@theGenius
Değerli Hüseyin Hocam;
son derece net ve detay bilgiler için teşekkür ederim.
İnternet her şeyi bulabileceğiniz bir yer değil sanıldığının aksine.
Viskozite hakkında onlarca yüzlerce yazı var var olmasına ama çoğu (sentetik yağ övgüsü merkezli) reklam ve ideal olandan bahseden ütopik bilgiler.
Sözgelimi;
Isınıp soğuma tekrarının sayısız kere tekrarı ile bir yılda yağlama özelliğini yitiren yağın viskozitesinin artarken içerisindeki partiküllerin sayısının artmasıyla renginin de kehribardan siyaha döndüğünü yazan kaç yer bulabileceksiniz?
Sizin bilgileriniz de altın ve hatta elmas değerinde olmalı...
Hatta kişisel yorumdan ve başka kaygılardan uzak oluşu ile saflığı onlarla yarışacak denli ışıl ışıl bilgilerle dolu
Ellerinize sağlık
Lütfen kıymetli katkılarınızı eksik etmeyin