ANA KONU

Araçta alarm yok, sonradan polis merkezi olay yeri incelemeyi çağırdı ama parmak izi tesbit edilemedi. Maalesef benden sonra yakın yerlere park etmiş benzer vak'alar için Passat, Tiguan ve bir de Jetta geldi, daha da gelir gibi duruyor. Benim haricimdeki herkesin sistemini çalabilmişler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maalesef kamera yok ama belki diğerlerinin olabilir belki, şebeke aynı şebeke gibi duruyor.

@Navfree hocam gecmiş olsun. Ne denir ki.. Soysuz herifler.. İnsallah bir an önce güzelce teslim alırsınız

Navfree dedi:
Daha önce bir arkadaşın başına geldi mi bilmiyorum ama gece araca hırsız girmiş, sağ ön camı patlatmış, konsolun ortasındaki havalandırma ve çerçeveyi söküp teyp'i zorlamışlar ama becerememişler.
3c10f77894a7f0fcfaa5e5e98c47359d.jpg
05674a144d47607c7578951e76731348.jpg
64bf76c650cfd7d8ea130b6af6f38404.jpg

Hocam çok gecmiş olsun. Çok sinir bozucu bir durum. Umarım en yakın zamanda olaylar çözülür ve aracınıza yeniden gönül rahatlığı ile binersiniz. Biz araçlarımıza gözümüzün içi gibi bakarken iste kendini bilmez yanı nasıl tasvir edilir bilmiyorum bu insanlar yakalanır ve cezalarını bulurlar. Tekrar gecmiş olsun hocam.

@Navfree

Değerli Sezer Hocam;

Durum tipik bir rcd 510 hırsızlık girişimi vakası.

RCD510 navi modülü eklenebilen golf'ün önceki modellerinde, Jetta, Passat ve Tiguan larda kullanılan standart medya cihazıdır.

İkinci el pazarıda son derece hızlı olan bu model 4 tırnak ve vidayla tutturullur ve bir kaç dakikada sökülebilir.

cihazını upgrade etmek isteyen Vw kullanıcıları ikinci el pazarında son derece hızlıdır işte bu durum hırsızlığı da körüklüyor.

Hırsızın cahiline denk gelmişsiniz. Sizinkisinde RCD510 var sanmışlar...

Cana zarar gelmemesi tek tesellimiz..

Büyük geçmiş olsun.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Nasip böyleymiş.

Ben de yanlış bilmiyorsam bir önceki kasa Golflerde bu hırsızlık daha kolay, bizim araçlarda durum Nasıl?

@Orhan Hoca

Hocam kamera yok da olay yeri incelmenin gelmesine gerek yok denilmesi çok saçma değil mi? Yani bişey çalınmamış da ne demek oluyor adamın malı zarar görmüş çağır inceleme yapsınlar...

Adana'da geçirdiğim kazada tutanak tuttuk sonra fotokopi çektirmeye gittik. Kusurlu olan adam fotokopiyi imzalamam dedi çekti gitti. Polis çağırdım. Adam evrakın aslına imza atmış zaten bişey olmaz sigorta kabul eder, sen okumuş adamsın gerekirse imzayı taklit edersin dedi. Velhasıl arabayı tamir ettirmek için Auto King'e gittim adamlar imza yok bunda, bu şekilde yapamayız dedi kaldım ortada. Aradan uzun zaman geçmemiş olsa üşenmez o ekibi tespit ettirip şikayetçi olurdum.

Sen söyle abi doğru mu bu uygulamalar ?

@Orhan Hoca

Hocam 3 araç karıştı kazaya. Ben en öndeydim kırmızı ışıkta bekliyordum.

Tutanağı doldururken Karbon kağıt kullanmadılar sadece kaza yerini çizdiler. Olayın Nasıl olduğunu yazın, doldurulması gereken yerleri doldurun, imzaları atın sonra 2 tane fotokopi çektirip onları da imzalayın dediler ve ayrıldılar.

Ortadaki araç sahibinin telefonu kameralı değildi haklı olarak evraklarımızın fotokopisini de çektirmek istedi benimkileri çektirdi. Kusurlu olan eleman ortadaki araç sahibine senin arabanı ben sanayide yaptırcam diyerek evraklarını vermek istemedi. Tarıştılar biraz, sonra çekti gitti herif. Bizde polis çağırdık. Gelenler de işte biraz önce söylediğim şeyleri söyledi gitti.

Orhan Hoca dedi:
@Orhan Hoca

Hocam 3 araç karıştı kazaya. Ben en öndeydim kırmızı ışıkta bekliyordum.

Tutanağı doldururken Karbon kağıt kullanmadılar sadece kaza yerini çizdiler. Olayın Nasıl olduğunu yazın, doldurulması gereken yerleri doldurun, imzaları atın sonra 2 tane fotokopi çektirip onları da imzalayın dediler ve ayrıldılar.

Ortadaki araç sahibinin telefonu kameralı değildi haklı olarak evraklarımızın fotokopisini de çektirmek istedi benimkileri çektirdi. Kusurlu olan eleman ortadaki araç sahibine senin arabanı ben sanayide yaptırcam diyerek evraklarını vermek istemedi. Tarıştılar biraz, sonra çekti gitti herif. Bizde polis çağırdık. Gelenler de işte biraz önce söylediğim şeyleri söyledi gitti.

bu senin yaşadığın da önemli bir tecrübe.

hazır matbu kaza tutanaklarından bolca bulundurmamız lazım araçta. onlar kendinden karbonlu.

ama adam imza atmazsa yapacak birşey yok tabi . imtina yazar geçeriz. yeterki biz haklı olalım.
Hazırlardan elimde vardı hocam polis gelip doldurunca kullanmadım.

Adam aslına imza attı ama fotokopiye imtina yazmak doğru olur mu ? Adamı bulup imza attırmayı düşünüyorum.

Orhan Hoca dedi:
yok fotokopiye olmaz tabi. imza da olmaz.

bilirsin. aslına işlem yapıp ondan sonra fotokopiyi çekmek lazım.

@MSE
Auto King kabul etmiyor hocam. Fotokopiye de ıslak imza attırın dediler. Yoksa paralarını alamıyorlarmış sigortadan

@Navfree ve @MSE

Ikinize de büyük geçmiş olsun. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum. :(

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orhan Hoca dedi:
yok fotokopiye olmaz tabi. imza da olmaz.

bilirsin. aslına işlem yapıp ondan sonra fotokopiyi çekmek lazım.

@MSE
Auto King kabul etmiyor hocam. Fotokopiye de ıslak imza attırın dediler. Yoksa paralarını alamıyorlarmış sigortadan

3 lü kazalarda yine en iyisi birden fazla ıslak imzalı çoklu tutanak tutmak. fotokopi yada karbon işine terketmemek lazım olayı.
Bidaha böyle birşey yaşamam inşallah ama olursa kendime iki tane Islak imzalı tutanak alacağım garanti olsun diye :)

Geri
Üst Alt