ön camın iç yüzeyinde buğu oluşmaması için bir ürün kullanıyor musunuz ? havalar serinledi , klimayı cama versem de gitmiyor buğu.
Hocam açıkçası hiç sıkıntı yaşamadım. Üfleme modunu cama verdiğim zaman hiç bir sıkıntı olmuyor. Bir kaç saniye içinde buğu çözülüyor.Rust dedi:ön camın iç yüzeyinde buğu oluşmaması için bir ürün kullanıyor musunuz ? havalar serinledi , klimayı cama versem de gitmiyor buğu.
Hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz? Kıyı kesiminde çok dert etmenize gerek yok. Dert edenler için düz yerde vitese takip direksiyonu biraz kaldırma doğru kıvırmak yeterliburakca dedi:Araçlarımızda bulunan otomatik el freni kışın donar mı?
Golf ile ilk kışım olacak Polo'da manuel el freni olduğu için kışın kullanmıyordum.
Bakalım hocamforerunner dedi:Arkadaşlar bir sorum var. Aracında anahtarsız giriş ve çalıştırma olan arkadaşlar bagaj da anahtarı unutup bagajı kapatmak istediğinizde araç nasıl bir uyarı veriyor. Örneğin bagaj kendi kendine açılıyor mu hatırlatma yapmak için?
hocam anahtarsız çalıştırmam yok ama bagaj kapağı sekiyor diye biliyorum.forerunner dedi:Arkadaşlar bir sorum var. Aracında anahtarsız giriş ve çalıştırma olan arkadaşlar bagaj da anahtarı unutup bagajı kapatmak istediğinizde araç nasıl bir uyarı veriyor. Örneğin bagaj kendi kendine açılıyor mu hatırlatma yapmak için?
Araçtan uzaklaşınca otomatik kilitlemeyi de bir bulsamOrhan Hoca dedi:bu araçla nasıl gurur duyulmaz. aldık hala konuları bitiremedim. sürekli yeni birşeyler çıkıyor. :'(
@MSE