silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli üstadımkendime kızıyorum başkasına değil, hala ve ısrarla golf istiyorum... maalesef...
kendime de yapılsa ancak bu kadar sinirleneceğim bu tavır karşısında çoktan bırakmam lazımdı bu sevdayı...
ama golf işte, atsan atılmıyor, tutkuya dolanmışız vazgeçilmiyor...
Sizi fırtınalı duygulara yelken açtıran duygularınız seat Leon alınca duyulmayacak..
Herkesle iddialaşmak mümkündür bu aracın dıştan karizmatik görünümünün Golf ten de iyi olabildiğine dair...
Bir günlük sadece ve sadece bir günlük kiralayıp deneyin lütfen....
Sağından solundan ucuzluk ve bayağılık fışkıran bu araca katlanabilirseniz gidip satın alın...
Gidin 20 bin fazla verip Audi alın... İç mekan kalitesi arıyorsanız ... Ama 20 bin daha azına en az onun kadar kaliteli iç mekana ve çalışılmışlık hissi uyandıran detaylara sahip Golf almak varken pireyi kızarak yorganı yakan duygularınızı susturmayı başardınız diyelim ki, şimdi de buyrun mantığınızı susturmayı deneyin...
Duygularımızın oyununa gelmemeli.
Bu adamlar size asla BMW veya Mercedes alacağınız zaman göreceğiniz itibarı göstermeyecek. Piyasada tekler ve alternatifleri bile ne yazık ki yok...
Biz Golf satsaydık keşke. .. ciddi rakip olurduk bu iş bilmezlere...
Ama sattığı malı satmak için zerre kadar gayrete gerek yokken ve mal kendi kendini satıyorken .. bu pas ve küf normal değil mi?
burada aramızda Golf satıcılarına kızıp da siparişinden vazgeçen ve Leon alan.. Ama buna bir yıl dayanarak ve kendi kendine hata ettiğini itiraf ederek iptal ettiği siparişten 10 bin lira fazlasını ödeyerek Golf alan dostlarımız var...
Karar vermeli üzüm mü yemeye geldik yoksa bağcıyı dövmeye mi?
Ben bir iki arkadaş çağırayım gözü kara ve bağa dalalım. .
Şimdi Hasan Hocam dertli... @HaK
Yerden göğe haklı. .
Ama bunları da bilmeli...