir ve teslim alınabilir?
İkinci olarak da araç daha gelmeden sadece proforma fatura üzerinden ücreti öenerek trafik işlemleri, kasko ve sigorta yapılabilir mi?
Hocam araç gümrükten geçtiği tarihteki kampanyalar dahilinde olan fiyatlandırma yapıldığını söyledi bana st, yani gümrükten geçtikten sonra ne zaman teslim alırsak alalım, indirimden yararlanabiliyoruz.silvershadow dedi:Değerli Hocam,Araç bayii'ye ulaşıp ücret ödendikten sonra trafik'e bağlı olarak 2 ila 5 gün arasında satış işlemi tamamlanabiliyor diye biliyorum bende aracımı bayramdan sonra alıcam bu nedenden dolayıKıymetli arkadaşlar, Neptune Ithaki bu gece yarısı gibi Efesan Limanında olacak...
Acaba Perşmebe gününe kadar tüm işlemleri tamamlanabilir mi?
ST bana bir günde gümrük işlemlerinin bittiğini 2-3 günde İzmir'e gelebileceğini söylemişti.
Bu durumda bayram öncesi bir güzellik olur mu acaba?
Müsaade ederseniz küçük bir düzeltme yapayım.
Gümrükten çıktığı anda fatura kestirip aracın parasını ödeyebilir ve indirimden faydalanabilirsiniz
Hocam ben bu işi anlamadım 18 hazirandan beri limana sevkti bazı arkadaşların aracı bizim araçlardan 1-1,5 hafta sonra çıkmasına rağmen bizim araçtan önce geldi veya gelecek. Lovemark indirimide 16 sında bitiyor st daha iyi indirimle devam da edebilir kampanya tamamen sonlanadabilir dedi euro kuruna bağlıymış.50musa50 dedi:Benim gemi Le Mans Express miş o da ayın 15 inde geliyor gözüküyor yani benim araba kesin olarak bayramdan sonraya kaldı arkadaşlar neyse geç olsun güç olmasın.. s=captain
Hayırlısıyla bekliyoruz hocam... Araç geldiğinde inceleme video ve fotoğraflarını paylaşacağım...Orhan Hoca dedi:inş hocam hayırlısıyla.Merhaba,
Arabamız şu anda Neptune Thelisis ile Yunanistan'ın Elea kıyılarında...
Neptune Thelisis 14 Temmuz'da Efesan'da olacak, aracın teslimatının ise bayramdan sonraki hafta olacağını tahmin ediyorum...
Doğuş son dakika sürprizi yapmazsa %5 indirimle Golf Tutkusu devam edecek...
diğer arkadaşlardan da fotoları bekliyoruz. şöyle canlandırın tekrar ortamı.
Büyük ihtimalle o yüzden hocam. Sizin sipariş uzun sürecek biraz.aydancan dedi:Selamlar
"Siparişiniz üretime planlandı" durumu fabrika Temmuz ayında tatilde olduğu için değişmiyor mu acaba?