Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.UMUT dedi:Forumu hergün takip ediyorum,yorum yazmasam da acısını ileride çıkaracağım. s=s18 Gayet düzeyli bir forum :'( Herkesin ellerine sağlık...
Allah'ım geliyor... s=yourock s=soforUMUT dedi:Herkese merhabalar,bugün itibari ile gemi ile sevkiyat aşamasındayız,sona yanaşıyor gibiyiz,itiraf edeyim ciddi stres yapıyor süreç...
hocam sabır diyelim. eninde sonunda kavuşacaksınız inşallah.Sithnecro dedi:Perşembe gecesi Efesan'a yanaşan gemide ki aracı bayram öncesine yetiştiremediler. Az önce görüştüm gümrük bitmiş,yüklenme vs. kalmış. Yetişmez diyorlar. Hayırlısı artık.
Evet hocam, bu kadar bekledik, az daha sabır. Perşembe araç gelince, yetişir diye düşündüm. Ona biraz üzüldüm. Yoksa sonuçta 2 ayda almış oluyoruz aracı.maniax dedi:hocam sabır diyelim. eninde sonunda kavuşacaksınız inşallah.Perşembe gecesi Efesan'a yanaşan gemide ki aracı bayram öncesine yetiştiremediler. Az önce görüştüm gümrük bitmiş,yüklenme vs. kalmış. Yetişmez diyorlar. Hayırlısı artık.
Merhaba,caparzoni dedi:Aracımızın hangi gemide olduğunu nereden öğreniyoruz? Canlı destek göremiyoruz dedi sadece st'ye mi sormamız lazım?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Süper bi haber bu '50musa50 dedi:St bana bugün bayramdan sonrada lovemark devam edecek dedi arkadaşlar bilginize.
Orhan Hocam lovemark dediği aslında herkesin aldığı %3 lük indirimden ibaret.Orhan Hoca dedi:bu lovemark nedir avantajı nedir hocam?St bana bugün bayramdan sonrada lovemark devam edecek dedi arkadaşlar bilginize.
Euro'nun düşmesiyle nedeniyle %3 LoveMark devam ediyor olabilir... %1-2 arası da bayi indirimi olacaktır...caparzoni dedi:Orhan Hocam lovemark dediği aslında herkesin aldığı %3 lük indirimden ibaret.bu lovemark nedir avantajı nedir hocam?St bana bugün bayramdan sonrada lovemark devam edecek dedi arkadaşlar bilginize.
Az evvel bende satış temsilcime bayram sonrası kullanabilecek miyiz diye bir soru ilettim. Aldığım cevabı kopyalıyorum.
"Lowemark %3 kullanabileceksiniz bayram sonrası da, zaten olan bir kampanya bu." cevabını aldım. '